Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


Υλοποίηση Περιφερειακού Σχεδιασμού απορριμμάτων στην Αττική 
 

Αλήθειες και ψέματα (σε ό, τι αφορά την Κερατέα) 
 

1η ΑΛΗΘΕΙΑ: Επιχειρείται η δημιουργία μιας τεράστιας λεκάνης σκουπιδιών (540 στρεμμάτων) χωματερής – σκουπιδότοπου και μάλιστα σε επαφή με αρχαιολογικό χώρο Α’ ζώνη προστασίας, και εντός ζώνης κηρυγμένης ως τοπίο ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους και αρχαιολογικός χώρος! 
 

2η ΑΛΗΘΕΙΑ: Η υποβάθμιση της περιοχής είναι βέβαιη και αυτό δεν αφορά μόνο τους κατοίκους της περιοχής αλλά όλο το λεκανοπέδιο και την Αθήνα, γιατί καταστρέφεται μία από τις τελευταίες περιοχές διεξόδου στο περιβάλλον σε καθαρές θάλασσες! 



3η ΑΛΗΘΕΙΑ: Διάλογος δεν έγινε ποτέ ούτε με το Γ. Ραγκούση ούτε με Τ. Μπιρμπίλη ούτε με Χ. Παπουτσή, παρά τις επί μήνες καθημερινές προσπάθειές μας για συνάντηση, βρίσκουμε κλειστές πόρτες, τόσο εμείς όσο και ο Δήμαρχος Κερατέας!



  1ο ΨΕΜΑ: Αναφέρουν οι υπεύθυνοι προς κάθε κατεύθυνση ότι πρόκειται για ΧΥΤΥ και εργοστάσια: η μελέτη, ο νόμος, ο περιφερειακός σχεδιασμός και η δημοπράτηση έχουν γίνει αποκλειστικά για ΧΥΤΑ!  


 2ο ΨΕΜΑ: Στο Δελτίο Τύπου του ΥΠΕΣ στις 20/12 αναφέρεται εκ του πονηρού ΧΥΤ (έκοψαν και το Α και το Υ). Δεν έχει όρια η εφευρετικότητά τους όταν θέλουν να κρύψουν την αλήθεια!!! 


3ο ΨΕΜΑ: Ο κ. Γ. Ραγκούσης έστειλε επίσημη ενημέρωση στην Ευρωπαϊκή Ένωση μετά τις 11 Δεκεμβρίου ανακοινώνοντας ότι το έργο στην Κερατέα ξεκίνησε!!! Αυτό μας αποκάλυψε ο Περιφερειάρχης κ. Ηλίας Λιακόπουλος στη συνάντηση που έγινε στην Περιφέρεια στις 22 Δεκεμβρίου, ημέρα Τετάρτη, παρουσία του Νομάρχη Ανατολικής Αττικής κ. Λεωνίδα Κουρή και 10 Δημάρχων της περιοχής. Λέγοντας στην Ε.Ε ότι το έργο ξεκίνησε, εννοούν ότι οι εργολάβοι τοποθέτησαν 3 ρημαγμένα σαράβαλα μηχανήματα σε χώρο που βρίσκεται εκτός του χώρου που προορίζεται για ΧΥΤΑ, σε κτήμα που ανήκει σε ιδιώτη, έβαλε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστος Παπουτσής 700 άνδρες των ΜΑΤ και αστυνομικούς «να τα φυλάνε», αποκλείσανε όλη την ευρύτερη περιοχή για 17η μέρα σήμερα, συγκρουόμενοι καθημερινά με τους κατοίκους, ξοδεύουν δακρυγόνα, χημικά, σφαίρες από λάστιχο, χρεώνουν τον ελληνικό λαό με χιλιάδες ευρώ την ημέρα! Και όλα αυτά για να κοροϊδέψουν για άλλη μία φορά την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλοιώνοντας τον πραγματικότητα γιατί η αλήθεια είναι ότι το έργο δεν ξεκίνησε όχι μόνο λόγω των κοινωνικών αντιδράσεων αλλά και με απόφαση δικαστηρίου (ούτε πρόκειται να ξεκινήσει)!!!  


4ο ΨΕΜΑ: Κατηγορούν την Κερατέα ότι διατηρεί παράνομη χωματερή. Μέγα Ψέμα.  



-1ον γιατί η χωματερή της Κερατέας είναι αδειοδοτούμενη από το 1979 (ποτέ δεν ανακλήθηκε η άδεια της) 


-2ον γιατί η Κερατέα μετά το 2007 με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ζητάει να την κλείσει, να εξυγιάνει τον χώρο και να πάει τα απορρίμματά της στο μόνο νόμιμο χώρο, όπου είναι υποχρεωμένοι βάσει του νόμου να τα δεχτούν. Την αποκλείουν παράνομα, ενώ την ίδια στιγμή δέχονται τόνους σκουπιδιών από την Πελοπόννησο μέσω των ιδιωτικών εταιρειών που θησαυρίζουν, σε χώρο που προορίζεται μόνο για την Αττική!!!  


5ο ΨΕΜΑ: Το Υπουργείο Εσωτερικών αλλά και άλλοι κύκλοι συστηματικά λένε ότι τάχα «δεν υπάρχει ουδεμία δικαστική εκκρεμότητα και ότι ο Δήμος Κερατέας έχει χάσει όλες τις προσφυγές του», ενώ εκκρεμούν 3 προσφυγές του Δήμου Κερατέας προς το Σ.τ.Ε:  


1. Προσβολή κατά της "ΑΡΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΔΑΣΩΤΕΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ Χ.Υ.Τ.Α." . Εκδικάστηκε 15/12/2010 και ανεβλήθη. 


2. Προσβολή κατά της "ΠΡΑΞΗΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ" για την οποία έχει ζητηθεί και αναστολή. Η υπόθεση εκδικάζεται στις 6/6/2011. 


3. Προσβολή κατά της "ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ" που εκδικάζεται την 12/1/2010 (ένας από τους λόγους της προσβολής είναι ότι το αρχαιολογικό ποτέ δεν ετέθη στην κρίση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, όπως προβλέπεται) 


6ο ΨΕΜΑ: Σε επικοινωνία του Ευρωβουλευτή, Αντιπροέδρου Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης, Μιχάλη Τρεμόπουλου, προς τον κ. Χρήστο Παπουτσή, Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κατά την οποία του ζήτησε να απομακρυνθεί η αστυνομία από την περιουσία των κατοίκων της Κερατέας, η απάντηση ήταν: «η αστυνομία βρίσκεται εκεί για να εξασφαλίσει την εφαρμογή της δικαστικής απόφασης να μην γίνει ο ΧΥΤΑ!!»  


ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΜΑΖΙ!!!








Έχουν καταλάβει με τις αστυνομικές δυνάμεις μία περιοχή του Δήμου Κερατέας πάνω από 8000 στρέμματα (η επίμαχη είναι 540 στρέμματα). Αποκλείουν την πρόσβαση στις καλλιέργειες, τα κτήματα και τα σπίτια, με τρομερή δυσκολία γίνεται η πρόσβαση μετά από εξονυχιστικό έλεγχο (ούτε επί χούντας δεν βιώσαμε τέτοιες καταστάσεις). Παρέλυσαν την οικονομική δραστηριότητα της περιοχής (δεκάδες επιχειρήσεις στον άξονα Κερατέας – Λαυρίου δεν λειτουργούν: μάντρες οικοδομών, καταστήματα, πρατήρια υγρών καυσίμων). Οι πόλεις της Κερατέας και του Λαυρίου είναι σχεδόν αποκλεισμένες, μέρες γιορτινές, με ανυπολόγιστες συνέπειες στην ούτως ή άλλως δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε όλοι! Οι δυνάμεις των ΜΑΤ δεν αποχωρούν. Προφασίζονται ότι βρίσκονται εδώ για να επιβάλλουν την τάξη, ενώ οι κάτοικοι διαδηλώνουν ειρηνικά με μόνο σκοπό την απομάκρυνσή τους!!! Εφαρμόζοντας το νόμο δεν έχουν λόγο παρουσίας στη Λαυρίου! Προκαλούν τον κόσμο και με την παρουσία τους και με τις ενέργειές τους!!! Η παρουσία τους από μόνη της έλκει εξωγενείς παράγοντες που δημιουργούν έκτροπα! Εδώ και τώρα πρέπει να τα μαζέψουν και να φύγουν αποκαθιστώντας την τάξη και τη νομιμότητα επιτέλους!!! Φτάνει πια!!! Πόσο θα συντηρείται προκλητικά το κράτος των εργολάβων;; 

 



Για περισσότερη ενημέρωση σας παραπέμπουμε στο antixyta.blogspot.com, που ενημερώνεται από τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα!!!  



Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα κατά της δημιουργίας ΧΥΤΑ στον αρχαιολογικό χώρο του Οβριόκαστρου

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ....

Φίλοι αγωνιστές της Κερατέας.



Η αρχή έγινε την άνοιξη που μας πέρασε στο Παλαιόκαστρο Σερρών. Aκολουθεί το Οβριόκαστρο μια και η νεοταξική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ φαίνεται να είναι αποφασισμένη να πατάξει κάθε κάστρο και να το πνίξει στα σκουπίδια της παραπληροφόρησης. Η διαχρονική ανυπακοή των Ελλήνων που πνίγονται από το κράτος τους πρέπει να εξαλειφθεί, αντίθετα πρέπει να παραμείνει ενεργή η αθλιότητα που υπογραμμίζει την πελατειακή σχέση του πολίτη με το κράτος, αυτό που οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ ανήγαγαν σε ύψιστη επιστήμη τριανταπέντε χρόνια τώρα, αποδεικνύοντας ότι η διαπλοκή δεν είναι παθογένεια του συστήματος αλλά το ίδιο το σύστημα… Το ΠΑΣΟΚ είχε εξαρχής την χαρισματική ηγεσία να εμπλέξει έναν ολόκληρο λαό, να εξαγοράσει και να αφομοιώσει τους χαμένους του εμφυλίου, να αποδείξει στην Αριστερά ότι οι κότες γεννάν χρυσά αυγά μόνο όταν πίσω από την πιο χυδαία ρητορική για το πολιτειακό, θριαμβεύει το απωθημένο, μόνο όταν οι άνθρωποι παραμένουν στο επίπεδο του εξαγορασμένου ιδιώτη χωρίς ποτέ να προβιβαστούν σε πολίτες...



Αν θελήσει κανείς να εξαντλήσει την υπόθεση της Κερατέας και άλλες ανάλογες δεν θα πρέπει φυσικά να περιοριστεί στους μπροστάρηδες της Αντίδρασης, στον υπουργό ναυαγίων Παπουτσή που πρώτος αυτός κατάφερε να ανοίξει το κλειστό επάγγελμα των μπάτσων με στολή και άνευ για να καταπολεμήσει την ανεργία, στον υπουργό τουρισμού χωρίς πολιτισμό Γερουλάνο, στον ανεκδιήγητο Πάγκαλο, τον Ραγκούση και τα άλλα παιδιά αλλά ούτε και στις επιχειρηματικές φίρμες που τα ονόματα τους ακούγονται απ΄ τα παρασκήνια. ‘Όλοι αυτοί δεν παρέβησαν μόνο αρχές του ποινικού δικαίου αλλά το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Αντί λοιπόν να τους αναλαμβάνει μια έμμισθη εξεταστική επιτροπή και να τους βγάζει λάδι θα έπρεπε ο ίδιος κόσμος που του έβγαλαν το λάδι θα πρέπει να επιληφθεί αμισθί την ανταμοιβή τους για το αποδομητικό τους έργο στα κοινά. Αυτό όμως προϋποθέτει την ενεργοποίηση των πολιτών, την έξοδο από την αδράνεια των πρόσφατων χρόνων, το να αρθούμε πάνω από εγωπαθή κίνητρα με εγωπαθή κίνητρα αυτά που έστρωσαν το χαλί και έδωσαν το δικαίωμα στην βαρβαρότητα να επικρατήσει.

Αγωνιστές της Κερατέας δεν μπορεί κανείς εύκολα να εξισώσει τα θέματα της ιστορικής μνήμης, του αρχαιολογικού πλούτου, τις απαλλοτριώσεις και όλα μαζί. Πάνω στα αρχαία καταπατήσαμε όλοι μας, ας μην ξεχνάμε πως οι «πέτρες» χρησιμοποιήθηκαν είτε για ταμπούρωμα των πολεμιστών, είτε ως ανταλλαγή στον αγώνα για την απελευθέρωση του γένους μας. Ο Μακρυγιάννης ο ίδιος ήταν αρχαιοκάπηλος, αυτό δεν σας το είπαν φυσικά στη δημόσια εκπαίδευση, αλλά αυτά παθαίνετε για να τα περιμένετε όλα από το δημόσιο... Πως να τα συνδυάσει λοιπόν κανείς όλα, πώς να ιεραρχήσει τα αιτήματα, τι έχει την μεγαλύτερη σημασία; Kαι αυτό μόνοι μας θα πρέπει να το απαντήσουμε πια με την καρδιά σας, με το γενετικό σας υλικό με ότι έχουμε καταφέρει να περισώσουμε μέχρι τις μέρες της νέας τάξης και του εκσυγχρονισμού. Η αλήθεια δεν είναι στάσιμη, όσο η ιστορία προχωρά η αλήθεια γίνεται περισσότερη. Αρκεί να είμαστε εμείς οι συνειδητοί φορείς, αυτοί που οδηγούνε την ιστορία.

