Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

Αυτό που είδε όλος ο κόσμος, τον άγριο ξυλοδαρμό των πολιτών, δεν το βλέπουν οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές και δεν επεμβαίνουν. Διατάσσουν όμως προκαταρκτική έρευνα για ΔΗΘΕΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ!!! Και πάλι ντροπή στον ΑΝΤΕΝΝΑ για την παραπληροφόρηση. Έχετε χάσει όλοι σας το μπούσουλα. Αίσχος και ντροπή...



Διαβάζουμε από το ΑΜΕ-ΑΠΕ



...διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για τις συνθήκες τραυματισμού δημοσιογράφου που κάλυπτε τα επεισόδια, αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας εισαγγελέα και αστυνομικών, που βρέθηκαν στην περιοχή, διέταξε η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ελένη Ράικου. Ο Δήμαρχος και κάτοικοι της Κερατέας έχουν καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, στην οποία υποστηρίζουν ότι γίνονται εργασίες σε ιδιωτικές εκτάσεις που δεν έχουν απαλλοτριωθεί.
Η έρευνα έχει δύο σκέλη, καθώς ο εισαγγελέας, που θα τη διενεργήσει, έχει εντολή να εξακριβώσει τις συνθήκες τραυματισμού δημοσιογράφου τού τηλεοπτικού σταθμού «ALTER», αλλά και τις καταγγελίες ότι άγνωστοι έκαναν χρήση όπλων (σσ. «έπεσαν» πυροβολισμοί) κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.
Η προκαταρκτική έχει στόχο να εντοπίσει:
  • αν και από ποιούς διαπράχθηκε σε βάρος του δημοσιογράφου το αδίκημα της σωματικής βλάβης, αλλά και
  • αν και από ποιούς διαπράχθηκε σε βάρος του παριστάμενου εισαγγελέα και αστυνομικών το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, που αφορά τους καταγγελόμενους πυροβολισμούς."

Δεν υπάρχουν σχόλια: