Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι συλληφθέντες του Γραμματικού



Με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι οι συλληφθέντες των επεισοδίων που ξέσπασαν στις 07/07/09 μεταξύ ΜΑΤ και πολιτών αναφορικά με τις εργασίες για τον ΧΥΤΑ Γραμματικού, με μόνο περιοριστικό όρο την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.


Πρόκειται για τους Γιάννη Σαφρά - κοινοτικό σύμβουλο Γραμματικού και τη σύζυγο του Βούλα, τον Γιάννη Φράγκο - κάτοικο Γραμματικού και τον Δημήτρη Μυλωνά - κάτοικο Βαρνάβα.



Στο μεταξύ, συγκέντρωση στις 20:00, στην πλατεία Γραμματικού, έχουν προγραμματίσει για σήμερα πρωτοβουλίες κατοίκων της περιοχής. Την συγκέντρωση θα ακολουθήσει πορεία.



πηγή: tvxs.gr




Το σημερινό απρόοπτο ήταν η πρώτη, μετά από τόσα χρόνια, παρουσία του ΥΠΕΧΩΔΕ στην πόλη μας, την Κερατέα. Ένα συνεργείο του υπουργείου έβγαζε τις αφίσες του δήμου που είχαν τοποθετηθεί κατά μήκος του δρόμου και ενημέρωναν για το θέμα της χωματερής καθώς και εκείνες για το φεστιβάλ του Οβριοκάστρου. Αμέσως έγινε αντιληπτό από μέλη των Ομάδων Περιφρούρησης που επενέβησαν και απομάκρυναν, διακριτικά, το συνεργείο από την περιοχή.Τα τελευταία 3 χρόνια ο καθαρισμός (κολώνες, διαζώματα, πρανή) της εθνικής οδού από την Κερατέα έως και το Λαύριο εκτελείται απο συνεργεία του Δήμου Κερατέας, αναγκαστικά, ενώ είναι υποχρέωση του ΥΠΕΧΩΔΕ. Σήμερα τους ήρθε η ορεξη για καθαριότητα. Αφήστε το καλύτερα. Μισές δουλειές κάνετε. Οι προεκλογικές αφίσες βρίσκονται ακόμα παντού, σε ολοκληρη την Ελλάδα. Εκτός απο την πόλη μας. ΕΔΩ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!

photo από τον χώρο αποθήκευσης του οχήματος

γεμάτο με τις αφίσες