Όμως όποιες σκέψεις και να δημιουργούνται στον καθέναν μας από τα ανανεωμένα διλήμματα δεν μπορεί τώρα να αγνοήσει την παρουσία εργολαβικών αμαξιών χωρίς αριθμό κυκλοφορίας δίπλα σε σταματημένα μηχανήματα στον χώρο που οι υπουργοί θέλουν να καταστρέψουν προκειμένου να εξυπηρετηθούν οικονομικά συμφέροντα και να ανοίξει ακόμα μια μαύρη τρύπα που θα αφαιμάζει το δημόσιο χρήμα με όλες τις αλλαγές που θα χρειαστεί να γίνουν στο μέλλον για να διορθωθεί η ζημιά που θα κάνουν σήμερα. Γνωστή η στρατηγική τους όσο και το σύνθημα των στρατηγών χρησιμοποίησαν οι διμοιρίες των ΜΑΤ επελαύνοντας στην Κερατέα. « Ήρθε η χούντα » φώναζαν αναίσχυντα τα αφιονισμένα παιδαρέλια, τα κουρδιστά πορτοκάλια και τα -δήθεν- βαριά οπλοφορούντα πεπόνια που καλύτερα να σαπίσουν στις χωματερές. Και με βάση τα όσα μετά το χίλια εννιακόσια εβδομήντατέσσερα άρχισαν να συσσωρεύονται οφείλουμε να σκεφτούμε: έφυγε άραγε ποτέ η χούντα πραγματικά; Τα φαινόμενα απατούν και μαθαίνουν και σε μας να αντιστεκόμαστε και στα απατηλά φαινόμενα και στους απατεώνες.



Ναι φίλοι αγωνιστές της Κερατέας. Καθαρό νερό για τα παιδιά μας, καθαρό αέρα, καθαρό χώμα, σωστά το λέτε και το απαιτείτε, ολόσωστα, ουτοπικά σωστά, όμως ακόμα γιατί κι αν αυτό επιτευχθεί χάρη στον αγώνα σας πόσο λέτε να κρατήσει χωρίς καθαρούς ανθρώπους;




Σήμερα αποδεικνύεται σε όλους αυτό που γράφτηκε σε αρκετές ιστοσελίδες ρηχού πατριωτισμού για τα αρβανίτικα και αγύριστα κεφάλια. Σήμερα η αρετή σας είναι το να μένετε ανυπότακτοι όμως το επόμενο επεισόδιο είναι δυσκολότερο γιατί δεν τραβά πίσω του τόσο μεγάλη παράδοση. Αυτά τα αγύριστα κεφάλια θα πρέπει θα πρέπει να στροφάρουν με γρήγορες συνειδητές όσες και όσο χρειάζεται στροφές και με συνείδηση να επιδιορθώσουν αυτό το μπάχαλο που φορτωθήκαμε μέχρι να ξαναγίνει κοινωνία.



Καλλιτέχνες ενάντια στο μνημόνιο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ

Πέρασαν 16 ημέρες από τότε που ο κατοχικός στρατός εγκαταστάθηκε στον τόπο μας. Έχουν συμβεί πολλά και το σίγουρο είναι πως "οι προσωρινοί διαχειριστές της εξουσίας" και οι "πραιτωριανοί" τους δεν έχουν δει ακόμα τίποτα. Ελπίζουμε να καταλάβουν πως έκαναν λάθος να στείλουν τα ΜΑΤ στον τόπο μας και θα είναι ακόμα μεγαλύτερο αν δεν τα αποσύρουν. Η σημερινή ημέρα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και δυναμική.


