Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

6 ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ

Τους 6 έφθασαν τελικά οι συλληφθέντες συμπολίτες μας από τα απογευματινά επεισόδια, εκ των οποίων ο ένας είναι τραυματίας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η δυνάμεις των ΜΑΤ  ήταν και σήμερα τεράστιες. Με το ελικόπτερο να πετάει συνεχώς και να καθοδηγεί τις επίγειες δυνάμεις τα πράγματα σήμερα ήταν αρκετά δύσκολα. Είμαστε όμως ακόμα εδώ και επιμένουμε.




Το πρωί κερδήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα για ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ. Κι όμως ο εισαγγελέας αφού δέχθηκε την απόφαση, παρέπεμψε το θέμα στις δυνάμεις της αστυνομίας και στον εργολάβο. Είναι προφανές πως η δικαστική εξουσία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και περιμένει πολιτικές εντολές, αντί να εφαρμόσει το νόμο. Αυτό είναι κατάλυση της Δημοκρατίας και του Συντάγματος...




 Το έγκλημα δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά που συμβαίνουν στο δρόμο, αλλά και στα ΜΜΕ. Είναι πραγματικά εξοργιστικό το πως προσεγγίζουν το θέμα. Όχι μόνο δεν παρουσιάζουν τα γεγονότα όπως διαδραματίζονται, αλλά ως άλλοι Γκέμπελς του Πράσινου Ράιχ, προπαγανδίζουν εναντίον μας. Δέχονται ότι τους παρουσιάζεται από τη δήθεν "κυβέρνηση", χώρις καμμία διασταύρωση, με αποτέλεσμα να διαστρεβλώνουν την αλήθεια. Ο γελοίος Πορτοσάλτε έφτασε στο σημείο να πει πως με τον ΧΥΤΥ της Κερατέας θα κλείσουν 96 παράνομες χωματερές, ενώ αργότερα μετέφερε την άποψη της κυβέρνησης πως  ο ΧΥΤΥ θα είναι μόνο για τα απορρίμματα της περιοχής, που υπάρχουν 3 παράνομες χωματερές, ενώ στον ΑΝΤΕΝΝΑ το ρεπορτάζ έλεγε πως οι κάτοικοι διαμαρτύρονται γιατί δεν θέλουν τα σκουπίδια στην περιόχή τους, θέλουν να τα πάνε στα Λιόσια και εξ αιτίας τους θα πληρώνουμε εκατοντάδες ευρώ την ημέρα σε πρόστιμα.  ΖΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ:


ΧΟΥΝΤΑ-ΧΟΥΝΤΑ!!!




ΔΕ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΑΛΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ, ΟΧΙ ΑΛΛΟΥ...

Συνεχίζουμε...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ 6

Πριν λίγη ώρα μεγάλες δυνάμεις των ματ που ενισχύθηκαν με άλλες απο την Αθήνα περικύκλωσαν μια ομάδα πολιτών που διαμαρτύρονταν τους ξυλοκόπησαν άγρια και τέσσερις απο αυτούς είναι συλληφθέντες !

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ 5

Επεδώθει στον εισαγγελέα η απόφαση για την διακοπή των εργασιών ενώ τα ματ αρνούνται να αποχωρήσουν και συνεχίζουν τη χρήση δακρυγόνων.
Η απάντηση του εισαγγελέα είναι πως περιμένει
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ!!!
Αυτή τη στιγμή ήρθαν 2 διμοιρίες ματ απο τη διασταύρωση ''Μητραντώνη'' περικύκλωσαν τον κόσμο και βαράνε πάλι γυναίκες γέρους και παιδιά

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ 4

Είδηση τελευταίας στιγμής (17:15) :
Ο Δήμαρχος Κερατέας περικυλώθηκε απο διμοιρία των ματ και χτυπήθηκε ΑΓΡΙΑ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ 3

Αυτή τη στιγμή οι δυνάμεις της Αστυνομίας αγνοούν τις δικαστικές αποφάσεις και παραμένουν στο χώρο.
Οι ιδιοκτήτες και οι κάτοικοι επιχείρησαν να εισέλθουν όπως αποφάσισε και νωρίτερα η δικαιοσύνη και τα ματ τους απωθούν με εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων δημιουργώντας έτσι σοβαρά επεισόδια.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

Αυτό που είδε όλος ο κόσμος, τον άγριο ξυλοδαρμό των πολιτών, δεν το βλέπουν οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές και δεν επεμβαίνουν. Διατάσσουν όμως προκαταρκτική έρευνα για ΔΗΘΕΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ!!! Και πάλι ντροπή στον ΑΝΤΕΝΝΑ για την παραπληροφόρηση. Έχετε χάσει όλοι σας το μπούσουλα. Αίσχος και ντροπή...



Διαβάζουμε από το ΑΜΕ-ΑΠΕ



...διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για τις συνθήκες τραυματισμού δημοσιογράφου που κάλυπτε τα επεισόδια, αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας εισαγγελέα και αστυνομικών, που βρέθηκαν στην περιοχή, διέταξε η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ελένη Ράικου. Ο Δήμαρχος και κάτοικοι της Κερατέας έχουν καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, στην οποία υποστηρίζουν ότι γίνονται εργασίες σε ιδιωτικές εκτάσεις που δεν έχουν απαλλοτριωθεί.
Η έρευνα έχει δύο σκέλη, καθώς ο εισαγγελέας, που θα τη διενεργήσει, έχει εντολή να εξακριβώσει τις συνθήκες τραυματισμού δημοσιογράφου τού τηλεοπτικού σταθμού «ALTER», αλλά και τις καταγγελίες ότι άγνωστοι έκαναν χρήση όπλων (σσ. «έπεσαν» πυροβολισμοί) κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.
Η προκαταρκτική έχει στόχο να εντοπίσει:
  • αν και από ποιούς διαπράχθηκε σε βάρος του δημοσιογράφου το αδίκημα της σωματικής βλάβης, αλλά και
  • αν και από ποιούς διαπράχθηκε σε βάρος του παριστάμενου εισαγγελέα και αστυνομικών το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, που αφορά τους καταγγελόμενους πυροβολισμούς."

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ...

Προσωρινή διακοπή των εργασιών. Νεότερα σε λίγο με επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Κερατέας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ 2

Αυτή τη στιγμή εκατοντάδες πολίτες βρίσκονται μπροστά απο τα ματ χωρίς επεισόδια προς το παρόν....

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ 1

Καλημέρα σας σήμερα, 3η μέρα. Ξεκινήσαμε με χιόνι και σήμερα υπό βροχή! Το Γυμνάσιο και το Λύκειο βρίσκονται ήδη υπο κατάληψη και οι μαθητές τους μαζί με αυτούς των υπόλοιπων σχολείων της Κερατέας βρίσκονται στα μπλόκα απέναντι απο τα ματ.
Και βέβαια αναμένουμε υπο βροχή την απόφαση του δικαστηρίου για τα ασφαλιστικά μέτρα....




Ακόμα κι αυτή την ώρα συνεχίζονται οι συμπλοκές με τις δυνάμεις των ΜΑΤ. Ισχυρή αντίσταση από τους κατοίκους 24 ώρες το 24ωρο. Δε σταματάμε λεπτό...