Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ATTART OFF ROAD PARK...

Μία σπουδαία φιλανθρωπική εκδήλωση φιλοξενεί, το αποκλεισμένο από τα ΜΑΤ, Attart Off Road Park, του φίλου μας Στέφανου Αττάρτ, στο Οβριόκαστρο. Καλούμε όλους τους φίλους να ενισχύσουν αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια και τα ΜΑΤ να αντιληφθούν τη σημασία της εκδήλωσης, να ανοίξουν για πρώτη φορά το δρόμο και να μη φοβηθούν από τα παιδάκια και αρχίσουν να ψεκάζουν τον κόσμο με χημικά. 



Ακολουθεί το δελτίο τύπου της εκδήλωσης...



ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 2010


Για το 

Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας


και το 

Ζάννειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και Αγωγής Πειραιώς και Εκάλης




Έχουμε τη χαρά, για άλλη μια φορά, να διοργανώσουμε την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011, ώρα 10:00, στο Αttart Off Road Park, την ετήσια Φιλανθρωπική Εκδήλωση για το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και Αγωγής Πειραιώς και Εκάλης.



Στην φετινή εκδήλωση τα 4x4 θα έχουν την τιμητική τους εκδήλωση. Οι μικροί μας φίλοι, αφού παίξουν με την ψυχή τους, στον προηγμένο παιδότοπο του Attart Park, θα καθήσουν στο κάθισμα του συνοδηγού αυτοκινήτων 4x4 για να ζήσουν μία διαφορετική, αξέχαστη εμπειρία, περνώντας από τις πολλές δύσκολες δοκιμασίες του Πάρκου.


Σκοπός όλων, όπως κάθε χρονιά, είναι να δούμε τα παιδικά προσωπάκια τους να χαμογελούν...



Η ώρα προσέλευσης θα είναι 09:30, ενώ η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10:00




Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει ο γνωστός κουμπαράς, ώστε να συνεισφέρουμε και οικονομικά στα ιδρύματα. Στο τέλος της ημέρας θα ανοιχτεί και το ποσόν που θα έχει συγκεντρωθεί θα προσφερθεί στη διοίκηση των δύο Ιδρυμάτων για τις ανάγκες λειτουργίας τους.




Θα είναι χαρά μας να σας βρούμε όλους σε αυτήν την προσπάθεια αγάπης.





Ευχαριστούμε τον Στέφανο Αττάρτ για την παραχώρηση στο TARMAC του πολυχώρου, για την τέλεση της Φιλανθρωπικής Εκδήλωσης.





Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας:









Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6937907030, 6932533532



Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΑΙ, ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ...

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ ΙΙ


ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ





ΥΔΑΤΟΡΕΥΜΑ ΜΟΥΖΑΚΙ