Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Απίστευτο: Φορολογούν και τις χελιδονοφωλιές!!!


Έφτασαν τα πρώτα σημειώματα για την καταβολή του φόρου έκτακτης εισφοράς ακινήτων και στα χελιδόνια. Σύμφωνα με καταγγελίες χελιδονιών, που αυτή τη στιγμή βρίσκονται κάπου στην κεντρική Αφρική, τα πρώτα χαράτσια στάλθηκαν στις περιοχές που φιλοξενούνται οι φωλιές τους. Δηλώνουν πως δεν τα φάγανε μαζί, πως δεν ευθύνονται για την κρίση, δεν έχουν και δεν θα πληρώσουν!!! Το υπουργείο Οικονομικών προσπαθώντας να τρομοκρατήσει τους ιδιοκτήτες απειλεί να προσθέσει στα τετραγωνικά του οικήματος τα αντίστοιχα των χελιδονοφωλιών και να επιβαρυνθεί ο ιδιοκτήτης ή σε άρνηση πληρωμής, να προχωρήσει σε άμεση κατεδάφιση του οικήματος!!! Τα χελιδόνια καλούν τους ιδιοκτήτες να αντισταθούν και να αρνηθούν να πληρώσουν.


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μέσα από το υπουργείο οικονομικών, μετά τα χελιδόνια προωθείται προς ψήφιση ειδική τροπολογία για όλα τα ζώα που καταλαμβάνουν χώρο. Σκυλόσπιτα, σταύλοι, περιστερώνες, κοτέτσια, στάνες, κλουβιά καναρινιών και παπαγάλων, ακόμα και οι κύλινδροι γυμναστικής των χάμστερ.

Το ειδικό τέλος μέσω της ΔΕΗ θα κληθούν να πληρώσουν πτηνά που κάνουν χρήση του δικτύου της, περνώντας τον ελεύθερο χρόνο τους πάνω στα καλώδια (σπουργίτια, περιστέρια, δεκαοχτούρες κλπ.) ενώ επιπλέον επιβάρυνση θα έχουν οι πελαργοί, λόγω κατασκευής των φωλιών τους πάνω σε στύλους της ΔΕΗ.

Εξαιρούνται από τη ρύθμιση πτηνά όλων των ειδών που διαβιούν σε ναούς και καμπαναριά.

Το χαράτσι δεν θα γλυτώσουν ούτε όσοι βρίσκονται στις εκτός σχεδίου περιοχές. Παρότι δεν έχει ξεκινήσει καν η τακτοποίηση των αυθαιρέτων, οι ιδιοκτήτες τους καλούνται να πληρώσουν την έκτακτη εισφορά. Λαγοί, κουνάβια, αλεπούδες, λύκοι ανήκουν στους πρώτους που θα κληθούν να πληρώσουν.

Η επόμενη εβδομάδα είναι εβδομάδα μεγάλων κινητοποιήσεων. Τη Δευτέρα σμήνη πτηνών θα αποκλείσουν τα αεροδρόμια της χώρας, ενώ την αλληλεγγύη τους θα δείξουν και οι κάτοικοι των παράλιων περιοχών, όπου καβούρια, πεταλίδες και αχινοί θα αποκλείσουν τα λιμάνια της Αττικής (Πειραιάς, Λαύριο, Ραφήνα) αντιδρώντας με αυτόν τον τρόπο στο χαράτσι. Επίσης συνιστώσες "άγριων ζώων" από όλη την ύπαιθρο έχουν προκηρύξει συλλαλητήριο για την Τετάρτη στο Σύνταγμα, αφού πρώτα απελευθερώσουν από τα PET SHOP του κέντρου όλα τα "φυλακισμένα" ζωάκια. 



Μηνύματα αλληλεγγύης, συμπαράστασης και ανυπακοής έχουν στείλει εκπρόσωποι όλων των αποδημητικών πτηνών.


Είδηση επί του πιεστηρίου: Το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας απαγορεύουν από απόψε τα μεσάνυχτα την εναέρια κυκλοφορία όλων των ειδών κουνουπιών σε κατοικημένες περιοχές. Η κυβέρνηση θα έχει από εδώ και στο εξής το μονοπώλιο να μας πίνει το αίμα...


"Koyragio.." - Ohli Ren