Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ...

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει από το πρωί στον τόπο μας. Πάνω από 700 αστυνομικοί (ΜΑΤ, ΥΜΕΤ, ΟΠΚΕ, Ασφάλεια) έχουν καταλάβει τον ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟΥ και  τις περιουσίες των πολιτών. Το έγκλημα της χωματερής ξεκίνησε και πρέπει να ολοκληρωθεί από την "πράσινη" κυβέρνηση του ΔΝΤ και της Τρόϊκας. Αφού δεν επέτρεψαν στη δικαιοσύνη να κάνει το έργο της και δε μπόρεσαν να επιχειρηματολογήσουν, όπως κάθε δημοκρατική κυβέρνηση έστειλε τους μπράβους της να καθαρίσουν.


Κι ενώ το μεσημέρι με εντολή του εισαγγελέα, ξεκίνησε η αποχώρηση των ΜΑΤ, γιατί ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΗ η κατάληψη του χώρου λόγω του ότι εκκρεμόυν οι απαλλοτριώσεις, η αστυνομία, με άνωθεν εντολές, όχι μόνο δεν αποχώρησε, αλλά και αύξησε τη δύναμή της.




Κι αφού το πρωί έκαψαν το βουνό (όπως και στο Γραμματικό), χωρίς κανέναν λόγο και καμμία πρόκληση οι δυνάμεις της αστυνομίας άρχισαν να εξαπολύουν χημικά και να ξυλοκοπούν όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Ηλικιωμένοι, γυναίκες και παιδιά ήταν τα αγαπημένα τους θύματα. Επτά τραυματίες είναι μέχρι τώρα ο απολογισμός.





Το βράδυ αυτό θα είναι μεγάλο, αλλά δεν τελειώνει τίποτα απόψε. Η σπίθα άναψε και γίνεται φλόγα. Γιατί δεν είναι μόνο ένας αγώνας για την προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και του περιβάλλοντος. Είναι πάνω απ'όλα ένας αγώνας για την αξιοπρέπειά μας.



Να χαίρεστε τη δημοκρατία σας κύριοι(;) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΡΑΓΚΟΥΣΗ, ΠΑΠΟΥΤΣΗ, ΠΑΓΚΑΛΕ, ΣΓΟΥΡΕ, κλπ...


Και βέβαια δεν τελειώνουμε εδώ...


Συνεχίζουμε...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΧΗΣ ( 4 )

Η κατάσταση αυτή την στιγμή μπορεί να περιγραφεί ως εξής :
Εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων σε συνδιασμό με τους ξυλοδαρμούς παιδιών γυναικών αλλα και ηλικιωμένων ανθρώπουν που βρέθηκαν εκεί για να υπερασπιστουν τη γή τους.
Η δύναμη των ματ οχι μόνο δεν έφυγε αλλα είναι και μεγαλύτερη.
Το ψέμα του κύριο Ραγκούση και του κύριου Παππουτσή συνεχίζεται ασύστολα.
Οι τραυματίες είναι περίπου 6 και απο αυτούς ο ένας είναι σοβαρά....

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΧΗΣ ( 3 )

Τα ματ δεν αποχωρούν τελικά απο το Οβριόκαστρο!
Δεν αφήνουν το Δημοτικό Συμβούλιο να συνεδριάσει στο χώρο όπως συμφωνήθηκε νωρίτερα!
Επίσης οι δυνάμεις των ματ έχουν κάνει πλιάτσικο στα ξύλινα σπιτάκια του Δήμου και στον ευρύτερο χώρο που φυλοξενήθηκε τα τελευταία χρόνια το Φεστιβάλ Οβριοκάστρου(!!!)
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΤ !!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛ. ΑΣ. !!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΟΥΜΕ !!!!!!!!!!
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΡΑ !!!!!!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΧΗΣ ( 2 )

Ξεκινάει η αποχώρηση των ματ απο το χώρο !!!!!!!!!!

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ...

Ο εισαγγελέας αναγνώρισε το δίκιο των κατοίκων για την παραβίαση των ιδιοκτησιών τους και πρώτεινε την άμεση αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων και των μηχανημάτων απο το χώρο. Τα ματ παραμένουν στη θέση τους , υπακούωντας άνωθεν εντολές , το ίδιο και οι κάτοικοι.
Η παράνομη κατάληψη του χώρου ΔΕΝ θα περάσει !!!!!!

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟ ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Επέμβαση των ματ χωρίς παρουσία εισαγελέα. 10 κλούβες ματ έχουν φτάσει στο χώρο του Οβριοκάστρου . Κρατούν το Δήμαρχο παράνομα . Τα μηχανήματα παραμένουν επίσης παράνομα σε αρχαιολογικό χώρο.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΧΗΣ ( 1 )

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟ ΒΙΟΠΑ ΕΠΕΣΕ!!!!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ.....

ΜΑΤ ΣΤΟ ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ

ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΥΝ!!!!!!