Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Πορεία για την Κερατέα – Θεσσαλονίκη...


Πορεία για την Κερατέα πραγματοποίησαν το Σάββατο 2 Απριλίου φορείς και συλλογικότητες της Θεσσαλονίκης.



Η πορεία ξεκίνησε από το άγαλμα του Βενιζέλου και κατέληξε στην πλατεία Αριστοτέλους. Στο 'αυτί' που έστησε ο δήμος Θεσσαλονίκης ώστε να ακούγονται και καλά τα προβλήματα των πολιτών, οι πολίτες του έστησαν σκουπίδια και προκηρύξεις, όχι μόνο ως ένδειξη αλληλεγγύης προς την Κερατέα, αλλά και διαμαρτυρόμενοι για τα βουνά σκουπιδιών που έχουν μαζευτεί στους δρόμους της πόλης.

www.antipliroforisi.info

====================================================================

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Η Σπίθα Καλαμαριάς – Χαριλάου εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον αγωνιζόμενο λαό της Κερατέας. Ένα λαό που εδώ και καιρό αποτελεί για όλους μας παράδειγμα και υπόδειγμα αντίστασης απέναντι σε όλους αυτούς που καταστρέφουν συστηματικά εδώ και δεκαετίες την Ελλάδα. Ένα λαό που διεκδικεί το αυτονόητο: το δικαίωμα του να προστατεύει το φυσικό περιβάλλον, την ιστορία, το μέλλον των παιδιών του, τον τόπο του! Ένα λαό που έχει έρθει αντιμέτωπος με την πιο σκληρή καταστολή των ΜΑΤ, την πιο προκλητική προπαγάνδα του MEGA, του ΣΚΑΪ και όλων των καναλιών της κυβέρνησης και των εργολάβων και παρ’ όλα αυτά παραμένει δυναμικός και αλύγιστος. Ένα λαό που δείχνει το δρόμο της αντίστασης και της αξιοπρέπειας.
Πολίτες της Λαυρεωτικής να ξέρετε ότι όλοι όσοι σήμερα αγωνίζονται για ελευθερία και ανατροπή του κατεστημένου είναι στο πλευρό σας!
Καλούμε όλες της Σπίθες της Αττικής να ενισχύσουν των αγώνα των κατοίκων της Κερατέας και όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις συμπαράστασης.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!
Σπίθα Καλαμαριάς – Χαριλάου
Θεσσαλονίκη,
01/04/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: