Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Τελικά, Χ.Υ.Τ.Α. στις Φοβόλες λέει ο σγουρός "μας"...

Ο κ. σγουρός και η Περιφέρεια μας ξεκαθαρίζουν(;) με σημερινό δελτίου τύπου πως στην Κερατέα θα κατασκευαστεί ΧΩΡΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΦΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ και πως "η νέα χωροθετημένη θέση θα είναι αναμφισβήτητα στις Φοβόλες".

Δεν αναφέρει τίποτα από όσα προβλέπει η απόφαση 94/2011 του Δημοτικού Συμβουλίου Λαυρεωτικής και ερμηνεύει την τροπολογία του Φεβρουαρίου όπως βολεύει εκείνον .

Ή ο σγουρός συνεχίζει την κοροϊδία και κάνει την πλάκα του ρίχνοντας λάδι στη φωτιά ή πραγματικά έχει περιέλθει σε μεγάλη σύγχυση και όπως είναι γνωστό, όταν ο σγουρός ζορίζεται: "Γλώσσα λανθάνουσα τ' αληθή λέγει".

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το διορθωτικό δελτίο τύπου και οι δικαιολογίες από πλευράς Περιφέρειας, αν υπάρξει (που μάλλον θα υπάρξει).

Όποιος έχει στοιχειώδη νοημοσύνη και μπορεί να καταλάβει αυτά που διαβάζει, ας ρίξει μια ματιά στο σημερινό δελτίο τύπου της Περιφέρειας:



Περιφέρεια Αττικής: Αναμφισβήτητα οι Φοβόλες θα είναι ο νέος χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στην Κερατέα

Σχετικά με δημοσιεύματα του τύπου για την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής περί παράτασης προθεσμίας στην κατασκευή του έργου «Χώροι Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων» στην περιοχή του Οβριοκάστρου στην Κερατέα, τονίζεται ότι η θέση της Περιφέρειας, σχετικά με το θέμα, είναι σαφής και κατηγορηματική και έχει ειπωθεί επανειλημμένως. Η νέα χωροθετημένη θέση θα είναι αναμφισβήτητα στις Φοβόλες.
Για την ολοκλήρωση της νέας χωροθέτησης υπολείπεται η σύνταξη Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων από το Δήμο. Οι τοπικές γραφειοκρατικές διαδικασίες που ακολουθούνται για το τυπικό κλείσιμο του παλαιού έργου δε θα πρέπει να παρερμηνεύονται και να διαστρεβλώνονται.
Με αφορμή το θέμα αυτό ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός δήλωσε:
«Δηλώνω κατηγορηματικά ότι για την Κερατέα, ισχύει η νέα χωροθέτηση που ψήφισε η Βουλή των Ελλήνων. Καταδικάζω την προσπάθεια ορισμένων να δημιουργήσουν θέμα εκ του μη όντος».