Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Keratea Art Resistance Festival - Πρόγραμμα


8, 9 και 10 Απριλίου όλοι στη Κερατέα για το Φεστιβάλ Πολιτισμού κι Αντίστασης

KERATEA ART RESISTANCE


Οι κάτοικοι της Κερατέας και η Art Resistance σας καλούμε στο Keratea Art Resistance Festival, ένα πολιτιστικό τριήμερο στις 8, 9 και 10 Απριλίου, στη λεωφόρο Λαυρίου, στο μπλόκο ΒΙΟΠΑ.
Ένα non stop Φεστιβάλ, το μεγαλύτερο σε διάρκεια, αριθμό συμμετοχών και το πρώτο που γίνεται πάνω στα οδοφράγματα που έχουμε στήσει επί 4 μήνες αντιστεκόμενοι στα πολιτικά σχέδια δημιουργίας χωματερής στον αρχαιολογικό χώρο του Οβριοκάστρου.
Μέσα στο πράσινο του ανοιξιάτικου τοπίου θα μετάσχουμε όλοι σε μια γιορτή πολιτισμού και αντίστασης…. γιατί η Αντίσταση μπορεί να είναι και Γιορτή. Γιατί η Τέχνη μπορεί να είναι Αντίσταση.
Η ART RESISTANCE συγκροτήθηκε αυθόρμητα από πλήθος καλλιτεχνών, που δηλώνουν αλληλέγγυοι στον αγώνα αυτό.
72 ώρες, 60 μουσικά σχήματα, 150 εικαστικοί καλλιτέχνες με 500 έργα, 10 θεατρικές παραστάσεις, 15 workshops (εργαστήρια), κατασκευές έργων, εγκαταστάσεις και εικαστικές παρεμβάσεις επί τόπου, προβολές video art, ντοκιμαντέρ, ζωντανές συνδέσεις με περιοχές που αντιμετωπίζουν παρόμοια περιβαλλοντικά προβλήματα και με κινήματα από όλο τον κόσμο, παρουσία συλλογικοτήτων, κινήσεων κατοίκων κλπ, ελεύθερη κατασκήνωση, ποδηλατοδρομία αλληλεγγύης Αθήνα – Κερατέα και πολλά ακόμη που προστίθενται συνεχώς στο πρόγραμμα.
Η Κερατέα σπάει το τοπικά σύνορα, γίνεται σύμβολο αγώνα, αντίστασης σε ό,τι μας υποβαθμίζει και τόπος παραγωγής πολιτισμού. Καλή αντάμωση.




ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/4 

ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ
ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ D.Js
ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ:
INNER VOICE, THE WIGS BAND, THE CROOKS, ARMADA IV, ΒΟΜΒΟΙ, ΝΙΚΟΣ ΞΥΔΗΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΣΚΥΛΕΣ, ILLEGAL OPERATION, ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΛΟΦΩΛΗΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ, ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ, ΕΛΕΛΕΥ, ΕΝΕΔΡΑ, NEW ZERO GOD, ΛΕΩΝ. ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ, MAGIC DE SPELL, CHUCHO SHS, ΚΡΟΤΩΝΕΣ, D.J. BURNING SUN

ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ: ΤΣΙΡΚΟ ΚΟΥΚΟΥΜΠΑΓΙΑΝ, ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΡΙΑΚTΟΙ, ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΝΤΑΓΙΑΚΟΥ


ΣΑΒΒΑΤΟ 9/4
ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ

ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ:
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ , ΧΟΡΟΙ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΙ ΑΠΟ: ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ, ΛΑΟΓΡΑΦ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΛΑΥΡΙΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΛΑΥΡΙΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΛΑΥΡΙΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ ΛΑΥΡΙΟΥ, ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ "ΑΛΚΑΘΟΣ ΚΑΡΙΑ" Παραδ. συγκρότημα ΓΙΑΛΑ , ΚΡΗΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ
ΘΕΑΤΡΙΚΑ: ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙΟΥ, ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ, ΟΜΑΔΑ ΧΟΡΟΥ DITTO, ΜΟΝΟΠΡΑΚΤΟ Γ. ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΗΣ

WORKSHOPS, ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ IN SITU, INSTALLATIONS, HAPPENINGS, D.Js
ΑΠΟ ΤΙΣ 2.30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ:
ΖΑΚ ΣΤΕΦΑΝΟΥ,ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ, ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΤΖΙΜΙΚΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ-ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΡΟΥΣΤΑ, ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΛΙΝΤ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΔΑΝΑΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ, ΛΑΜΙΑ ΜΠΕΝΤΙΟΥΙ, ΕΥΑ ΨΥΛΛΑΚΗ, ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ, ΤΖΙΡΙΤΣΑΝΤΣΟΥΛΕΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΥΛΙΚΑΚΟΣ, ΘΑΝΟΣ ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, DEUS X MACHINA, NO MIND, COMMON I (TEXNH EN ΚΙΝΗΣΕΙ), POEM, NON LETHAL, LOST BODIES, INSP-I-RATION PROJECT, SISTA JAMMAROOTS &THE OSCILATORS, ANNA MYSTIC, BAD MATHEMATICS, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ , KAI ELECTRIC LITANY.


ΚΥΡΙΑΚΗ 10/4

ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ:
WORKSHOPS, ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ IN SITU, INSTALLATIONS, HAPPENINGS, D.Js
ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ:

ΘΕΑΤΡΙΚΑ: MOTUS TERRAE

ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΘΗΝΑ - ΚΕΡΑΤΕΑ


ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ:
ΘΕΣΠΙΣ, ΤΖΙΚΟ, ΚΑΡΟΥΖΟΣ (ΤΕΧΝΗ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ), STRAW HATS, ΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ, ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΚΑΙΤΗ ΚΟΥΛΛΙΑ, ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΒΕΤΤΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΑΒΑΡΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ(ΧΑΙΝΗΔΕΣ), ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ, DAGOBAH SYSTEM & SOULN e.k., MC YINKA, ACTIVE MEMBER, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΝΑΚΗ – MARE YIEM, ELEKTROBALKANA, LOCOMONDO, ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ, ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ, TRITH EPOXH, D.J. SOUNDHOLIC.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ


Κερατέα, 7.4.2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ: ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ - ΣΤΟΝ «ΑΕΡΑ» Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

 













Παράτυπη είναι η σύμβαση που έχει υπογράψει ο ΕΣΔΚΝΑ και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής για την ολοκλήρωση του Περιφερειακού Σχεδιασμού με την κατασκευή των τεσσάρων εργοστασίων σε Φυλή, Άνω Λιόσια, Κερατέα και Γραμματικό συνολικού κόστους 365 εκ. ευρώ. Κι αυτό γιατί όπως προκύπτει από την από 1.1.2011 απόφαση του ΣΤ΄ τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου σχετικά με την προσφυγή της ΠΟΕ-ΟΤΑ,  το Ανώτατο Δικαστήριο, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr,  δεν πραγματοποίησε προσυμβατικό έλεγχο στη συγκεκριμένη σύμβαση αλλά σε προηγούμενο  σχέδιο σύμβασης του ΕΣΔΚΝΑ με την καταργηθείσα στις 31.12.2010 κρατική Περιφέρεια Αττικής το οποίο είχε υποβληθεί στο Ε.Σ. στις 21.12.2010!
Δηλαδή, στην ουσία ο ΕΣΔΚΝΑ προσκόμισε στο Ε.Σ. κατά τη δεύτερη εκδίκαση της υπόθεσης στις 12.1.2011 την προηγούμενη σύμβαση, καθώς, προφανώς, η δεύτερη με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση δεν είχε ακόμη υπογραφεί! ( είναι χαρακτηριστικό ότι η απόφαση της Ε.Ε. του ΕΣΔΚΝΑ διαβιβάσθηκε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση στις 17.1.2011)

Στο πρωτόκολλο του... προέδρου
Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο Ελεγκτικό Συνέδριο δεν έχει σταλεί ούτε η απόφαση 1/10.1.2011 της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΣΔΚΝΑ με την οποία εξουσιοδοτήθηκε ο απερχόμενος πρόεδρος του Συνδέσμου Νίκος Χιωτάκης να υπογράψει την Προγραμματική Σύμβαση με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση!
Υπενθυμίζεται ότι για τον τρόπο με τον οποίο ελήφθη η συγκεκριμένη απόφαση έχουν γίνουν σοβαρότατες καταγγελίες από τους εργαζόμενους στον ΕΣΔΚΝΑ (μεταξύ άλλων ότι δεν ήταν το συγκεκριμένο θέμα στην ημερήσια διάταξη, δεν συζητήθηκε ποτέ και η απόφαση δεν πρωτοκολλήθηκε), ενώ σε σχετικό ερώτημα της aftodioikisi.gr ο κ. Χιωτάκης είχε απαντήσει ότι την πρωτοκόλλησε όχι στο κεντρικό πρωτόκολλο του Συνδέσμου αλλά στο πρωτόκολλο του προέδρου!

Έννομο το συμφέρον της ΠΟΕ-ΟΤΑ
Με αυτό το σκεπτικό στην απόφασή του το ΣΤ΄ Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου αναβάλει την οριστική του κρίση, ζητώντας από τον ΕΣΔΚΝΑ να προσκομίσει εντός 15 ημερών (δηλαδή, μέχρι τις 15 Απριλίου) όλα τα παραπάνω στοιχεία.
Μ' αυτόν τον τρόπο  το Ανώτατο Δικαστήριο μπαίνει στην ουσία της υπόθεσης, απορρίπτοντας τα επιχειρήματα τόσο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής όσο και της διοίκησης του ΕΣΔΚΝΑ ότι η ΠΟΕ-ΟΤΑ και οι εργαζόμενοι στον ΕΣΔΚΝΑ δεν έχουν έννομο συμφέρον και άρα δεν μπορούν να προσφύγουν κατά της 1/10.1.2011 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου    με την οποία εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Νίκος Χιωτάκης να υπογράψει την Προγραμματική Σύμβαση με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για τη διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής.

Η ΕΛ.ΑΣ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟ ''KERATEA ART RESISTANCE FESTIVAL''


Αυτή τη στιγμή μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε ''συνεργασία'' με τους κατοίκους ώστε να μεταβούν οι επισκέπτες του φεστιβάλ άνετα στο χώρο.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ - ΚΑΛΕΣΜΑ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

Σύσσωμη η ανοικτή συνέλευση της πόλης μας (Πλωμάρι –Λέσβου) η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Απρίλη 2011, αποφάσισε να σας αποστείλει το παρόν κείμενο με το οποίο:

  •  Καταδικάζουμε την κυβέρνηση που σα σύγχρονος δικτάτορας, επέβαλε την    παρουσία των ΜΑΤ εδώ και 120 μέρες στους δήμους σας, κάνοντας έτσι επίδειξη πυγμής και επιβολής μέτρων χούντας και κατάλυσης κάθε δημοκρατικού δικαιώματος.
  •  Καταδικάζουμε  τη πολιτική αυτή που για άλλη μια φορά χρησιμοποιεί τη βία και τα ΜΑΤ σε ένδειξη ισχύος και αφήνει την αστυνομία να χτυπάει τους κατοίκους των δήμων σας , τη νεολαία σας, να γεμίζει την περιοχή σας με χημικά και να σας φέρετε σα να ήσασταν σκουπίδια και όχι άνθρωποι.
  • Καταδικάζουμε την κυβέρνηση γιατί αντί να ακούσει τα προβλήματά σας, μέρα με τη μέρα κλιμακώνει την καταστολή και τον αυταρχισμό, ξεχνώντας ότι δεν είστε εγκληματίες αλλά απλά προασπίζεστε την ποιότητα ζωής σας και για αυτό ο αγώνας σας είναι πέρα για πέρα δίκαιος.
  
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ



Παίρνουμε θέση και είμαστε ενάντια σε αυτήν την πολιτική, που σκοπό έχει να κάμψει την αγωνιστικότητα και την αντίσταση των κατοίκων της Κερατέας και της Λαυρεωτικής και στο πρόσωπό σας να χτυπήσει όποιον και όποια προσπαθεί να αντιδράσει .

Συμπαραστεκόμαστε στο δίκαιο αγώνα σας και λυπούμαστε που δεν είμαστε κοντά να σας βοηθήσουμε έμπρακτα . Είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα σας και παρακαλούμε να το συνεχίσετε μέχρι να αποχωρήσει η αστυνομία και να αρχίσει ο πραγματικός διάλογος. Να συνεχίσετε τον αγώνα σας μέχρι να γίνει δεκτή η πρότασή σας και η διαχείριση των απορριμμάτων να γίνει από τους σας σε τόπο που ήδη έχετε υποδείξει με σύγχρονη και επιστημονικά διασφαλισμένη μέθοδο.

Η νίκη σας είναι νίκη όλων μας απέναντι σε μια πολιτική που χειροτερεύει σταθερά τη ζωή μας, που μας έθαψε κάτω από το μνημόνιο, που μας εκβιάζει καθημερινά χρησιμοποιώντας την κρίση ως πρόσχημα, που αφήνει να μας κυβερνούν 4-5 μεγάλες τράπεζες και οι μεγαλομέτοχοί τους.

Ας το πάρουν χαμπάρι ότι ξυπνήσαμε και δεν τους φοβόμαστε. Μέσα από την καρδιά μας καλή δύναμη στο δίκαιο αγώνα σας.

Θα νικήσετε και μαζί σας θα νικήσουμε όλοι και όλες

==================================================================


ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ!
8-9-10/4 στο μπλόκο της ΒΙΟΠΑ

Συμπληρώνονται 120 μέρες από την βάρβαρη εισβολή και στρατιωτική κατοχή μιας ολόκληρης πόλης από τις δυνάμεις καταστολής της χούντας  κυβέρνησης-εργολάβων και ΕΕ. 120 μέρες μεγαλειώδους αγώνα των κατοίκων της Κερατέας που αντιστέκονται. Όρθιοι, δείχνοντας το δρόμο του αγώνα σε όλο τον εργαζόμενο λαό, που δέχεται την πιο βάρβαρη επίθεση στα χρονικά από την αντιλαϊκή πολιτική του μνημονίου κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ.
           
Στην Κερατέα συντελείται ένα κοινωνικό, περιβαλλοντικό και πολιτιστικό έγκλημα. Πρόκειται για μια ακόμη έκφραση της κυβερνητικής πολιτικής, της υποταγής των πάντων στα συμφέροντα των μεγάλων εργολάβων και του καπιταλιστικού κέρδους.  Η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην πλήρη ιδιωτικοποίηση της αποκομιδής και διαχείρισης απορριμμάτων και την πραξικοπηματική και φωτογραφική παράδοση του όλου έργου σε εκπροσώπους του κατασκευαστικού κεφαλαίου, υιοθετώντας πανάκριβες λύσεις με θηριώδη εργοστάσια. Στην πολιτική αυτή συντάσσεται και ο περιφερειάρχης Αττικής. Το αποτέλεσμα θα είναι η περαιτέρω περιβαλλοντική υποβάθμιση, καθώς και η μετακύλιση του κόστους στους κατοίκους ακόμη και με τριπλασιασμό των δημοτικών τελών για τα σκουπίδια. Το πρόβλημα είναι καθαρά πολιτικό.

Υπάρχουν οι τεχνικές λύσεις, που μπορούν να αντιμετωπίσουν  το πρόβλημα των αστικών απορριμμάτων με τρόπο οικονομικό, μη επιβλαβή περιβαλλοντικά και χωρίς περαιτέρω υποβάθμιση της ζωής στις πόλεις. Με πολιτικές που θα προτάσσουν την πρόληψη-μείωση, τη διαλογή στην πηγή, την κομποστοποίηση και την ανακύκλωση. Που θα αντιμετωπίζουν με ορθολογικό και επιστημονικό τρόπο την διαχείριση του μικρού υπολείμματος που μπορεί να προκύπτει με μικρές μονάδες ανά περιοχή. Η ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ έχει καταθέσει τέτοιες προτάσεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Ωστόσο η ουσιαστική λύση προοπτικής για τα στερεά αστικά απόβλητα, μπορεί να αναζητηθεί μόνο, σε μια πορεία ανατροπής της σημερινής καπιταλιστικής συγκρότησης και των αντιλαϊκών πολιτικών των κυβερνήσεων και της ΕΕ.  
          
Ο λαός μαθαίνει το ψέμα των πολιτικών και τη βία της αστυνομίας, με τα οποία επιβάλλεται η βούληση των καρτέλ, των μεγαλοεργολάβων, του κεφαλαίου. Όμως ενώνεται, οργανώνεται, αντιστέκεται, με συμπαράσταση από κλάδο σε κλάδο κι από τόπο σε τόπο. Όλοι ενωμένοι και αποφασισμένοι, με την αλληλεγγύη των εργαζόμενων, με ένα οργανωμένο και συντονισμένο κίνημα διαρκούς αντίστασης στους χώρους δουλειάς και εκπαίδευσης, στις γειτονιές, παντού, κόντρα στη συνδικαλιστική γραφειοκρατία και τους πολιτικούς υπηρέτες του συστήματος, μπορούμε να νικήσουμε. Κανείς δε θα μείνει μόνος του σε αυτόν τον αγώνα!
          
Το πολιτιστικό τριήμερο στο «Άπαρτο Κάστρο» του μπλόκου της ΒΙΟΠΑ, είναι μια ακόμα ευκαιρία να δείξουμε όλοι την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή μας σ’ αυτό τον μεγαλειώδη αγώνα, να δώσουμε και –κυρίως- να πάρουμε κουράγιο. Η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική θα δώσει για άλλη μια φορά το ‘παρών’: Γιατί η τέχνη είναι ζωή. Αλλά και η ζωή είναι τέχνη: μας το δείχνει καθημερινά η Κερατέα και οι κάτοικοί της, με τη συλλογικότητα, την αλληλεγγύη και τον αγώνα τους!                                               



    ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ – ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ! 

            ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΕΡΑΤΕΑ!

       ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ!