Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

ΝΕΑ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

Δικάζεται αύριο Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 (Α΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών), για ακόμα μία φορά (αναβολή από 17 Μαΐου 2017), ο πρώην Δήμαρχος Κερατέας Σταύρος Ιατρού για την κατασκευή του 1ου φυλάκιου περιφρούρησης. 

 
Ως δήμαρχος, είχε τοποθετήσει τα ξύλινα σπιτάκια την περίοδο 2007-2010, όπου χρησιμοποιήθηκαν ως πυροφυλάκια, φιλοξένησαν τα Φεστιβάλ του Οβριοκάστρου και άλλες πολιτιστικές δράσεις, αλλά χρησιμοποιήθηκαν, κυρίως, για την φρούρηση του Οβριοκάστρου. Τα σπιτάκια αυτά καταστράφηκαν ολοσχερώς από την αστυνομία την περίοδο των 128 ημερών. Μετέπειτα, ο κ. Ιατρού βρέθηκε ως κατηγορούμενος σε τρεις δίκες για αυτές τις κατασκευές. Αθωώθηκε και στις τρεις. 

 
Αύριο, δικάζεται εκ νέου για το κοντέινερ που τοποθετήθηκε στην θέση του 1ου φυλακίου, μετά από την αποχώρηση των ΜΑΤ τον Απρίλιο του 2011 και μετά από καταγραφή που έγινε από την πολεοδομία το 2012!!! 


Μετά από τόσα χρόνια έρευνας και μελέτης των γεγονότων πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τις 128 ημέρες, δεν φαντάζει καθόλου περίεργο, πως συγκεκριμένοι άνθρωποι απέφευγαν και αποφεύγουν μέχρι σήμερα τις ευθύνες τους και κρύβονται συνεχώς.

 
Η καταγραφή της Ιστορίας θα τους φανερώσει. 



Η ανάρτηση στο ιστολόγιο την Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

http://antixyta.blogspot.gr/2011/04/blog-post_22.html

 

Το Πριν, το Μετά και το Τώρα

                                                      
το Πριν...
το Μετά...
και το Τώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: