Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Κερατέα: Η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της 4ης Απριλίου 2011

Καλημέρα με χαμόγελο από την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΕΡΑΤΕΑ...

11 σχόλια:

Σκληρο-Πυρηνικός Φυσικός είπε...

Όχι ρε σεις,δεν είναι πραγματικοί μπάτσοι αυτοί. Απλά ο Μπόμπολας ανέλαβε παραγωγός στο ριμέικ του "Η μεγάλη των μπάτσων σχολή 452" και έστειλε τους κομπάρσους για πρόβες στη Λαυρίου.
Δώστε στα παιδιά κάτι να φάνε,γιατί μαθαίνω ότι τα έχει νηστικά όλη μέρα.
Έχουν ιδιαίτερη προτίμηση το γιαούρτι.
Α! Και βενζίνη παιδιά!
Δώστε τους και λίγη βενζίνη,να ζεσταθεί το κοκαλάκι τους (προτείνεται με το στουπί,να μην τα βάζουμε σε κόπο τα παλληκάρια).

Άντε μπράβο,να στηρίξουμε την εγχώρια παραγωγή τραγωδο-φαρσοκωμωδίας.

ALEXIA είπε...

ζουμε στιγμες μεγαλης εθνικης ανατασης..ευχαριστουμε το υπουργειο Ραγκουση και Παπουτση και ειδικα την Κα Τσαγκρη για την τιμη που μας κανουν..ζητω το εθνος ..ζητω ο κατερπιλαρ ...

kostaslivs είπε...

ΧΑΧΑΧΑ Έλιωσα στο γέλιο λέμε! Τα έσπασε το βίντεο!!!

the just είπε...

Κάνουν πρόβα για την επίσημη παρέλαση 21/4 που έχουν την τιμητική τους.

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Υποθέτω ότι δεν σας πειράζει να το αναμεταδόσουμε σε άλλα μπλογκ...

loukasmarg είπε...

καλα κορυφη δεν παιζεται το βιντεο ολα τα λεφτα εχω λιωσει στα γελια

Yellow Kid είπε...

Χαχαχαχαχαχα! Μια χαρά ρε μόρτες, συνεχίστε τους το δούλεμα! Τους αξίζει! Μαζί σας!

http://foralexandros.blogspot.com/2011/04/blog-post_05.html

Μάρκος είπε...

Εεεε, ντροπή, οι αδερφές νοσοκόμες τι σας φταίνε; Αυτές τουλάχιστον προσέφεραν.....:-)

Unknown είπε...

Σχόλιο φίλων μας μέσω mail:

Αγαπητοί φίλοι, θα θέλαμε να κάνουμε μερικές παρατηρήσεις σχετικά με το video της υποτιθέμενης στρατιωτικής παρέλασης (των ΜΑΤ, sto yue tube, στις 4/4/11) και αυτό γιατί όλοι συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα σας, ερχομαστε στα μπλόκα και μας ενδιαφέρει. Πιστευω πως καταλαβαίνετε ποιό είναι στην πλειοψηφία του το φάσμα των ανθρώπων που σας υποστηρίζει. Ειμαστε άνθρωποι προοδευτικοί, να το πουμε με την ευρεία έννοια. Υποστηρίζουμε τον αγώνα της Κερατέας γιατι είναι δίκαιος και οχι γιατι έχει άντρακλες αρβανίτες. Δηλαδή το βίντεο στο πρώτο του κομμάτι που συγκρίνει με τις νοσοκόμες είναι πολύ άστοχο και πολύ προσβλητικό και για τις νοσοκόμες και για τις γυναίκες γενικά και για τους ανθρώπους που εχουν επιλέξει να μην ειναι τόσο άντρακλες "όσο θα έπρεπε". Άρα θα πρέπει ίσως να είμαστε πιο προσεκτικοί. Ξέρουμε οτι προφανώς δεν ειναι εσκεμμένο αλλά δεν είναι και καθόλου αστείο παρόλα τα σχόλια που ακολουθούν το βίντεο. Αν έγραφαν όλοι αυτοί που δεν τους άρεσε θα ήταν πολύ περισσότεροι να είστε σίγουροι. Εν κατακλείδι λοιπόν ο αγώνας της Κερατέας είναι δίκαιος, πρέπει να νικήσει, και οι μπάτσοι ειναι το μακρύ χέρι του κράτους και καθάρματα. Δεν ειναι ουτε αδερφές, ούτε αδερφές νοσοκόμες, διότι εμεις δεν εχουμε προβλημα ούτε με τις αδερφές, ουτε με τις αδερφές νοσοκόμες αλλά με του μπάτσους, (που συνήθως είναι και δήθεν άντρακλες και πυροβολούν και τις γυναίκες τους καμμιά φορά).

Ευχαριστούμε

Παρακαλούμε κάπου να δημοσιεύσετε το σχολιό μας

Πάνος
Λουίζα

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είπε...

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΙΔΙΑ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.
ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ,. ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ !!

Unknown είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄
ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ - ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΜΠΟΛΝΤΟΖΕ-΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄ΘΑΛΑΜΟΙ ΑΕΡΙΩΝ-ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΜΕΝ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ -Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ-ΑΣΤΥ=ΠΟΛΗ- ΝΟΜΙΑ=ΝΟΜΟΣ -ΕΔΩ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΑΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΛΑ.!!! ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ!!!