Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ...

Σε συζητήσεις με τέτοιους ανθρώπους πρέπει πάντα να κρατάμε μικρό καλάθι. Τα νέα θα τα μάθετε πιο κάτω. Εμείς έχουμε μία υποχρέωση μόνο:

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ


Για δύο ώρες, 20 μέλη της Συντονιστικής και της Γραμματείας βρέθηκαν στο γραφείο του κ.(;) Λιακόπουλου. Για μιάμιση περίπου ώρα ο κ.(;) Λιακόπουλος δεχόταν τα πυρά από τους συμπολίτες μας, για τον τρόπο που χειρίζεται το θέμα. Η απαράδεκτη εμμονή στην παρουσία των ΜΑΤ και των εργολάβων, ενώ υπάρχουν υπέρ μας δικαστικές αποφάσεις και τα ψέματα και οι συκοφαντίες που εκτοξεύει τόσο ο ίδιος, όσο και οι υπουργοί, καταγγελθηκαν έντονα. Απαίτηση για άμεση αποχώρηση των ΜΑΤ και τελεσίγραφο που δόθηκε από μέλος της συντονιστικής, για να συμβεί αυτό, μέχρι τις 16 Μαρτίου.

Ο κ.(;) Λιακόπουλος μετά από την πίεση που δέχθηκε, για το απογευματινό δελτίο τύπου που εξέδωσε, ανάγκαστηκε να αυτοανερεθεί. Παρότι είναι σαφές πως μιλάει για το δήμο Λαυρεωτικής, εκείνος είπε πως δε λέει για τη Λαυρεωτική, αλλά για την Πελοπόννησο και για όσες περιοχές έχουν παράνομες χωματερές. Παραδέχθηκε πως δεν κινδυνεύει από πρόστιμα ο δήμος Λαυρεωτικής κι αυτό είναι αλήθεια, μιας και δεν έχει παράνομη χωματερή.

Στο τέλος της συνάντησης του έγινε ξανά σαφές, πως οι δήμοι Λαυρεωτικής και Σαρωνικού μπορούν να διαχειριστούν τα δικά τους και μόνο, απορρίμματα σε νέα χωροθετημένη περιοχή και με σύγχρονο τρόπο. Ο ίδιος δεσμεύτηκε να μεταφέρει την επίσημη πρόταση της κυβέρνησης εντός ενός 24ώρου.


Υ.Γ. - Κύριε(;) γενικέ, μιας και μας διαβάζετε, γιατί δείξατε φωτογραφίες από τα καμμένα μηχανήματα στους αντιπροσώπους μας; Αφού άλλοι τα φυλούσαν; Γιατί δεν τις δείχνετε στον κ. Παπουτσή, να δει την αποτελεσματικότητα των υφισταμένων του; Ή καλύτερα δείξτε τις στον εργοδότη σας. Θα καταλάβει...

1 σχόλιο:

Βαγγέλης Μυτιληναίος είπε...

Αφού διαβάζει και το ιστολόγιο του Οβριοκάστρου, θέλω να ζητήσω από τους διαχειριστές να μου επιτρέψουν να αφιερώσω στον κύριο Γενικό ένα μοναδικό άσμα με όλη μου την αγάπη και τη συμπάθεια...

http://www.youtube.com/watch?v=2R0Grc7xPJg&feature=related

Βαγγέλης Μυτιληναίος
Δημότης Αναβύσσου
για πληροφορίες:
κα Χριστίνα Χριστοφάκη - Παγκάλου κάτοικο Λαγονησίου, οδός Αγίου Διονυσίου αριθ. 3