Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ...

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει από το πρωί στον τόπο μας. Πάνω από 700 αστυνομικοί (ΜΑΤ, ΥΜΕΤ, ΟΠΚΕ, Ασφάλεια) έχουν καταλάβει τον ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟΥ και  τις περιουσίες των πολιτών. Το έγκλημα της χωματερής ξεκίνησε και πρέπει να ολοκληρωθεί από την "πράσινη" κυβέρνηση του ΔΝΤ και της Τρόϊκας. Αφού δεν επέτρεψαν στη δικαιοσύνη να κάνει το έργο της και δε μπόρεσαν να επιχειρηματολογήσουν, όπως κάθε δημοκρατική κυβέρνηση έστειλε τους μπράβους της να καθαρίσουν.


Κι ενώ το μεσημέρι με εντολή του εισαγγελέα, ξεκίνησε η αποχώρηση των ΜΑΤ, γιατί ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΗ η κατάληψη του χώρου λόγω του ότι εκκρεμόυν οι απαλλοτριώσεις, η αστυνομία, με άνωθεν εντολές, όχι μόνο δεν αποχώρησε, αλλά και αύξησε τη δύναμή της.




Κι αφού το πρωί έκαψαν το βουνό (όπως και στο Γραμματικό), χωρίς κανέναν λόγο και καμμία πρόκληση οι δυνάμεις της αστυνομίας άρχισαν να εξαπολύουν χημικά και να ξυλοκοπούν όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Ηλικιωμένοι, γυναίκες και παιδιά ήταν τα αγαπημένα τους θύματα. Επτά τραυματίες είναι μέχρι τώρα ο απολογισμός.





Το βράδυ αυτό θα είναι μεγάλο, αλλά δεν τελειώνει τίποτα απόψε. Η σπίθα άναψε και γίνεται φλόγα. Γιατί δεν είναι μόνο ένας αγώνας για την προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και του περιβάλλοντος. Είναι πάνω απ'όλα ένας αγώνας για την αξιοπρέπειά μας.



Να χαίρεστε τη δημοκρατία σας κύριοι(;) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΡΑΓΚΟΥΣΗ, ΠΑΠΟΥΤΣΗ, ΠΑΓΚΑΛΕ, ΣΓΟΥΡΕ, κλπ...


Και βέβαια δεν τελειώνουμε εδώ...


Συνεχίζουμε...

5 σχόλια:

the just είπε...

Μια ερώτηση προς το "υπουργείο προστασίας πολιτών". Οι αστυνομικές δυνάμεις στην Κερατέα ΠΟΙΟΝ ακριβώς "προστάτευαν"; Μήπως πρέπει να μετονομάστε το υπουργείο σε: "προστασίας εργολάβων"; Και καλά οι βολευτές και κυβερνοπροδότες... ΝΤΡΟΠΗ σε ένα σώμα που έχει συνδικαλιστική φωνή ανέχεται να εκτελέσει μια ωμή επίθεση εναντίον πολιτών. Δεν υπερασπίζεται ΚΑΝ το δημόσιο συμφέρον. Δεν σέβεται ΚΑΝ του νόμους που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ υπηρετεί.

ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ:

1) Φτάνοντας στο σημείο ΧΩΡΙΣ εισαγγελέα
2) Αγνοώντας ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ την απόφαση του εισαγγελέα (που ήρθε μετά) να αποχωρήσουν αμέσως τα ΜΑΤ και τα μηχανήματα απ' την περιοχή.
3) Κυνηγώντας τους πολίτες επί 2 km και ρίχνοντας δακρυγόνα ΧΩΡΙΣ προφανή λόγο.

Η κυβέρνηση αποφάσισε ΧΥΤΑ σε αρχαιολογικό χώρο. Σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ χώρο που ΔΕΝ υπάρχουν απαλλοτριώσεις. Ο επόμενος ΧΥΤΑ ίσως είναι στην Ακρόπολη ή μέσα στα σπίτια μας... Δυστυχώς φίλοι αστυνομικοί όταν δε σέβεστε τους νόμους που ορκιστήκατε να υπηρετείτε δεν είστε παρά μπράβοι της κυβέρνησης. Συλληπητήρια στην υποτιθέμενη ηθική σας.

Οι κυβερνόντες γνωρίζουμε ότι είναι προδότες. Γνωρίζουμε τις προθέσεις τους να βουλιάξουν κι άλλο τη χώρα με το "έργο" αυτό πληρώνοντας μεγαλύτερα πρόστιμα στην Ε.Ε. και το σημαντικότερο διακινδυνεύοντας την υγεία των πολιτών. Και με την εμπλοκή των ΜΑΤ και τη σωματική τους ακεραιότητα. Δυστυχώς μπροστά στη μίζα δεν ισχύουν οι νόμοι ούτε για ιδιοκτησίες ούτε για αρχαιολογικούς χώρους.

ο κύριος "αμ" είπε...

Παρακαλώ , δώστε στην δημοσιότητα το όνομα της κατασκευάστριας εταιρείας . Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε , ΠΟΙΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ Υπ.Προ.Πο.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ .

antixytax είπε...

@ ο κύριος "αμ"

http://www.mesogeos.gr/GR/default.asp?area=content&id=130


Κατασκευαστική Κοινοπραξία ΧΥΤΑ Κερατέας

ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε. - ΠΡΟΕΤ Α.Ε. - ENDRACO Α.Τ.Ε.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΒΟΤΣΟΣ είπε...

Είμαι μαζί σας σε ό, τι με χρειαστείτε!!!

Άγγελος Κοβότσος

tzonakos είπε...

Eλα ντε, αυτο σκεφτόμουν, όπως λέει κι ο the just επάνω, ποιόν προστάτευαν ακριβώς ;
Ειναι θλιβερό αυτο που συμβαίνει.
Ευχαριστώ για την ενημέρωση, δεν ειχα πάρει χαμπάρι.