Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΜΑΖΙ...

Επειδή κάποιοι, σκοπίμως, προσπαθούν να φερούν σε αντιπαράθεση τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής με τους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής, έρχεται η Επιτροπή Αγώνα
Καματερού (ενάντια στην χωματερή των Άνω Λιοσίων) να αποδείξει το ακριβώς αντίθετο. Εμείς με τους συμπολίτες μας στη Δυτική Αττική αντιμετωπίζουμε τον ίδιο εχθρό: Αυτούς που κατέστρεψαν την περιοχή τους και τις ζωές τους και είναι οι ίδιοι που θέλουν να κάνουν το ίδιο και σε μας.







Αύριο στις 12:30 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο Imperial στην πλατεια Καραϊσκάκη, συνεδριάζει ο ΕΣΔΚΝΑ με σκοπό να παραχωρήσει τη διαχείριση των απορριμμάτων σε ιδιώτες. Είναι γνωστό πως οι προγραμματικές συμβάσεις που έχει ή θα υπογράψει ο ΕΣΔΚΝΑ δεσμεύουν το νέο διαχειριστικό φορέα που θα είναι οι νέοι Καλλικρατικοί δήμοι της Αττικής και η Περιφέρεια Αττικής. Προσπαθούν να φέρουν προ "τετελεσμένων γεγονότων" τη νέα διαχείριση. Εμείς θα είμαστε αύριο στην πλατεία Καραϊσκάκη να ενώσουμε τις φωνές μας με αυτές των συμπολιτών από τη Δυτική Αττική και τους εργαζόμενους...








Αγώνας σε όλα τα μέτωπα...








Ψήφισμα Συμπαραστασης Στον Αγωνιζόμενο Λαό της Κερατέας

Από την Επιτροπή Αγώνα Καματερού [εναντια στην χωματερη των Ανω λιοσιων]








Καταγγελουμε την τρομοκρατικη λυσσαλεα δολοφονικη επιθεση των κρατικων οργανων καταστολης, εναντια στον αγωνιζομενο λαο της ΚΕΡΑΤΕΑΣ, προκειμενου να προστατεψουν τα ανομα συμφεροντα της εταιρειας που εχει αναλαβει την δημιουργια του ΧΥΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ σε βαρος της υγειας των κατοικων και της προστασιας του περιβαλλοντος.



Αυτη την μεθοδο χρησιμοποιησε εναντια στους κατοικους και στην δικη μας περιοχη πριν απο 5 χρονια για να επιβαλει την εναποθεση της λυματολασπης στην χωματερη των Α.ΛΙΟΣΙΩΝ και να επιβαλει για αλλα 25 χρονια με την δημιουργια της νεας 10 μετρα διπλα στην παλια……






Ομως η ΕΝΟΤΗΤΑ και Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ σταματησε η λυματολασπη να ερχεται στην περιοχη.

Και αυτες τις μερες γινεται προσπαθεια να γινει και 2ο κυταρο και να δοθει σε ιδιωτη για 25 χρονια παραχωροντας του ολες τις εγκαταστασεις.
Ο αγωνας να φυγουν οι χωματερες απο τις κατοικημενες περιοχες ειναι αγωνας για την ΖΩΗ ειναι ΑΓΩΝΑΣ που πρεπει να ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗΣ κατοικημενης οπου θελουν να εγκαταστησουν χωματερη οπως και η ΛΕΥΚΗΜΗ και αλλες.
Πρεπει να απαιτησουμε ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ τωρα, ΕΞΩ οι ΙΔΙΩΤΕΣ απο
την διαχειρηση των σκουπιδιων. Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗ Σ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ






Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ...





ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ...