Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΙΔ' Επιστημονική Συνάντηση Νοτιοανατολικής Αττικής - Ντοκιμαντέρ "ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ"

Από την Πέμπτη 6 έως και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011 θα διεξαχθούν οι εργασίες της ΙΔ' Επιστημονικής Συνάντησης ΝΑ Αττικής, στο δημαρχειακό Μέγαρο Σαρωνικού - Αμφιθέατρο "Γεώργιος Νυχάς". Η ΙΔ' Επιστημονική Συνάντηση αποφασίστηκε να είναι αφιερωμένη στην προσωπικότητα και το έργο του αρχαιολόγου Ευάγγελου Κακαβογιάννη, τιμώντας την τεράστια και πολύπλευρη προσφορά του.


Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011 υπάρχουν στο πρόγραμμα δύο ομιλίες σχετικές με το θέμα των απορριμμάτων και του Οβριοκάστρου: Η πρώτη για τη "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ - ΜΕΛΕΤΕΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΗ & ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ" και η δεύτερη για "ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΥΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ"



Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, τελευταία ημέρα των εργασιών, η επιστημονική συνάντηση είναι αφιερωμένη στο περιβάλλον  και θα κλείσει τις εργασίες της με την προβολή του ντοκιμαντέρ "ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ".
Περισσότερες πληροφορίες:



Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί και στο 5ο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ που διεξάγεται από τις 4 έως τις 9 Οκτωβρίου στην Χαλκίδα. Θα συμμετέχει στο διαγωνιστικό τμήμα και θα προβληθεί την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στο Θέατρο Παπαδημητρίου, στις 12:15 το μεσημέρι και την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στο Αμφιθέατρο Μεγάρου Περ. Εν. Ευβοίας,  στις 10 το βράδυ.




ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΙΣ 11...