Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Αναβολή της δίκης του κ. πάγκαλου λόγω μετακόμισης!!!

Αναβολή για τις 5 Ιουνίου 2014 ζήτησε και έλαβε ο κ. πάγκαλος, κατόπιν αιτήματος του πληρεξούσιου δικηγόρου του κ. Μπιτσαξή, στη σημερινή πρώτη εκδίκαση της εναντίον του αγωγής από τον πρώην δήμαρχο Κερατέας κ. Σταύρο Ιατρού.

Ο κ. Μπιτσαξής ζήτησε την αναβολή της εκδίκασης ισχυριζόμενος ότι μόλις ανέλαβε την υπόθεση και, λόγω του όγκου των στοιχείων της και του χρόνου που έχει μεσολαβήσει, δεν έχει προλάβει να τη μελετήσει. 

Το προεδρείο αναρωτήθηκε πώς για μία αγωγή που έχει κατατεθεί από τον Δεκέμβριο του 2012 δεν είναι έτοιμη η υπεράσπιση και αν είναι δυνατόν ο κ. πάγκαλος να ανέθεσε μόλις πρόσφατα στον πληρεξούσιο δικηγόρο του την υπόθεση. Η απάντηση που έλαβε από τον κ. Μπιτσαξή ήταν πως έπρεπε να τελειώσει με τη μετακόμιση που έκανε στο γραφείο του!!!

Το προεδρείο, που είχε σαφώς τη διάθεση να δικάσει, τελικά έδωσε την αναβολή, σχολιάζοντας πως τέτοιες υποθέσεις πρέπει να τελειώνουν γρήγορα.

Ο κ. Μπιτσαξής τόσο στον πληρεξούσιο δικηγόρο του κ. Ιατρού πριν τη δίκη όσο και στον ίδιο μετά την αναβολή πρότεινε να γίνει μία δήλωση του εναγομένου κ. παγκάλου που να αποκαθιστά τα πράγματα.

Ο Σταύρος Ιατρού δεν πιστεύει πως το θέμα αφορά μόνο εκείνον προσωπικά, αλλά αφορά τους κατοίκους της Κερατέας και τον αγώνα τους. Δεν θα δεχθεί κανέναν συμβιβασμό και ανανεώνει το ραντεβού με τον κ. πάγκαλο στις 5 Ιουνίου 2014.