Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Παπουτσής: «Η αστυνομία θα παραμείνει στην Κερατέα» - XAXAXAXAXAXA

Οι πρώτες αντιδράσεις, στη ΣΟΒΑΡΗ απάντηση, ενός ΣΟΒΑΡΟΥ ανδρός(;)


Από εμάς δε χρειάζεται τίποτα άλλο...


Προς το παρόν....



Σχόλια αναγνωστών του  TVXS


bloopers: Ιανουάριος 18,...
Εικόνα: bloopers
Ιανουάριος 18, 2032
Απορρίφθηκε σήμερα για μια ακόμα φορά, η αίτηση αποφυλάκισης του εγκληματίας Χ. Παπουτσή - γνωστού και σαν "ο χημικός τσαγκάρης" - ο οποίος καταδικάστηκε προ 20ετίας για συμμετοχή στο πραξικόπημα του 2010 και την κατοχική κυβέρνηση που το ακολούθησε.
Σημειώνεται ότι ο σε τρις ισόβια καταδικασθείς αρχηγός τότε της στρατιωτική αστυνομίας, έχει πολλάκις βασανιστεί και βιαστεί από τους άλλους κρατούμενους στις φυλακές, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης των τελευταίων για την δόλια και βίαια κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος, με πρόφαση την "εθνοσωτηρία".
Πριν την αίτηση χάριτος που υπέβαλλε πρόσφατα, είχαν επίσης απορριφθεί παλαιότερα αιτήματα αποφυλάκισης του ενλόγω εγκληματία, στα οποία έκανε επίκληση λόγων υγείας, όπως ο καρκίνος παχέως εντέρου από τον οποίο πάσχει, όπως και η χρόνια ακράτεια συνεπεία των επανειλημμένων βιασμών που έχει υποστεί στις φυλακές.
Εγκρίθηκε πάντως, παρά την κακή κατάσταση στην οποία άφησε η συμμορία τα λεηλατημένα δημόσια ταμεία, η χορήγηση στον κρατούμενο μεγαλυτέρων συσκευασιών με πάνες γεροντικής ακράτειας, κάτι που δεν είναι πλέον ιάσιμο αφού οι βιασμοί ευγνωμοσύνης, επαναλαμβάνονται καθημερινά.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες προερχόμενες από υπαλλήλους των φυλακών, στα λουτρά, ακούγεται πλέον πολύ συχνά το τραγούδι:
"Δώδεκα αγόρια στη σειρά,
κι ο Παπουτσής στη μέση,
γαμ[ΜΠΙΠ]σι που θα πέσει."
;)
Τρισ-Aλί Μπαμπά και 300 κλέφτες: Αναντίρρητα πάντως ο εκάστοτε...
Εικόνα: Τρισ-Aλί Μπαμπά και 300 κλέφτες
Αναντίρρητα πάντως ο εκάστοτε υπουργός Μπάτσων και άλλων Γουρουνιών είναι εκείνος που λέει τις μεγαλύτερες παπάρες...Θαύματα παπαρολογίας έκανε κι ο Μάικλ ΦΒΙ, ο Πολύδωρας, τώρα ο Σαμινας...



Rap: Μα είναι δυνατόν? Μας περνάει...
Εικόνα: Rap
Μα είναι δυνατόν? Μας περνάει για εντελώς χάπατα...
----------------------------
«Όσο συνεχίζονται επεισόδια και απειλούνται περιουσίες η Αστυνομία είναι υποχρεωμένη να παραμένει στην Κερατέα»
---------------------------
Μα τα επεισόδια γίνονται ΕΠΕΙΔΗ βρίσκεται εκεί η αστυνομία, και οι μόνες περιουσίες που απειλούνται είναι του κόσμου που διαμαρτύρεται.
--------------------------
«δυστυχώς η παρουσία της στην περιοχή είναι προϋπόθεση για την διασφάλιση απρόσκοπτης ειρηνικής συμβίωσης»
-------------------------
Συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Η παρουσία της αστυνομίας είναι αυτή που δημιουργεί το όποιο θέμα. Δηλαδή με συγκρούσεις καθημερινά διασφαλίζεται η ειρηνική συμβίωση?
-----------------------
«η Αστυνομία, ως μη όφειλε, παίζει και τον ρόλο του τοπικού διαμεσολαβητή για να αποφεύγονται κάθε βράδυ συγκρούσεις»
------------------
Εδώ τι υποννοεί? Ότι οι κάτοικοι τις παίζουν μεταξύ τους, και η αστυνομία τους χωρίζει?
Σταματώ γιατί μου γυρίσαν τα άντερα...
Σάπιοι, υπάνθρωποι...




Xanadu: "«εκείνοι που πετούν μολότωφ...
Εικόνα: Xanadu
"«εκείνοι που πετούν μολότωφ πάνε στην Κερατέα από όλη την Αττική προκειμένου να δημιουργήσουν επεισόδια»"
ναι, ναι μαζεύονται ολοι οι 50ρηδες της Αθηνα και ριχνουν μολοτωφ στην Κερατέα
προσέξτε την εξής λεπτομέρεια: ουσιαστικα προσπαθει το ανθρωποειδες να κακολογήσει την αλληλεγγύη που εχει δειξει πολυς κόσμος στους κατοικους της Κερατεας



erimiotis21: "για να επαναλάβει ότι στην...
Εικόνα: erimiotis21
"για να επαναλάβει ότι στην Κερατέα εφαρμόζεται ο νόμος και η Αστυνομία προασπίζεται αποφάσεις που έλαβε η κυβέρνηση"
Τα σκυλιά και τα αφεντικά τους επιτέλους πρέπει να πάνε εκεί που τους αξίζει,ένα τμ γης και πολύ τους είναι.
Οι ανοχές μας είναι μετρημένες το ίδιο και οι μέρες σας.
gt988: Μπράβο...
Εικόνα: gt988
Μπράβο μ@λ#%!*.


Τρισ-Aλί Μπαμπά και 300 κλέφτες: Γεια σου ρε καπτεν-Σαμίνα,...
Εικόνα: Τρισ-Aλί Μπαμπά και 300 κλέφτες
Γεια σου ρε καπτεν-Σαμίνα, που ανησυχείς και για τις περιουσίες που καταστρέφονται απ'τους πραιτωριανούς σου.
Πόσα σου σκάει ο μπόμπολας για την εξυπηρέτηση θα μας πεις;




Υ.Γ. - ΑΧ ΒΡΕ ΠΑΠΟΥΤΣΗ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΣΠΝΕΟΥΜΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ, 
          ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΧΡΩΜΑΤΑ...

ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: ΚΑΙ 2η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ "ΟΡΓΑΝΩΝ"...




Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, δεύτερη από συνδικαλιστικό όργανο της αστυνομίας, σχετικά με τα γεγονότα που συμβαίνουν στην Κερατέα. Συμφωνούμε σχεδόν σε όλα με όσα αναγράφει, εκτός από τις "απρόκλητες επιθέσεις εναντίον των συναδέλφων μας" και φυσικά με τον όρο "ΧΥΤΥ". Που να ξέρουν οι άνθρωποι(;), ότι τους λένε κάνουν...



Αν πραγματικά οι αστυνομικες δυνάμεις βρίσκονται ειρηνικά στον τόπο μας και γίνονται δέκτες απρόκλητων και παράνομων ενεργειών από τους "εγκληματίες κατοίκους", ας κάνουν αυτό που "ευγενικά πρότεινε" ο διοικητής των ΜΑΤ, το βράδυ που μας έσπασαν τα αυτοκίνητα:



"ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΥΡΙΟΙ..."



ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
(ΠΟΑΣΥ)

Αθήνα 17 Ιανουαρίου 2011
Αρ. Πρωτ.: 601/9/3γ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρέμβαση στον Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Αττικής κ. Λιακόπουλο Ηλία πραγματοποίησε σήμερα η Ομοσπονδία μας με τη συμμετοχή και εκπροσώπου της ΕΑΥ Αττικής για τα γεγονότα που διαδραματίζονται στην περιοχή της Κερατέας εδώ και ένα μήνα με αφορμή τις εργασίες κατασκευής ΧΥΤΥ.
Εκ μέρους μας τονίστηκε ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η συγκρουσιακή κατάσταση της τοπικής κοινωνίας και των δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας, όχι μόνο διότι υπονομεύεται η έννομη τάξη, αλλά και διότι η καθημερινή εξοντωτική απασχόληση 300 και πλέον αστυνομικών, αποβαίνει πέραν των άλλων εις βάρος της αστυνόμευσης του Λεκανοπεδίου Αττικής, αλλά και άλλων περιοχών της χώρας, από τις οποίες ζητούνται ενισχύσεις.
Για την Ομοσπονδία μας αποτελεί κεφαλαιώδες ζήτημα η επίλυση των όποιων προβλημάτων μέσω του διαλόγου και της πειθούς και όχι με τη χρήση βίας. Τονίσαμε δε ότι έτσι όπως διαμορφώνεται η κατάσταση, ελλοχεύουν κίνδυνοι, μη προβλέψιμοι, ενώ πρωταρχικός μας στόχος πρέπει να είναι η διασφάλιση του ειρηνικού χαρακτήρα των όποιων εκδηλώσεων διαμαρτυρίας και όχι η εκ των προτέρων ετοιμασία για «πολεμικές αναμετρήσεις».
Τονίστηκε, επίσης, ότι πρέπει να υπάρξει περισσότερη και σωστή ενημέρωση για τη διάσταση του έργου, ώστε η τοπική κοινωνία να έχει πεισθεί για τη χρησιμότητά του και να μην εναντιώνεται σε αυτό, πόσο μάλλον, όταν στρέφεται εναντίον των αστυνομικών, που δεν ευθύνονται σε τίποτε και εκτελούν μόνο άνωθεν εντολές.
Ο Γ.Γ. Περιφέρειας συμμερίστηκε και τη δική μας αγωνία για τα όσα συμβαίνουν στην περιοχή με τις απρόκλητες επιθέσεις εναντίον των συναδέλφων μας και ανάφερε ότι έχει αναπτύξει σειρά πρωτοβουλιών και επαφών με τους αιρετούς εκπροσώπους του δήμου Λαυρεωτικής και της συντονιστικής επιτροπής των φορέων της περιοχής, ώστε να υπάρξει αποκλιμάκωση της έντασης. Μας ανακοίνωσε δε ότι στην επικείμενη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου θα τεθεί διεξοδικά το όλο θέμα, ενώ τάχθηκε υπέρ μιας κοινής συνάντησης της Ομοσπονδίας με τους εκπροσώπους των κατοίκων, παρουσία και του ιδίου.
Η Ομοσπονδία θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις της, επιζητώντας την αντιμετώπιση του προβλήματος από τους θεσμικά και κατά αρμοδιότητα υπεύθυνους ώστε να σταματήσει το φαινόμενο να μετατρέπεται ο Έλληνας αστυνομικός σε σάκο του μποξ για την εκτόνωση και μόνο των όποιων διαμαρτυριών. Είναι αδιανόητο να χρησιμοποιείται η Ελληνική Αστυνομία ως ο από μηχανής Θεός και μάλιστα να εγκαλείται πολλές φορές για τη μη επίλυση ζητημάτων που δεν είναι καν της αρμοδιότητάς της.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π. Ο. ΑΣ. Υ.

Ο Πρόεδρος

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος

6932310597 

Ο Γενικός Γραμματέας

ΛΑΖΟΣ Παναγιώτης

6974427848

www.poasy.gr
                         ειρηνική πορεία των ΜΑΤ στην Κερατέα





                     μερικά από τα δώρα των ΜΑΤ προς τους κατοίκους


ΕΚΘΕΣΗ 9ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ...

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


Ο αγώνας των κατοίκων της Κερατέας, ένα μήνα και περισσότερο από την 11η Δεκεμβρίου 2010, που τα ΜΑΤ εισέβαλαν ύπουλα και άνανδρα τα χαράματα στον Αρχαιολογικό Χώρο του Οβριοκάστρου για να τον μετατρέψουν σε χωματερή, συνεχίζεται με μεγαλύτερη ένταση, αυτοργάνωση και ελπίδα για την τελική δικαίωση.




Η τεράστια συμπαράσταση απ΄ολη την Αττική, την Ελλάδα, τους Δήμους, οργανώσεις, συλλόγους, φορείς, κόμματα, την Εκκλησία, καλλιτέχνες, γελοιογράφους, πνευματικούς ανθρώπους είναι ανεπανάληπτη.




