Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Πογκρομ βίας και καταστολής απέναντι στους διαδηλωτές εξαπέλυσε η κυβέρνηση στην μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση.


Εκατοντάδες τραυματίες, δεκάδες διακομίστηκαν στα νοσοκομεία. Δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ σε διαδηλωτή που χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο Νίκαιας και δίνει τη μάχη για τη ζωή του.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, μετά την νέα άφιξη της τρόικας,  προχώρησε σήμερα σε νέα εκτεταμένη επιχείρηση βάρβαρης και απρόκλητης βίας και καταστολής ενάντια στο εργατικό και λαϊκό κίνημα. Χτύπησε απροκάλυπτα το σώμα της διαδήλωσης. Εκατοντάδες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με βαριά τραύματα σ’ όλο τους το σώμα και σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα από τον χημικό πόλεμο που εξαπέλυσαν οι πραιτοριανοί των ΜΑΤ, ο στρατός της κυβέρνησης.
Αυτή την ώρα βαριά τραυματισμένος διαδηλωτής δίνει τη μάχη για τη ζωή του καθώς χειρουργείται με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, ύστερα από δολοφονικά χτυπήματα των ΜΑΤ.
Η κυβέρνηση,  μετά τη προσπάθεια χειραγώγησης των εργαζομένων που επιχειρεί με τους μεγαλοδημοσιογράφους, τα διαπλεκόμενα με την εξουσία ΜΜΕ και την άθλια συνδικαλιστική γραφειοκρατία για να επιβάλλει τη βάρβαρη, αντεργατική πολιτική της και να εξυπηρετήσει το κεφάλαιο, τις τράπεζες και την εργοδοσία σύμφωνα με τις οδηγίες που συναποφάσισε με το ΔΝΤ και την Ε.Ε., κατέφυγε σήμερα στην ανοιχτή μαζική τρομοκράτηση και καταστολή του εργατικού-λαϊκού κινήματος. Εξαπέλυσε ορδές ασφαλιτών, Ματατζήδων και ό,τι άλλο διαθέτει στο στοκ των μηχανισμών καταστολής και με γκλομπς, χημικά και βία χτύπησε τους χιλιάδες εργαζόμενους που διαδήλωναν ενάντια στην πολιτική της.
Η κυβέρνηση φοβούμενη το διογκούμενο κύμα της εργατικής διαμαρτυρίας και θέλοντας να «καθαρίσει» το τοπίο προκειμένου να επιβάλει το ΝΕΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ με νέα ακόμα πιο σκληρά μέτρα για τους εργαζόμενους δεν έχει άλλο δρόμο από την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ του λαού.  

ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ - ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΣΤΕ

Δε θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω από τις διεκδικήσεις μας και τον αγώνα μας. Το εργατικό και λαϊκό κίνημα θα απαντήσει.

Αυτή η κυβέρνηση και η πολιτική της είναι επικίνδυνη και πρέπει να ανατραπεί.


ανεξάρτητες αυτόνομες αγωνιστικές ριζοσπαστικές
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ Π.Ε.