Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΘΗΒΑΙΟ...

Με τον αντιδήμαρχο ήρθαμε κοντά, στην ουσία γνωριστήκαμε, την περίοδο των 128 ημερών. Πέρα από τα ανθρώπινα γνωρίσματα που έχουμε όλοι μας, καλά και κακά, εμείς θα σταθούμε σε ένα γεγονός που εντοπίσαμε και χαρακτηρίζει την προσπάθεια του αντιδημάρχου σε αυτό το διάστημα της γνωριμίας μας. Θα χρησιμοποιήσουμε μια φράση, παραφράζοντάς την, που χρησιμοποίησε ο ίδιος σε κάποια άτυχη στιγμή πρόσφατα. Ας μας συγχωρέσουν αν ενοχληθούν ορισμένοι φίλοι και μη. Ο αντιδήμαρχος Θηβαίος ήταν ο μόνος από τη διοικούσα αρχή του δήμου που είχε και διέθεσε τα "μπαλάκια" του βγαίνοντας τόσο μπροστά στον αγώνα των 128 ημερών όσο κανένας άλλος από τους συναδέλφους του και αυτό οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε όλοι. 

Η σκέψη μας βρίσκεται στην οικογένειά του και σε όσους βρίσκονταν κοντά του. 

Καλή Ψυχή...

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

Εκδίδει ψήφισμα επί της αναγγελίας του θανάτου του Αντιδημάρχου Θηβαίου Βασιλείου, το οποίο έχει ως ακολούθως:

1. Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαυρεωτικής εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του Αντιδημάρχου Θηβαίου Βασιλείου.

2. Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία στα Δημοτικά Καταστήματα του Δήμου Λαυρεωτικής σήμερα (26/12/2011) και αύριο (27/12/2011), ημέρα της κηδείας του, και οι Υπηρεσίες του Δήμου, των Νομικών Προσώπων και των Δημοτικών Επιχειρήσεων του Δήμου, να διακόψουν την εργασία τους την 12η μεσημβρινή της 27/12/2011.

3. Να κατατεθεί στεφάνι στην σωρό του εκλιπόντος εκ μέρους του Δημάρχου, του Δημοτικού Συμβουλίου, του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Κερατέας και των εργαζομένων του Δήμου Λαυρεωτικής.

4. Να συνοδεύσει την νεκρώσιμο ακολουθία η Φιλαρμονική της Κερατέας.

5. Να παραχωρηθεί, τιμής ένεκεν, δωρεάν τάφος στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Κερατέας.

6. Η κηδεία του εκλιπόντος Αντιδημάρχου Θηβαίου Βασιλείου να γίνει με δαπάνη του Δήμου Λαυρεωτικής, κατά το άρθρο 140 παρ. 4 του Ν. 3463/2006.

7. Εγκρίνει την διάθεση ποσού 4.000,00 € σε βάρος του ΚΑ 00-6124 «Έξοδα κηδείας Δημάρχων και Προέδρων Κοινοτήτων» του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2011.

8. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του εκλιπόντος, στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαυρεωτικής.

9. Το παρόν ψήφισμα να σταλεί στους οικείους του εκλιπόντος και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.

10. Να σταλεί το παρόν Ψήφισμα στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Αττικής.

Αιωνία του η μνήμη