Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΚΟΙΝΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ- ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΥΤΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ, ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"

ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ 
ΣΑΒΒΑΤΟ 19/3 ΣΤΙΣ 7μμ, ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΒΙΟΠΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 
 Το Σάββατο 19/3, στις 7μμ θα πραγματοποιηθεί Κοινή Ανοιχτή Συνέλευση των Επιτροπών Αγώνα «Δεν Πληρώνω» και των Επιτροπών Αγώνα Κερατέας και Γραμματικού ενάντια στα ΧΥΤΑ, στο μπλόκο ΒΙΟΠΑ στην Κερατέα.

Μετά από πολλές κοινές συνελεύσεις και δράσεις, στους δρόμους, στους σταθμούς διοδίων και στο Σύνταγμα την 1η Μάρτη, ήρθε η ώρα τα ορμητικά ποτάμια των κινημάτων να ενωθούν, να ώσμωθούν και να αποτελέσουν τσουνάμι ανατροπής για το κράτος των μεγαλοεργολάβων, των τραπεζιτών και του πολιτικού τους υπηρετικού προσωπικού.

Ο εχθρός είναι κοινός και μας πίνει το αίμα, θέλοντας να εισπράξει κέρδη από την κάθε πτυχή της ζωής μας και της καθημερινότητάς μας…

Ο αγώνας μας είναι κοινός, και διαρκής, μέχρι να νικήσουμε!

Το μέλλον που μας επιφυλάσσουν είναι ζοφερό…

Το μέλλον που τους επιφυλάσσουμε δεν έχει ελικόπτερο…Θα φύγουν κολυμπώντας σε μιά θάλασσα λαϊκής οργής.

- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

- ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

- ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑwww.oxidiodia.gr

antixyta.blogspot.com

oxixyta.blogspot.com

www.denplirono.info

Συγκλονιστική μαρτυρία από διερχόμενους οδηγούς...

Περνώντας από παράκαμψη, λόγω του μπλόκου των ΜΑΤ, διερχόμενοι οδηγοί μας μετέφεραν την παρακάτω εικόνα. Τζιπ με άνδρες των ΜΑΤ βρίσκεται σε ύψωμα, μέσα στα χωράφια, για να ελέγχει "τον ορίζοντα". Το πλήρωμά του όμως έχει αφήσει το πόστο του και μαζεύει χόρτα. Πέντε σαλιγκάρια που κατοικούν σε διπλανά θυμάρια αντέδρασαν και ξεκίνησε μία ομηρική μάχη σώμα με κέλυφος. Η συνέχεια γνωστή: εκτεταμένη χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης για να διαλύθούν τα "άτομα". Η εκπαίδευση πραγματικά φαίνεται σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.  Η αύρα δε συμμετείχε γιατί, όπως έκρινε ο επικεφαλής, το νερό θα τραβούσε και άλλα σαλιγκάρια και θα έπρεπε να καλέσουν δυνάμεις από το κέντρο...

Προτείνουμε στους ΜΑΤαζήδες αντί να μαζεύουν χόρτα που δεν μπορούν να φάνε, λόγω των χημικών που έχουν ρίξει, να μαζέψουν τα σκουπίδια με τα οποία έχουν γεμίσει την περιοχή. Εκτός αν  στείλουν τα χόρτα στον κ. Παπουτσή, τον βγάλουν από τη μέση και βρεθεί κάποιος άλλος να διατάξει την αποχώρησή τους, που τόσο πολύ επθυμούν...

Είπαμε
Καλό Πάσχα παιδιά...

Υ.Γ. - Αλληλεγγύη στα σαλιγκάρια που αντιμετώπισαν πρωί - πρωί την αστυνομική βία...

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ...

Σε συζητήσεις με τέτοιους ανθρώπους πρέπει πάντα να κρατάμε μικρό καλάθι. Τα νέα θα τα μάθετε πιο κάτω. Εμείς έχουμε μία υποχρέωση μόνο:

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ


Για δύο ώρες, 20 μέλη της Συντονιστικής και της Γραμματείας βρέθηκαν στο γραφείο του κ.(;) Λιακόπουλου. Για μιάμιση περίπου ώρα ο κ.(;) Λιακόπουλος δεχόταν τα πυρά από τους συμπολίτες μας, για τον τρόπο που χειρίζεται το θέμα. Η απαράδεκτη εμμονή στην παρουσία των ΜΑΤ και των εργολάβων, ενώ υπάρχουν υπέρ μας δικαστικές αποφάσεις και τα ψέματα και οι συκοφαντίες που εκτοξεύει τόσο ο ίδιος, όσο και οι υπουργοί, καταγγελθηκαν έντονα. Απαίτηση για άμεση αποχώρηση των ΜΑΤ και τελεσίγραφο που δόθηκε από μέλος της συντονιστικής, για να συμβεί αυτό, μέχρι τις 16 Μαρτίου.

Ο κ.(;) Λιακόπουλος μετά από την πίεση που δέχθηκε, για το απογευματινό δελτίο τύπου που εξέδωσε, ανάγκαστηκε να αυτοανερεθεί. Παρότι είναι σαφές πως μιλάει για το δήμο Λαυρεωτικής, εκείνος είπε πως δε λέει για τη Λαυρεωτική, αλλά για την Πελοπόννησο και για όσες περιοχές έχουν παράνομες χωματερές. Παραδέχθηκε πως δεν κινδυνεύει από πρόστιμα ο δήμος Λαυρεωτικής κι αυτό είναι αλήθεια, μιας και δεν έχει παράνομη χωματερή.

Στο τέλος της συνάντησης του έγινε ξανά σαφές, πως οι δήμοι Λαυρεωτικής και Σαρωνικού μπορούν να διαχειριστούν τα δικά τους και μόνο, απορρίμματα σε νέα χωροθετημένη περιοχή και με σύγχρονο τρόπο. Ο ίδιος δεσμεύτηκε να μεταφέρει την επίσημη πρόταση της κυβέρνησης εντός ενός 24ώρου.


Υ.Γ. - Κύριε(;) γενικέ, μιας και μας διαβάζετε, γιατί δείξατε φωτογραφίες από τα καμμένα μηχανήματα στους αντιπροσώπους μας; Αφού άλλοι τα φυλούσαν; Γιατί δεν τις δείχνετε στον κ. Παπουτσή, να δει την αποτελεσματικότητα των υφισταμένων του; Ή καλύτερα δείξτε τις στον εργοδότη σας. Θα καταλάβει...