Παρ’ολη την προσπάθεια αποσιώπησης των γεγονότων, κατασυκοφάντησης του αγώνα από τηλεοπτικά κανάλια και εφημερίδες που βρίσκονται υπό τον έλεγχο του εθνικού μας εργολάβου και των φίλων του, οι κάτοικοι της Κερατέας και των γειτονικών δήμων δεν υποκύπτουν, δεν συμβιβάζονται, δεν φεύγουν από τα οδοφράγματα.




24 ώρες το 24ωρο όλη η κοινωνία της πόλης ανδρες γυναίκες παιδιά, έφηβοι, απόμαχοι του ΚΑΠΗ βρίσκονται στις επάλξεις παρ΄ όλο το κρύο, την βροχή, την υγρασία, με φωτιές τα βράδια στην λεωφόρο Αθηνών Λαυρίου, με το στέκι ενημέρωσης που δημιουργήθηκε, με εκδηλώσεις και προπάντων με υψηλό φρόνημα.



Σας ενημερώνουμε για άλλη μια φορά ότι ο χώρος που προορίζεται για ΧΥΤΑ είναι Αρχαιολογικός (ΦΕΚ 1070/Β/29-12-1995), βρίσκεται στον Διαρκή Κατάλογο Αρχαίων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού, έχει χαρακτηρισθεί τοπίο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους (ΦΕΚ 852/Β/3-9-1980). Για τον αρχαιολογικό χώρο του Οβριοκάστρου έχει εκδοθεί από τον Δήμο Κερατέας και την Νομαρχία Ανατολικής Αττικής βιβλίο που έχει σταλεί το 2008 από τον τότε υπουργό Δικαιοσύνης στον Εισαγγελέα για προκαταρτική εξέταση. Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο ουδέποτε συνεδρίασε για να αποφασίσει όπως ο αρχαιολογικός νόμος σαφώς οριζει.




Επίσης καταγγέλουμε την παραπληροφόρηση που διοχετεύεται από το υπουργείο Εσωτερικών, ότι το έργο κρίθηκε νόμιμο από το Συμβούλιο Επικρατείας. Εκκρεμούν όχι μόνο μια, αλλά πολλές προσφυγές (περιβαλλοντική έγκριση, απαλλοτριώσεις άρση αναδάσωσης) που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ. Μέχρι τότε το έργο κρίθηκε ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ (Ειρηνοδικείο Λαυρίου 29/12/2010) και δεν είναι δυνατόν να ξεκινήσει. Η απόφαση περί αναστολής από την Επιτροπή του Συμβουλίου Επικρατείας στις 10/1/2011 που τόσο παραποιήθηκε από τα τηλεοπτικά μέσα αναφέρει διαρκώς τον όρο ΧΥΤΑ. Τι έχουν να πουν ολοι αυτοί που μιλούν ακόμη για ΧΥΤΥ ή ακόμη για ΧΥΤ;





Λύσεις όμως υπάρχουν. Αν είχε εφαρμοσθεί η Ανακύκλωση στην Αθήνα και τον Πειραιά δεν θα χρειαζόταν ο ΧΥΤΑ στην Κερατέα και στο Γραμματικό. Επίσης από το Πολυτεχνείο Κρήτης υπάρχει πρόταση του καθηγητή Αλέξανδρου Π. Οικονομόπουλου με βιβλίο που παρουσιάστηκε το 2009 στο Δημόκριτο με τίτλο «Διαμόρφωση και συγκριτική αξιολόγηση εναλλακτικών εθνικών σχεδίων διαχείρισης αστικών απορριμάτων» που απορρίπτει τον περιφερειακό σχεδιασμό. Γιατί τέλος δεν αφήνουν κατά μικρές ενότητες οι Δήμοι να διαχειρίζονται τα δικά τους απορρίματα όπως π.χ ο Δήμος Λαυρεωτικής και ο Δήμος Σαρωνικού στην νότια Αττική;





Επειδή η ελληνική κοινωνία αυτό τον καιρό είναι πολύ πιεσμένη και σε αναβρασμό ας προσέξουν οι ιθύνοντες μήπως η Κερατέα πάρει διαστάσεις που δεν τις φαντάζονται. Ας θυμηθούν τα Μέγαρα στο Πολυτεχνείο τον Νοέμβρη του 1973…




ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ



ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΣΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ





Για πληροφορίες:

Οβριόκαστρο Κερατέας - antixyta.blogspot.com


Το κείμενο θα μοιραστεί σε συμπολίτες μας στο κέντρο της Αθήνας...