Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Από τους φίλους μας στη Ραφήνα...


Με χιούμορ και με «νόημα» οι φίλοι μας από τη Ραφήνα εκφράζουν τη συμπαράστασή τους και δηλώνουν συμμετοχή για τη συνέχεια. Ο κατάλογος συμμετοχών έχει ήδη ανοίξει...

Ευχαριστούμε παιδιά, είστε ευπρόσδεκτοι...

 «Η Επιτροπή Συμπαράστασης από την Ραφήνα, εκφράζει την ικανοποίησή της για την έναρξη της διαδικασίας ανακαίνισης του «Άπαρτου Κάστρου». Η αλήθεια είναι ότι, ενόψει της επικείμενης εφαρμογής του Περιφερειακού Σχεδιασμού για την διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική, η υπάρχουσα υποδομή ήταν πολύ μικρή για να χωρέσει αυτούς που θα βγουν στα μπλόκα, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα!!!!»
 
Χάρης Μουρκάκος
Ραφήνα

Από τους φίλους μας στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης...

Οι φίλοι μας από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης μας έστειλαν το παρακάτω μήνυμα.

Τους ευχαριστούμε πολύ...

«ΑΠΑΡΤΟ ΚΑΣΤΡΟ και όχι μόνο στην Κερατέα αλλά σε όλη την Ελλάδα είναι οι συνειδήσεις των ανθρώπων που διδάχθηκαν από τον αγώνα του λαού της να μην σκύβουν το κεφάλι.

Κι αυτό το κάστρο δεν καίγεται από προβοκάτσιες. «Φωτίζεται» από τους αγώνες που ξεσπούν καθημερινά σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο δουλειάς. Μικρά ρυάκια που θα ενωθούν για να κάνουν το μεγάλο ποτάμι της οργής του λαού μας.»

Δελτίο τύπου Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα για τον εμπρησμό του «ΑΠΑΡΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ» στο ΒΙΟΠΑ Κερατέας


Σήμερα 17 Ιανουαρίου 2012, στην Κερατέα, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα εκφράζει τον θυμό και την αγανάκτηση όλων για τον εμπρησμό από τραμπούκους του Άπαρτου Κάστρου, στο ΒΙΟΠΑ Κερατέας και ενημερώνει το λαό της Λαυρεωτικής ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί ως την τελική του δικαίωση.

Και αυτή την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί, καθώς και όσες Κυριακές ακόμα θα χρειαστεί, εμείς θα είμαστε όλοι εκεί, με ή χωρίς στέγη.

Μια σειρά από γεγονότα, με αποκορύφωση τον εμπρησμό αυτό χτες τα μεσάνυχτα, δείχνουν την επιμονή της Κυβέρνησης, των εργολάβων και των φίλων τους ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ με κάθε τρόπο.

Το Άπαρτο Κάστρο ήταν, είναι και θα παραμένει στις καρδιές όλων μας.
Ο αγώνας συνεχίζεται....

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Κατοίκων της Λαυρεωτικής