Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

74η ημέρα: Socialist junta fuck off...

                                                      γελιογραφία από τον φίλο μας Uhuru


Καλημέρα
Βλέπουμε αυτά που γίνονται τις τελευταίες ημέρες στη Λιβύη, αλλά και το σημερινό συμβάν με το σεισμό στη Νέα Ζηλανδία και αντιλαμβανόμαστε πως συμβαίνουν πολύ χειρότερα από αυτά που συμβαίνουν σε μας. Αισθανόμαστε άσχημα που δε μπορούμε να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας σε αυτούς τους ανθρώπους, που την έχουν τόσο ανάγκη, με άλλο τρόπο εκτός από τη σκέψη μας. Νοερά είμαστε μαζί τους...Μετά στρέφουμε τη ματιά μας σε αυτά που συμβαίνουν στον τόπο μας και απογοητευόμαστε. Βλέπουμε να ισοπεδώνονται τα πάντα και να μην αντιδρά κανείς. Ανεργία, μείωση μισθών, καταστρατήγηση ασφάλιστικών δικαιωμάτων, διελυμένη παιδεία σε όλες τις βαθμίδες, ανυπαρξία ιατρικής περίθαλψης και άλλα πολλά. Κι εμείς τι κάνουμε; Γυρίζουμε πλευρό, αγκαλιάζοντας τα "δικά μας" 700 ευρώ και ονειρευόμαστε πως κάποια στιγμή θα φτιάξουν τα πράγματα. Από μόνα τους...Απ' την άλλη για ένα off side δημοσιογράφοι, πολιτικοί, το πλήθος εξεγείρονται...
Για την κοινωνία μας που είναι off side εδώ και χρόνια, σιωπή. Ούτε ένα replay...Είχαμε αποφασίσει να απαντήσουμε χθες στην επιστολή της ΗΛΕΚΤΩΡ, αλλά θα το αφήσουμε για το τέλος της εβδομάδας, μιας και περιμένουμε κάποια στοιχεία ακόμα. Τέτοιον φόβο δεν τον περιμέναμε από εσάς...Χθες το βράδυ συνεδρίασε η διυπουργική επιτροπή για τη διαχείριση στερεών αποβλήτων, στο γραφείο του αρχιεπισκόπου της κυβερνήσεως, πανγκαλιοτάτου Θεόδωρου. Αποφάσισε (ω, τι θαύμα!!!) τη συνέχιση των εργασιών των ΧΥΤΑ. Για πια συνέχιση εργασιών μιλούν, αφού δεν έχουν καν ξεκινήσει; Το ΥΠΕΚΑ γιατί απουσίαζε από τη συνεδρίαση; Δεν έχει αρμοδιότητα; Ο κ. Ραγκούσης γιατί απουσίαζε;Η απόφαση αυτή έχει δύο σκοπούς κατά την άποψή μας. Προσπαθεί επικοινωνιακά να επιβάλλει την εικόνα μίας σοβαρής(;) κυβέρνησης(;), που προχωρά χωρίς να υπολογίζει το όποιο κόστος. Εδώ γελάμε. Έχουν πιάσει κορόϊδο τον κ. Παπουτσή (έχοντας βάλει τα ΜΑΤ να κάνουν τη βρωμοδουλειά) και πληρώνει επικοινωνιακά τη νύφη. Οι άλλοι εξαφανισμένοι (Ραγκούσης, Μπιρμπίλη) πάνε να του φορτώσουν ένα νέο ΣΑΜΙΝΑ. Τουλάχιστον, ας ξυπνήσει μόνο αυτός και να δώσει την εντολή απεμπλοκής από την Κερατέα, των δυνάμεων της ΥΑΤ (ΜΑΤ), όπως του έχει ζητήσει ο ταξίαρχος - διοικητής της.Το δεύτερο και πιο σημαντικό, είναι πως στέλνουν μήνυμα στους δικαστές, πως πρέπει να αποφασίσουν ενάντια στη βούληση των πολιτών της Κερατέας. Επέμβαση στη δικαιοσύνη για άλλη μια φορά. Με πιο "σικ" τρόπο από εκείνον του Σουφλιά ("...είμαστε σίγουροι πως η δικαιοσύνη θα πάρει τη σωστή απόφαση..." είχε πει πριν αποφασίσει το ΣτΕ το 2007) προσπαθούν να πιέσουν τους δικαστές.Ας ακούσει ο κ. Παπουτσής τους αξιωματικούς του και ας πάρει πρωτοβουλία να αποσύρει τις δυνάμεις από την Κερατέα. Τι φοβάται; Μην τον μαλώσει ο κ. Ραγκούσης, που θέλει να τον θέσει εκτός κούρσας διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ, εκθέτοντάς τον συνεχώς στην κοινή γνώμη; Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζουν πλέον με ποιους έχουν να κάνουν και ξέρουν πως είναι δυνατοί οι αντίπαλοί τους. Αναγνωρίζουν τον λάθος σχεδιασμό της επιχείρισης και αυτό που τους φοβίζει είναι ότι δεν έχουν δει τίποτα ακόμα. Και μακάρι να μην το δουν...Ας κοιτάξουν και οι δικαστές τους πολίτες αυτού του τόπου. Οι νόμοι υποτίθεται πως εξυπηρετούν και προστατεύουν τους πολίτες. Όταν η κοινωνία ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ έναν κακό νόμο, ακούστε την. Αυτός ο κακός νόμος, όπως είναι ο 3164/2003, πρέπει να αλλάξει. Μην δώσετε ένα ακόμα άλλοθι να συνεχιστεί αυτό το έγκλημα.


Το πολιτικό γινάτι του κ. Πάγκαλου και των λοιπών παρατρεχάμενων, θα αποβεί μοιραίο για την κυβέρνηση. Το κακό είναι ότι θα αποβεί μοιραίο και για ανθρώπους. Ίσως αυτό θα έπρεπε να σκεφτούν πρώτα.


Τη σφαίρα που θα "εξοστρακιστεί..."

Υ.Γ.1 - Αύριο όλοι στους δρόμους


Υ.Γ.2 - Απόψε όλοι στο μπλόκο παρέα με τον Άλκη, τον Οδυσσέα και τον Χάρη


Υ.Γ.3 - Θα εγκαινιάσουμε ένα νέου τύπου υστερόγραφο που θα τιτλοφορείται: "Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται." Γιατί μερικοί μας περνούν για εντελώς μαλάκες...Υ.Γ.4 - Σ Υ Ν Τ Ο Ν Ι Σ Τ Ι Κ Η ! ! !

Μουσικές βραδιές στο μπλόκο του ΒΙΟ.ΠΑ.
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ «ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ» ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΤΙΣ 22-23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ «TO ΑΠΑΡΤΟ ΚΑΣΤΡΟ» ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΟΥ ΒΙΟΠΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΒΡΑΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ:
ΤΡΙΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΑΛΚΗΣ, ΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ


ΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ MΕ ΣΘΕΝΟΣ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΣΤΟ ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ.