Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Θ. Πάγκαλος: "Φτιάξαμε, παιδί μου, αυτή τη Δημοκρατία, που σου επιτρέπει να σκέπτεσαι κα να μιλάς ελέυθερα..."

Το άρθρο του σημερινού ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ δένει απόλυτα με τα χθεσινοβραδυνά γεγονότα στα Καλύβια. Δημοσιεύει ένα κείμενο του κ. Πάγκαλου, που αποτελεί προδημοσίευση απ΄ το βιβλίο του Γιώργου Ιατρού, με τίτλο: ΜΕΣΟΓΕΙΑ: ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ...

Επίσης περιλαμβάνει την επιστολή Δημόσιας Συγγνώμης του Σπύρου Ορνεράκη και την αναγγελία της προβολής του ντοκιμαντέρ "ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ" στο  13o Φεστιβάλ  Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.


Κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε τι έλεγε τότε ο κ. Πάγκαλος και τι πράττει τώρα...


5 σχόλια:

Πετρούλα Σίνη είπε...

Συμπολίτες! Μιας και έφτιαξαν περίφραξη για να ξεκινήσουν εργασίες ΧΥΤΑ στο Οβριόκαστρο-Βραγόνιζα Κερατέας...δεν ξέρουν που πατάνε... θα βρουν μπροστά τους το Σινικό τοίχος του ξενοδόχου...και θα μάθουν τι εστί Εφετείο Αθήνα Λαύριο Νο 2... Και υπογράφω επώνυμα Σίνη Σταματίου Πετρούλα. Ευχαριστώ

Αντκαν είπε...

info@pangalos.gr
ημερομηνία 17 Μαρτίου 2011 11:03 π.μ.
θέμα Το γιαούρτωμα σας
εστάλη-από gmail.com

απόκρυψη λεπτομερειών 11:03 π.μ. (Πριν από 3 ώρες)

Κε Πάγκαλε από το πρωί έχω δεχτεί πάνω από 50 μηνύματα με το βίντεο του "γιαουρτώματος" σας. Ο λαός φαίνεται ότι ευχαριστήθηκε. Εγώ όχι.

Επικοινωνώ μαζί σας γιατί είναι ανεπίτρεπτο σε καιρούς χαλεπούς να ξοδεύεται δημόσιο χρήμα για μετακινήσεις ΜΑΤ ώστε να μην σας "γιαουρτώνουν" ή να μην σας αποδοκιμάζουν οι πολίτες.

Το καλλίτερο θα ήταν να παραιτηθείτε, όχι βεβαίως λόγω του γιαουρτώματος σας.

Αρκετά προκαλέσατε το δημόσιο αίσθημα. Σκεφτείτε το λίγο.

Το θράσος που επιδεικνύεται ως πνεύμα, σε κάθε ευκαιρία, είναι χαμηλοτάτου επιπέδου και είστε συνυπεύθυνος για την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος που συνεπαγόταν η πελατειακή πολιτική του αθλίου πολιτικού οργανισμού στον οποίο συμμετέχετε. Το ΠΑΣΟΚ είναι το πλέον διεφθαρμένο κόμμα (κίνημα ;) από καταβολής Ελληνικού κράτους.

Αντώνιος Κανδηράκης Κυπαρίσσι Ζάρακα Λακωνίας

Αγγελική είπε...

Καλημέρα και καλή δύναμη στον αγώνα σας, είμαστε νοερά δίπλα σας.

Ασχετο, πρέπει να κάνετε κάτι με τα γράμματα , για το μαύρο φόντο είναι λίγο αχνά και δυσκολεύουν κάποιον στο διάβασμα.

fidel είπε...

Συνεχίζουμε γερά και δυνατά!!! παπαδοπουλου κατερίνα

Unknown είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΕΛΙΚΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΜΕΓΑΛΟΚΟΜΠΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ.

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΝΙΓΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΒΙΑ.