Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

«Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η αντίσταση γίνεται καθήκον»

Με την ανάρτηση δύο πανό στο παιχνίδι με την Κάχα Λαμποράλ, οι οργανωμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού εξέφρασαν τη θέση του για το «θέμα» της Κερατέας.

«Λύση στην Κερατέα» και «Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η αντίσταση γίνεται καθήκον» ήταν δύο πανό που αναρτήθηκαν από τους οργανωμένους, ενώ ακούστηκαν και πολλά συνθήματα κατά της αστυνομίας.

Ευχαριστούμε...


ΕΡΜΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣ ΓΩΝΙΑ...




Κερατέα παντού...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΜΑΞΙΜΟΥ...

Κρατώντας πάντα μικρό καλάθι περιμένουμε...


δημοσίευση από το lavreotiki.com


Επείγουσα ενημέρωση ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες του lavreotiki.com ο πρωθυπουργός της χώρας Γιώργος Παπανδρέου, μετά τις απίστευτες βιαιοπραγίες των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή της Λαυρεωτικής με αποκορύφωμα την εισβολή των ΜΑΤ στην πόλη της Κερατέας.

Ο πρωθυπουργός φέρεται σφόδρα ενοχλημένος από τις αρνητικές – επικοινωνιακά – διαστάσεις που πήρε η υπόθεση της Κερατέας,

κυρίως μέσω των συγκλονιστικών εικόνων που κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός και έκαναν το γύρο του κόσμου.

Ο Γιώργος Παπανδρέου που η πολιτική του παραπαίει από γκάφα σε γκάφα ζήτησε άμεση ενημέρωση και εξηγήσεις από τον αρμόδιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή, καθώς πλέον υπάρχουν φόβοι στο πρωθυπουργικό περιβάλλον ότι η υπόθεση της Κερατέας ενέχει τρομακτικούς κινδύνους που θα μπορούσαν να οδηγήσουν ακόμη και σε πτώση της κυβέρνησης!


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πριν από δύο ημέρες από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ετοιμάστηκε ένας τεράστιος σε όγκο φάκελος που ξεπερνά τις 70 σελίδες με οπτικοακουστικό υλικό, δημοσιεύματα του Ελληνικού και ξένου τύπου καθώς και καταγραφή όλων των ξένων ηλεκτρονικών μέσων που ανέδειξαν την υπόθεση της Κερατέας.


Την ίδια ώρα μαύρα σύννεφα έχουν μαζευτεί στο κτίριο της Κατεχάκη και όπως δείχνουν τα πράγματα πολύ σύντομα θα ξεσπάσει ισχυρή καταιγίδα με επίκεντρο τον αστυνομικό διευθυντή Μπόμπο.


Ο συγκεκριμένος αξιωματικός της αστυνομίας είχε μεν προσφερθεί να σηκώσει το βάρος της όλης επιχείρησης αλλά εκ του αποτελέσματος κατάφερε να οδηγήσει ολόκληρη την ΕΛ.ΑΣ. σε ένα εξευτελιστικό Βατερλό.


Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες και όσοι γνωρίζουν κάνουν λόγο για ραγδαίες εξελίξεις.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑΣ

ΚΕΡΑΤΕΑ: ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΧΗΣ ΑΠ' ΤΟΝ 10ΧΡΟΝΟ ΔΗΜΗΤΡΗ...

Πριν από ένα μήνα ακριβώς, είχαμε αναρτήσει την έκθεση του 9χρονου Σωτήρη. Το κείμενο αυτό ήταν ενδεικτικό του πως τα μικρά παιδιά βιώνουν την όλη κατάσταση. Ήδη σύμφωνα με δασκάλους των δημοτικών σχολείων της Κερατέας, τα παιδιά παίζουν ένα νέο παιχνίδι που ονομάζουν: "ΚΕΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΤ..."

Εξάχρονα παιδιά γεμίζουν πλαστικά μπουκάλια με νερό, βάζουν χαρτομάντηλα αντί για πώμα και τα δίνουν στους γονείς τους να τα χρησιμοποιήσουν στο μπλόκο!!!

Χαρακτηριστική είναι η εμπειρία που είχαν συμπολίτες μας την περασμένη Τρίτη, όπου κυνηγημένοι από τα ΜΑΤ, βρήκαν καταφύγιο σε ένα σπίτι. Εκεί τα δυόμιση ετών δίδυμα της οικογένειας τους υποδέχθηκαν χαμογελώντας λέγοντας: ΜΑΤ ΜΠΟΥΜ!!!

Δεν ξέρουμε αν είναι καλό ή κακό, στο φτωχό μας μυαλό φαντάζει αρκετά λυπηρό και άσχημο, να διαμορφώνουν χαρακτήρα τα παιδιά μέσα από τέτοια βιώματα. Το μέλλον θα δείξει...

Η παρακάτω ζωγραφιά είναι μία αναπαράσταση των όσων συμβαίνουν, μέσα από τη ματιά του δεκάχρονου Δημήτρη...