Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Συνάντηση με τους υπουργους Ι

Παιδιά, περιμένουμε δελτίο τύπου από τη γραμματεία και μετά θα εκφράσουμε και τη δική μας άποψη. Λίγη υπομονή ακόμα...



Να θυμόμαστε όλοι ότι:




ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΝΙΚΗ ΟΣΟ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...




ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟ
ΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ...



Τα λέμε αργότερα...


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην κατασκευή ΧΥΤΑ...

Με χαρά λάβαμε στο mail μας το παρακάτω μήνυμα. Είναι σημαντικό να καταλάβουν και οι συμπολίτες μας που ζουν στους όμορους δήμους, ότι θα υποβαθμιστεί και η δική τους ποιότητα ζωής με την κατασκευή του ΧΥΤΑ στο Οβριόκαστρο. Ειδικά οι συμπολίτες μας της δυτικής ακτής, που δυστυχώς, κάποιοι από αυτούς, ακόμα αντιμετωπίζουν την κατάσταση φορώντας τα κομματικά πράσινα γυαλιά τους, θα θιχθούν περισσότερο από όλους. Ο άνεμος σε αυτούς θα φέρνει τις διοξίνες, όπως τις μεταφέρει τώρα στον Ασπρόπυργο και ας ξεφύγουν από το παραμύθι του ΧΥΤΥ ή του εργοστασίου που τους πουλάνε.


Επικροτούμε την προσπάθεια, θα είμαστε κι εμείς εκεί...



ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΑΤΡΟΥ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ

Απολογήθηκε σήμερα ο πρώην δήμαρχος Κερατέας Σταύρος Ιατρού, για τις κατηγορίες που του είχαν καταλογισθεί, για τα επεισόδια της 8ης Φεβρουαρίου 2011. Αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς περιοριστικούς όρους, όπως και ο έταιρος συμπολίτης μας που επίσης είχε κατηγορηθεί.



θα καταλάβετε πολλά...




Προκατασκευασμένες είναι οι ένορκες καταθέσεις αστυνομικών, που εμφανίζουν τον πρώην δήμαρχο Κερατέας Σταύρο Ιατρού να ηγείται, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ομάδας κατοίκων της περιοχής η οποία επιχείρησε δήθεν να ανατινάξει πρατήριο καυσίμων της SHELL.
Κάποιοι… κύριοι της  ΕΛ.ΑΣ στην προσπάθειά τους να στοχοποιήσουν τον πρώην δήμαρχο και με αυτόν τον τρόπο να κάμψουν τον αγώνα του εναντίον της κατασκευής ΧΥΤΑ στο Οβριόκαστρο, θέλησαν να τον εμφανίσουν ούτε λίγο-ούτε πολύ ως τρομοκράτη.
Όμως… ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και το νοικοκύρη.
iatrou_12-2-2011Οι καταθέσεις που κλήθηκαν να υπογράψουν εναντίον του κ. Ιατρού οι δύο άντρες των ΜΑΤ είναι απολύτως όμοιες.
Στη βιασύνη τους να τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί τον μαχητικό πρώην δήμαρχο δεν φρόντισαν να αλλάξουν ούτε καν τα… κόμματα και τις τελείες.
Οι δύο αστυνομικοί για παράδειγμα ονομάζουν τη γνωστή σε όλους πλατεία Κλαυθμώνος – απ’ όπου ξεκίνησε η διμοιρία τους για να “επιχειρήσει” στην Κερατέα - ως πλατεία… Κλανθμώνος!
Οι δυό τους σκέφτηκαν επίσης να θέσουν στην πρώτη σελίδα των καταθέσεών τους, … οκτώ κόμματα και οκτώ τελείες !!
Και το εκπληκτικότερο: κατάφεραν να περιγράψουν και οι δυό τους τα γεγονότα όπως δήθεν τα έζησαν με 201 λέξεις. Ακριβώς τις ίδιες!!!


Ιδού το στήσιμο
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου στις 2 το πρωί, έδωσε ένορκη κατάθεση ενώπιον του αρχιφύλακα Γρηγορίου Κόκλα και του υπαρχιφύλακα Ανδρέα Τριανταφύλλη, για τα επεισόδια στην Κερατέα, ο αστυνομικός Σ. Ι. 23 ετών.


Στην πρώτη σελίδα της κατάθεσής του αναφέρει κατά λέξη:


ΑΠΟΚΡΙΣΗ: «Είμαι Αστυφύλακας και υπηρετώ στο Δ.Α.Ε.Α./ Υπ/νση Αποκατάστασης Τάξης με κωδικό ---.
Την 08/02/2011 και περί ώρες 14.00-22.00, εκτελούσα διατεταγμένη υπηρεσία στην πλατεία Κλανθμώνος.
Περί ώρα 15.40 δεχθήκαμε εντολή από το κέντρο να μεταβούμε στην Κερατέα Αττικής και συγκεκριμένα στο ΑΤ Κερατέας όπου ήταν συγκεντρωμένα άτομα για να διαμαρτυρηθούν για την κατασκευή του νέου Χ.Υ.Τ.Α.
Όταν καταφτάσαμε στο σημείο κινηθήκαμε, προς πραγματοποίηση φραγμού, στην οδό Παπανικολάου για την φύλαξη του Τμήματος και απομάκρυνση των ατόμων που είχαν κινηθεί εναντίον.
Τότε τα άτομα μας επιτέθηκαν με πέτρες, μολότοφ, γκαζάκια, κροτίδες, σφυριά και άλλους Α.Ε.Μ. προς σε εμάς και προς τις αντλίες καυσίμων στο πρατήριο καυσίμων SHELL, προσπαθώντας να προκαλέσουν μεγάλη έκρηξη.
Ανάμεσα στο πλήθος αναγνωρίσαμε τον πρώην Δήμαρχο Κερατέας κ. ΙΑΤΡΟΥ ο οποίος κατεύθυνε τα άτομα εναντίον μας συμμετέχοντας στην εξύβριση και στην ρίψη των ανωτέρω αντικειμένων.
Επίσης προσέγγιζε τις δυνάμεις των Μ.Α.Τ και τραβούσε τις μάσκες και τις ασπίδες των Αστυνομικών.
Κατόπιν της επιχείρησης απωθήσεως του πλήθους, μπήκε από την Λ. Αθηνών-Σουνίου προς την οδό Παπανικολάου όπου βρίσκονταν η διμοιρία σε σχήμα φραγμού, το υπ' αριθ. ΕΚΑ --- Ι.Χ.Φ. κόκκινου χρώματος το οποίο προσπάθησε να χτυπήσει τον φραγμό με το εμπρόσθιο μέρος, πλην όμως δεν τα κατάφερε και τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση...».

 



Μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 3 το πρωί εμφανίστηκε να δώσει κατάθεση για το ίδιο θέμα, ο αστυνομικός Μ. Κ. 31ετών.
Όμως τα όσα είπε, αποτελούν πιστή αντιγραφή της κατάθεσης του συναδέλφου του...


Χρειάζεται κάποια άλλη απόδειξη, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Χρήστος Παπουτσής και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες για να διατάξουν, εδώ και τώρα, έρευνα ώστε να λογοδοτήσουν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της τεράστιας αυτής προβοκάτσιας;
Εκτός και αν, τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων είναι υπεράνω της τήρησης του Συντάγματος και των νόμων...