Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2011

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΡΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ;

Ντοπαρισμένοι πρέπει να είναι οι νέοι διαχειριστές της Περιφέρειας Αττικής.
Μόνο έτσι μπορούμε να δικαιολογήσουμε το δελτίο τύπου που εξέδωσαν σήμερα, καταδικάζοντας τα επεισόδια που γίνονται στην Κερατέα. Καταδικάζουν τις πράξεις βίας, τον πυρπολισμό οχημάτων της αστυνομίας, εγκαλούν τους κατοίκους να σεβαστούν τη δικαιοσύνη και μάλιστα καθιστούν και υπεύθυνους όσους είναι ηθικοί αυτουργοί όσο ψηλά κι αν φτάνουν!!!ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΡΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ;Μήπως κάνουν αυτοκριτική;Ποιος σέβεται τη δικαιοσύνη;Αυτοί που ενώ εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις μπαίνουν στις 3 τα ξημερώματα και καταπατούν ιδιοκτησίες;Αυτοί, που ενώ υπάρχει δικαστική απόφαση αναστολής εργασιών, επιβάλλουν με την ισχυρή παρουσία των ΜΑΤ, την παραμονή των μηχανημάτων και δεν αποχωρούν;Αυτοί, που επιβάλλουν με απαγορευμένα χημικά και ξύλο σε ηλικιωμένους, γυναίκες και παιδιά τη δική τους παρανομία;Αυτοί, που έχουν στείλει τα ΜΑΤ να προκαλούν δολιοφθορές στα αυτοκίνητα των κατοίκων;Αυτοί, που παραπληροφορούν την κοινή γνώμη, με τα εξαγορασμένα ΜΜΕ, μιλώντας για ΧΥΤΥ, ενω θα φτιάξουν άλλη μία χωματερή;Αυτοί, που αγνοούν όλα τα κριτήρια αποκλεισμού για την περιοχή, που οι επιστήμονες και οι νόμοι του κράτους ορίζουν;Αυτοί, που έχουν αποκλείσει τη Λαυρεωτική και τους πολίτες, με στρατιωτικό νόμο;Αν θέλετε τους ηθικούς αυτουργούς για όσα συμβαίνουν και για όσα θα συμβούν, ψάξτε να βρείτε:Ποιοι ήταν υπουργοί ΠΕΧΩΔΕ, Περιβάλλοντος, Πολιτισμού. 


Ποιοι ήταν γραμματείς των υπουργείων και περιφερειάρχες. Ποιοι ήταν οι πολιτικάντηδες των γύρω περιοχών, που πάντα ήταν μαζί μας όταν ηταν στην αντιπολίτευση και όταν κυβερνούσαν λάκιζαν. Ποιος είναι ο παρολίγον φρούραρχος της βουλής που απειλεί με το 45αρι ηλικιωμένους...Ποιοι είναι οι πουλημένοι δημοσιογράφοι...Κύριε Σγουρέ, είσαι κι εσύ μέσα...

δείγμα σεβασμού των δικαστικών αποφάσεων και των δημοκρατικών διαδικασιών

Το δελτίο τύπου από τον "άλλο" πλανήτη...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 7/1/2011ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: Καταδίκη των επεισοδίων στην Κερατέα
Οι αποφάσεις της ελληνικής Δικαιοσύνης, ως διακριτής εξουσίας, επιβάλλεται να γίνονται σεβαστές από όλους. Όπως το ελληνικό Δημόσιο και η ελληνική Κυβέρνηση σέβονται τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, έτσι οι παράγοντες, οι τοπικοί φορείς και οι πολίτες πρέπει να σέβονται τη λειτουργία της και τις αποφάσεις της.
Καταδικάζουμε απερίφραστα τα θλιβερά βίαια επεισόδια των προηγούμενων ημερών, τις πυρπολήσεις και τις καταστροφές οχημάτων και του αστυνομικού τμήματος της περιοχής, όπως επίσης τα βίαια επεισόδια τα οποία προηγήθηκαν της αναβληθείσας εκδίκασης της έφεσης του Δημοσίου κατά της απόφασης του Ειρηνοδικείου Λαυρίου σχετικά με την κατασκευή Χ.Υ.Τ.Υ. στην περιοχή της Κερατέας. Είναι εμφανές ότι κάποιοι με όχημα τη βία επέβαλαν την αναβολή της εκδίκασης της έφεσης.
Από εδώ και στο εξής καθιστούμε υπεύθυνους για ότι θα συμβεί τους υποκινητές και ηθικούς αυτουργούς των επεισοδίων. Οι υπεύθυνοι των επεισοδίων και της μόνιμης πρόκλησης έντασης και βίας στην Κερατέα θα τιμωρηθούν όσο ψηλά και αν βρίσκονται.

Υ.Γ. - Ο τυχερός της ημέρας: ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΑΓΩΤΕΛΗΣ

1 σχόλιο:

John είπε...

Τι περιμένατε δηλαδή ρε παιδιά από τον ΣΓΟΥΡΟ και τη Κλίκα του ;;; να σεβαστεί τον αγώνα των κατοίκων ;;;; ταγμένος είναι ο άνθρωπος, τσιράκι της Κυβέρνησης και εκλεκτός της ΠΑΣΟΚικης παρακμής...!