Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

Ο Αρχαιολογικός Χώρος του Οβριοκάστρου Κερατέας...Με αφορμή την εξάντληση της έντυπης εκδόσεως του βιβλίου, ζητήσαμε και εξασφαλίσαμε από τον Δήμο Κερατέας την άδεια να προσφέρουμε το βιβλίο μέσω του διαδικτύου. Κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να «κατεβάσετε» σε μορφή PDF File όλη την έκδοση.Στην έκδοση αυτή περιέχονται 3 αρχαιολογικές μελέτες των αρχαιολόγων Ευγένιου Βάντερπουλ, Ευάγγελου και Όλγας Κακαβογιάννη , Χανς Λόμαν καθώς και ένα περιηγητικό κείμενο του Δημητρίου Χατζοπούλου από την εφημερίδα «Εμπρός» (17-4-1923). Η επιμέλεια είναι του Γιώργου Ιατρού και αποτελεί κοινή έκδοση του Δήμου Κερατέας και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ανατολικής Αττικής.

Το βιβλίο απέστειλε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Σωτήρης Χατζηγάκης με επιστολή του (775/13-2-2008) στην Εισαγγελική Αρχή ώστε να αποτραπεί η ίδρυση ΧΥΤΑ στον αρχαιολογικό χώρο του Οβριοκάστρου, όπως προτείνει ο περιφερειακός σχεδιασμός.

1 σχόλιο:

ksipnistere είπε...

Προς το Blog σας

Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δόση βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..

www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr