Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Τελευταία νέα - Αποφάσεις της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα...



Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα αποφάσισε:



Από το βράδυ της Τρίτης 9 Φεβρουαρίου τίθεται σε πλήρη εφαρμογή ο σχεδιασμός φύλαξης του χώρου από προσωπικό και μηχανήματα του Δήμου, εθελοντές και τις ομάδες κρούσης. Επίσης σε εφαρμογή το σχέδιο έκτακτης ενημέρωσης και κινητοποίησης όλων των κατοίκων της Πόλης και των οικισμών.
Ο Ρ/Σ 100.00 FM θα εκπέμπει 24ώρες το 24ωρο με ενημέρωση και εξελίξεις από το Οβριόκαστρο.


Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου: Τελευταίες ενέργειες συντονισμού μεταξύ του Δήμαρχου, επικεφαλών παρατάξεων και ομάδων κρούσεων.



Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου: Το πρωί συνάντηση στο Δημαρχείο με τους Διοικητές Α.Τ.Κερατέας, Τ.Α. Κερατέας και Τροχαίας Κερατέας. Αργότερα επίσκεψη του Γ.Γ. Περιφέρειας κ. Ηλία Λιακόπουλου στο Δημαρχείο και στην συνέχεια στον Αρχαιολογικό Χώρο του Οβριοκάστρου Κερατέας, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Δήμαρχου Στ. Ιατρού, για να τον ενημερώσει.
Το ίδιο απόγευμα έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο στο Πολιτιστικό Κέντρο στις 19.00 με κάλεσμα όλων των κατοίκων της Κερατέας, Βουλευτών της Περιφέρειας, του Νομάρχη και νομαρχιακών συμβούλων και Δημάρχων των όμορων Δήμων.Πρόκειται να παρθούν πολύ σημαντικές και καταλυτικές αποφάσεις για την συνέχεια του αγώνα.



Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου: Συμμετοχή στην εκδήλωση που συνδιοργανώνουν το ΤΕΕ και το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος και το Πολυτεχνείο Κρήτης με θέμα: "Διαμόρφωση και Αξιολόγηση Εθνικών Σχεδίων Διαχείρισης Απορριμμάτων Οικιακού Τύπου." Ομιλητής ο καθ. Αλέξανδρος Οικονομόπουλος. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν ο Δήμος Κερατέας και φορείς της πόλης εφόσον δεν θα έχει υπάρξει καμία επέμβαση των εργολάβων με την συνδρομή των ΜΑΤ.
Το πρωί επίσης μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου Κερατέας με μέλη του Δημ.Συμβουλίου, του Τοπικού Συμβουλίου Νέων και της Συντονιστικής Επιτροπής θα μοιράσουν έντυπο ενημερωτικό υλικό, θα μεταφέρουν κάλεσμα για συμμετοχή στην εκδήλωση Κούλουμα στο Οβριόκαστρο και φυσικά κάλεσμα για εγρήγορση και συμμετοχή στην επικείμενη σύγκρουση.



Κ. Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου: Κούλουμα στο Οβριόκαστρο.



Τρίτη 16 Φεβρουαρίου: Συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα από τον Δήμαρχο Στ. Ιατρού στα ΜΜΕ. Στην περίπτωση πάντα που δεν έχει προηγηθεί επέμβαση των ΜΑΤ. 





 ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Όλοι σε επιφυλακή...



Ο εργολάβος, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, είναι έτοιμος να επιχειρήσει την εγκατάστασή του στο Οβριόκαστρο, συνοδεία φυσικά των ΜΑΤ. Οι ομάδες κρούσης και όλος ο μηχανισμός βρίσκονται ήδη σε επιφυλακή. Σήμερα Τρίτη στις 7 το βράδυ συνεδριάζει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα για να αποφασίσει περαιτέρω κινητοποιήσεις και δράσεις, πέρα από τις ήδη προγραμματισμένες.













Σας καλούμε όλες και όλους να είστε σε εγρήγορση. Περισσότερα νέα μετά την Συντονιστική...