Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΚΕΡΑΤΕΑ: ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ...



Όταν σε απειλούν με όπλο μέσα στο σπίτι σου πως θα αντιδράσεις;
Δείτε τις φωτογραφίες που μας έστειλαν αυτόπτες μάρτυρες, από τον ασφαλίτη, που τράβηξε το όπλο του εναντίον πολιτών σήμερα το απόγευμα, έξω από το σπίτι που έγινε η έφοδος. Οι φωτογραφίες είναι μέρος από βίντεο που θα μεταδοθεί αύριο από τηλεοπτικό σταθμό.

Ας μιλήσει η εικόνα...


7 σχόλια:

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

όταν καταλύεται το σύνταγμα της ελευθερίας της χώρας,
η εκκλησία αυτεπαγγέλτως πρέπει να επεμβαίνει ως βασιλεύουσα που είναι...

ντροπ'η στους σιωπούν τες !
εάλω η ελλάς !

Unknown είπε...

Δεν αντιδρατε για αυτο... Μαλλον δεν πηρατε οσα λεφτα θέλατε για τα καταπατημενα χωραφια.. Ο κοσμος το εχει τουμπανο....Τελοσπάντων.. Μαζι σας και εμεις..

antixytax είπε...

@Koun: Η άγνοια είναι άσχημο πράγμα. Ενημερώσου πρώτα και μετά μίλα...

Γειά και Χαρά! είπε...

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!
ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!!!

nik είπε...

Λοιπον Κερατιωτες,τα πραγματα ειναι πολυ απλα.Τους εχετε ενοχλησει αρκετα και εχουνε αποφασισει να σας φοβησουνε,για να τελειωνουνε μια και καλη μαζι σας.
Γι'αυτο εγιναν τα χτεσινα.Θελουνε να σας τρομοκρατησουνε,ωστε να φοβηθητε και να σταματησετε τον αγωνα σας.
Αυτο ειναι το ζουμι,να σας τρομαξουν αρκετα,ωστε να φοβηθητε,να τα παρατησετε και να κλειστητε στα σπιτια σας.
Απο κει και περα,αντιμετωπιζετε μια ΧΟΥΝΤΑ -γιατι γι'αυτο προκειται και ειναι απολυτως ξεκαθαρο- που δεν εχει κανενα απολυτως δισταγμο να χρησιμοποιησει απροκαλυπτη βια εναντιον σας,προκειμενου να σας καταστειλει.
Οι ΧΟΥΝΤΕΣ λοιπον Κερατιωτες,ΔΕΝ αντιμετωπιζονται με ειρηνικα μεσα ουτε με διαδηλωσεις και συνθηματα.
Η μονη γλωσσα που καταλαβαινουν οι ΧΟΥΝΤΕΣ ειναι η βια,η ισχυς του ισχυροτερου ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.
Εσεις παραμενετε απιστευτα αφελεις να πιστευετε οτι,αμα φωναξετε μερικα συνθηματα και βρισετε τα γουρουνια τους,κατι θα κανετε...Ναι,καλα..
Ξερετε πως σας βλεπουνε τα καθαρματα-υπαλληλοι του ΔΝΤ που μας κυβερνουν;Σαν ηλιθιους χωριατες !
Ετσι σας βλεπουν κι ετσι και σας αντιμετωπιζουν,σαν ενα τσουρμο απο ηλιθιους χωριατες.Δεν το λεω εγω,οι ιδιοι το λενε.Ανοιχτα,χωρις περιστροφες.
ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ η χωματερη στην πολη σας;
Αν ναι,τοτε ειστε αναγκασμενοι να τους μιλησετε στη μονη γλωσσα που καταλαβαινουν,αυτη της βιας.Δεν εχετε καμμια αλλη -αποτελεσματικη- επιλογη.
Και προετοιμαστητε απο τωρα,γιατι σιγουρα θαχετε και ΝΕΚΡΟΥΣ.Οχι εναν.ΠΟΛΛΟΥΣ.Γιατι ΔΕΝ θα σταματησουνε πουθενα -γι'αυτους δεν ειστε παρα ενα τσουρμο ηλιθιοι χωριατες- και επομενως,ειτε θα τους αντιμετωπισετε με τη μονη γλωσσα που καταλαβαινουν -αυτη της βιας- ειτε πολυ απλα,θα σας καταστειλουν -με τη βια.Αποφασιστε λοιπον τι θελετε Κερατιωτες και κατα ποσο ειστε αποφασισμενοι να αντισταθητε -με ολα τα μεσα- για να κερδισετε.
Χρησιμοποιωντας αποκλειστικα ειρηνικα μεσα,εναντιον ενος πανοπλου,αδιστακτου και αποφασισμενου αντιπαλου,ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι θα χασετε.Και μαλιστα συντομα.
Γιατι αυτοι ΔΕΝ εχουν κανενα δισταγμο,να σκοτωσουν εν ψυχρω μερικους απο σας,για να σας τρομοκρατησουν και να τα παρατησετε,να κλειστητε φοβισμενοι στα σπιτια σας.Γι'αυτους ειστε ηλιθιοι χωριατες,αναλωσιμοι,χωρις καμμια αξια.
Εσεις λοιπον Κερατιωτες τι θα κανετε;
Θα συνεχισετε να τους βριζετε και να τους φωναζετε συνθηματα;
Μιλαμε πολυ θα φοβηθουνε ετσι...δε θα φανε βραδυνο απ'το φοβο τους τα γουρουνια..
Ειναι σα ν'αντιμετωπιζεις ενα τανκ με πετρες,ποιος θα υπερισχυσει,εσυ η το τανκ;
Δε θελει πολυ μυαλο να το καταλαβεις..
Γι'αυτο σας λεω,καθηστε κατω και σκεφτητε κατα ποσο εισαστε αποφασισμενοι να αντισταθητε και κυριως,ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ εισαστε διατεθειμενοι να φτασετε.
Αυτοι δεν εχουν κανενα δισταγμο απεναντι σας.Αν χρειαστει -σας το ξαναλεω- θα εκτελεσουν εν ψυχρω και μερικους απο σας,προκειμενου να σας καμψουν,ΔΕΝ εχουν κανενα σεβασμο η αναστολη απεναντι σας οπως αφελως νομιζετε.
Ετσι ειναι τα πραγματα φιλοι Κερατιωτες.Οποιος πιστευει κατι αλλο,οτι θα τους εμποδισετε ειρηνικα,ειναι -δυστυχως- πολυ γελασμενος..

Κωνσταντίνος είπε...

Στην εποχή της πληροφορίας το καλύτερο όπλο είναι η διαδοσή της. Για αυτό και τα κανάλια αναπαράγουν προπαγάνδα. Όσο για όποιους αστυνομικούς υποστηρίζουν τα παράνομα ιδιωτικά συμφέροντα (ας μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι), ας σκεφτούν αν υποστηρίζουν την χώρα και την ακεραιότητα της ή τα φακελάκια που τσεπώνουν.
Όσο για το σκότωμα των χωριατών που λεει ο nik. Καλά θα κάνουν να μην κάνουν καμία μαλ****α γιατί βλέπω το οδικό δίκτυο να οργώνεται απο τρακτέρ.
Α και μην ξεχνάμε οτι το αεροδρόμιο των Σπατών χτίστηκε πάνω σε αρχαίες στοές και κατέστρεψε το περιβόλι της Αττικής. Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε. Ευχαριστώ.

Κάτοικοι Παλαιοκάστρου είπε...

Θα συμφωνήσουμε απόλυτα με τον nik.
Tην ζήσαμε κι εμείς την ΧΟΥΝΤΑ που περιγράφει ,χωρίς ν ανοίξει μύτη, ζήσαμε ως κάτοικοι πρωτόγνωρες καταστάσεις.
Δεν μας επετράπη να κάνουμε καθιστική διαμαρτυρία όπως δεν επετράπη στους αγρότες να χρησιμοποιούν 147 χιλιόμετρα οδικού δικτύου εντός νομού Σερρών.
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι μέσα από μία σειρά βίντεο που ανεβάζουμε να αναδείξουμε την αλήθεια.
Το 2005 δικαιωθήκαμε στο ΣτΕ.
Το 2006 ο νομάρχης φωτι-Άδης την ίδια μελέτη την μετονόμασε σε χυτυ και επανικίνησε τις διαδικασίες.
Στις 3 Μαρτίου 2011 εκδικάζεται η προσφυγή μας στο ΣτΕ....ελπίζουμε να πρυτανεύση η Λογική , μετά και απ τα αποτελέσματα των γεωτρήσεων .
Ο Θεός να βάλει το χέρι του.
Καλόν αγώνα Κερατιώτες