Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ...

Τελέστηκε σήμερα είς το νεοανεγερθέν παρεκκλήσιον του Αγίου Ματίου (Άη ΜΑΤ) στην περιοχή της Μάτεζας, το 40ήμερο μνημόσυνο υπέρ της αναπάυσεως της ψυχής των ΜΑΤ. Το πλήθος ευλαβικά συμμετείχε με σιωπηράν προσευχήν και αξιοζήλευτον κατάνυξην. Μετά την επιμνημόσυνον δέησιν, οι πίστοι μοιράστηκαν τα κόλυβα, κονιάκ και προέβησαν εις πορείαν μνήμης.






ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΝΗΜΗ...

ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ "ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ" ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ...

Το ωριαίο ντοκιμαντέρ "ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ" (οι άνθρωποι του Οβριοκάστρου) σε σκηνοθεσία Χρίστου Ακρίδα και παραγωγή του Δήμου Κερατέας και της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής, θα προβληθεί στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης το Μάρτιο και στο Φεστιβάλ Οικολογικού Ντοκιμαντέρ (Eco-Films) της Ρόδου το Μάιο.


Επίσης έχει υποβληθεί συμμετοχή στις εβδομάδες Ελληνικού Κινηματογράφου που διοργανώνονται στο Μόντρεαλ του Καναδά και στο Λος Άντζελες στις ΗΠΑ.


Μέχρι τώρα το ντοκιμαντέρ μας έχει προβληθεί στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος στην Αθήνα, στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο Κερατέας "ΗΛΕΚΤΡΑ", στην "Χρυσή Τομή" Κερατέας, στο Μεσογειακό Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ στο Λαύριο, στο Σούνιο και φυσικά στον χώρο που υπάρχουν τα μπλόκα αντίστασης των κατοίκων της Κερατέας κατά του ΧΥΤΑ...





























Δείτε το trailer





Υ.Γ.1 - Σε μία ώρα όλοι στην επιμνημόσυνη δέηση...

Υ.Γ.2 - Το χθεσινό με το περιπολικό που χάθηκε, ήταν τρελό ανέκδοτο :)