Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΣΠΑΣΙΜΟ ΜΠΛΟΚΟΥ - ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

Ειρηνική πορεία και σπάσιμο του μπλόκου των ΜΑΤ πραγματοποιείται εδώ και λίγη ώρα, από κατοίκους της Κερατέας προς το Οβριόκαστρο. 


Φυσικά μέσα από τα χωράφια. 


Τους κατοίκους συνοδεύει ο Αλ. Αλαβάνος και ακολουθεί μία διμοιρία των ΜΑΤ...


2 σχόλια:

pdamaskinos είπε...

όσο δίκαιο και να έχει κάποιος, για να έχουν αποτέλεσμα οι αγώνες θα πρέπει να φτάνουν στον κόσμο. Δυστυχώς εδώ και τόσες μέρες τα ΜΜΕ δεν λένε ούτε δείχνουν τίποτα. Συμφωνώ με ειρηνικές διαδηλώσεις και πορείες. Η πρότασή μου είναι να οργανωθεί γρήγορα και συντονισμένα σε όλη τη Λαυρεωτική μια Ειρηνική Καθιστική Διαδήλωση στην Πλατεία Συντάγματος. Αν πάμε 15,000 άτομα εκεί και θα μας δουν και θα μας ακούσουν. Τότε μόνο θα αναγκαστούν τα ΜΜΕ να δείξουν εικόνες και να αρχίσει να συζητείτε το θέμα. Κάνω έκκληση στην επ[ιτροπή των μπλόκων να σταματήσει ο αποκλεισμός δρόμων γιατί το μόνο που γίνεται είναι να κινδυνεύουμε σε δύσκολους δρόμους κυρίως το βράδυ, οι δε επαγγελματίες είναι σε απόγνωση γιατί Χριστουγεννιάτικα μειώθηκε κατα πολύ η κίνηση.
Μαζί ενωμένοι σε Ειρηνική Πορεία στο Σύνταγμα.
Π.Δαμασκηνού

antixytax είπε...

@pdamaskinos: Αγαπητή φίλη σου ευχομαστε Χρόνια Πολλά. Να διευκρινίσουμε κάποια από αυτά που λες.
1ον: Δεν έχουμε κλείσει εμείς τους δρόμους, αλλά η αστυνομία. Εκεί που είναι τα μηχανήματα του δήμου τα αυτοκίνητα περνούν, αλλά πιο κάτω οι κλούβες των ΜΑΤ κλείνουν το δρόμο. Εμείς είμαστε εκεί για να φύγουν τα ΜΑΤ, να απελευθερωθεί η Λαυρίου και ο τόπος μας.


2ον: Η ιδέα σου για καθολική διαμαρτυρία στο Σύνταγμα είναι πολύ ωραία. Είναι όμως δοκιμασμένη και αποτυχημένη. Το 2007 μία μεγάλη πορεία και διαμαρτυρία μπροστά από τη βουλή 3000 πολιτών, αλλά και η μεγάλη πορεία από την πρώην γέφυρα στο Σταυρό μέχρι και την ΕΡΤ κυριοκλεκτικά ΠΝΙΓΗΚΑΝ από τα ΜΜΕ. Σα να μην έγιναν ποτέ.
Γι'αυτό αποφασίσαμε να δώσουμε τον αγώνα στον τόπο μας...

Σχετικό βίντεο μπορείς να δεις εδώ: http://antixyta.blogspot.com/2009/08/blog-post_12.html

Ευχόμαστε και πάλι Χρόνια Πολλά...