Πολλαπλά ήταν τα μέτωπα και η συμμετοχή του κόσμου
μεγάλη. Ας τα πάρουμε με τη σειρά.



Γύρω στις 10 το πρωί, 200 συμπολίτες μας ακινητοποίησαν τα αυτοκίνητά τους λίγο πριν τον κόμβο Αφίξεων-Αναχωρήσεων στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Εκεί έκλεισαν το δρόμο για περίπου μισή ώρα, και συνέχισαν κάνοντας πορεία μέχρι την είσοδο. Ακούστηκαν συνθήματα όπως: ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ - ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ - ΕΞΩ ΤΑ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ - ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ κλπ.

Μοιράστηκε φυλλάδιο με ενημερωτικό υλικό σε ταξιδιώτες και ειρηνικά, χωρίς να ταλαιπωρηθεί κανείς από τους συμπολίτες μας και τους τουρίστες, έληξε η διαδήλωση.
Στη συνέχεια, προσπάθησαν να σπάσουν το μπλόκο της
αστυνομίας στον κόμβο του ΒΙΟ.ΠΑ., περνώντας μέσα από το ΒΙΟ.ΠΑ. Ενώ επέτρεπαν τη διέλευση των οχημάτων (τη ΛΑΥΡΙΟΥ ΤΑ ΜΑΤ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΗ),
μόλις είδαν τους συμπολίτες μας, έκλεισαν το δρόμο χωρίς λόγο. Αφοπλιστική ήταν και η απάντηση του ΜΑΤατζή στην ερώτηση: "Γιατί αφήνετε άλλα οχήματα να περνούν και όχι τα δικά μας;



ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΤΕ. ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!!




Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε την απαράδεκτη συμπερ
ιφορά τους αλλά και το ότι Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ...


Οι κάτοικοι προχώρησαν προς τον κόμβο Δασκαλειού (Μπουζαλάδες). Εκεί υπήρχε όλες τις ημέρες ένα τζιπ της αστυνομίας, που έκανε εκτροπή της κυκλοφορίας. Οι κάτοικοι προσπάθησαν να περάσουν από εκεί και αυτοκίνητα της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΞΑΝΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ, χωρίς λόγο και αιτία. Από το απόγευμα αυτοκίνητα της Ασφάλειας βρίσκονται μόνιμα και σε αυτόν τον κόμβο.

Την ίδια ώρα μια άλλη ομάδα συμπολιτών μας αποπειράθηκε να πλησιάσει, ειρηνικά, την
"προστατευόμενη περιοχή".
Λίγο πριν το σημείο που βρίσκονται τα μηχανήματα, τα ΜΑΤ που βρίσκονται εκεί και τα φυλούν, αντιλήφθηκαν τους κατοίκους και θεώρησαν πως αποτελούσαν απειλή. Επειδή εχθές τα δακρυγόνα που πέταξε, ψύχραιμα, ο συνάδελφός τους, τα φάγανε στα μούτρα τους, λόγω του αέρα, σήμερα επέλεξαν να τα ρίξουν από μακριά. Μήπως με το όπλο που φαίνεται στην φωτογραφία;
Αποτέλεσμα ήταν να πιάσει ξανά, εξ αιτίας τους, φωτιά το βουνό...
Η αλήθεια είναι πως υπάρχει εκνευρισμός στους άνδρες των ΜΑΤ. Άλλο να φυλάς στην Ιπποκράτους, με κίνηση, με το καφεδάκι σου και φοιτητριούλες για καμάκι και άλλο να είσαι στο πουθενά, προσέχοντας 4 μηχανήματα, αγροτικές καλλιέργειες και τα πιο φιλικά θηλυκά που σε πλησιάζουν να είναι οι προβατίνες. Και το πιο σημαντικό: ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ.


Όπως λέει και ο συμπολίτης μας στο βίντεο:

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΕΔΩ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ...






Υ.Γ. - Στιχομυθία μεταξύ του ΜΑΤατζή και πολιτών, εχθές στο βουνό, λίγο πριν πετάξει από το φόβο του τα χημικά στους πολίτες:




- ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΤ ΑΛΛΟΥ, ΘΑ ΚΑΝΟΥ ΧΡΗΣ...




- ΤΙ ΧΡΗΣΗ ΡΕ; ΤΟ ΕΡΙΞΕΣ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΜΕΣΑ ΣΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ;



Συνεχίζουμε...