Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

The sky is turning red...



Η σπίθα είπαμε φαίνεται πως γίνεται φλόγα.


Συμμετοχή από Λαύριο, Μαρκόπουλο και τις γύρω περιοχές.



Η "αύρα" βγήκε πάλι στο δρόμο. Επεισόδια και αυτή την ώρα. Δεν ξεκουράζεται κανείς.



Ο κόσμος πληθαίνει, ώρα με την ώρα...






Το κομμάτι αυτό περιγράφει ακριβώς αυτό που συναίβει πριν λίγο...


Αφιερωμένο σε όλους όσους μάχονται, 24 ώρες το 24ωρο...



6 σχόλια:

ΧΑΡΗΣ ΜΟΥΡΚΑΚΟΣ είπε...

Είπαμε:Εδώ είμαστε.Κυκλοφορούμε ανάμεσά σας,αντιστεκόμενοι στην χούντα, με τον φόβο να μας προπηλακίσει ο κάθε νέος.
Δεκτόν!!
Το τίμημα της υποχρέωσης!!!
Τις επόμενες μέρες θα πάρει μαζικότερη χροιά η παρουσία μας.
Κρατάτε γερά. Ερχόμαστε!!!

Χάρης Μουρκάκος απο Ραφήνα

junior είπε...

Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΤΑΧΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, Η ΣΙΩΠΗΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ 2010 ΘΑ ΠΑΤΑΧΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ!!

Αλκμήνη Ψιλοπούλου είπε...

ΒΑΣΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΜΟΥ.Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ.ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ Η ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΑΚΡΙΔΑ!!!
ΙΔΕΑ:ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΜΗΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ-ΡΑΓΚΟΥΣΗ Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΡΕΜΑ ΤΟΥ ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟΥ.
ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ.
ΒΑΣΤΑΤΕ ΓΕΡΑ!!!

απο http://touaregtispolis.blogspot.com

the just είπε...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής:

Αθήνα 14 Δεκεμβρίου 2010
Αρ. Πρωτ.: 227

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μέσα στον απόηχο της οικονομικής κρίσης που έχει φέρεισε απόγνωση όλη την ελληνική κοινωνία, τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή τηςΛαυρεωτικής και συγκεκριμένα στην Κερατέα διαδραματίζεται ένας παραλογισμός.
Από τη μια πλευρά η Αστυνομία να υπερασπίζεται «ταμπουρωμένη» μια αγροτοδασική περιοχήκαι από την άλλη οι κάτοικοι της ίδιας περιοχής να προσπαθούν με κάθε τρόπο ναεκδιώξουν τους αστυνομικούς.

Έ ν α θ έ α τ ρ ο
τ ο υ π α ρ α λ ό γ ο υ !

Από τα Μ.Μ.Ε και όχι από κάποια αρμόδια υπηρεσία, έγινεγνωστό, ότι στη συγκεκριμένη περιοχή θα δημιουργηθεί Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων,Χ.Υ.Τ.Α.
Και αυτή την επιλογή σήμερα «χρεώνεται» η Αστυνομία, λες και αυτή έχει επιλέξει τη συγκεκριμένηπεριοχή για τη δημιουργία Χ.Υ.Τ.Α., με αποτέλεσμα να εγκαλείται από τουςκατοίκους, τους τοπικούς φορείς αλλά και τα μέσα ενημέρωσης.
Κανείς έως τώρα δεν αναφέρει ότι η επιλογή δημιουργίαςτου Χ.Υ.Τ.Α. στην Κερατέα καθώς και η εκκίνηση των απαιτούμενων έργων αποτελείκυβερνητική επιλογή και σήμερα αποκλειστικά υπεύθυνο είναι το ΥπουργείοΠεριβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής αλλαγής.
Όλες αυτές τις μέρες που οι αστυνομικοί βάναυσαλοιδορούνται και δέχονται άγριες επιθέσεις με πέτρες και μολότοφ, με αποτέλεσματον τραυματισμό δεκάδων αστυνομικών, ουδείς από πλευράς της κυβέρνησης έχειπάρει θέση.
Καλούμε την καθ’ ύλην αρμόδια ΥπουργόΠεριβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής αλλαγής κ. ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ Τίνα να πάρειάμεσα θέση, στηρίζοντας την επιλογή για δημιουργία Χ.Υ.Τ.Α. στη συγκεκριμένηπεριοχή και παράλληλα εξηγώντας την με κάθε τρόπο, ακόμη και με την παρουσίατης στην τοπική κοινωνία.
Οφείλει νακάνει αυτή τη δημόσια παρέμβαση και όχι να κρύβεται πίσω από τους αστυνομικούςκάνοντάς τους «σάκους του μποξ» για την αποφυγή του πολιτικού κόστους.
Η μια πλευρά είναι οι πολιτικές ευθύνες για τα όσαδιαδραματίζονται και η άλλη πλευρά είναι οι υπηρεσιακές ευθύνες που αφορούν τηδιαχείριση της αντιμετώπισης του γεγονότος.
Δυστυχώς οι εκεί εργαζόμενοι αστυνομικοί αυτές τιςμέρες απασχολούντο επί 18 ώρες σε σημείο που «οριακά στέκονται όρθιοι», συνυπολογίζοντας σε αυτό τις καιρικέςσυνθήκες, τα όσα υφίστανται (πέτρες, μολότοφ κ.ά.) από τους διαδηλωτές καιφυσικά την έλλειψη διοικητικής μέριμνας.
Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Ο Γεν.Γραμματέας

ΜΑΚΡΗΣ Ιωάννης

ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος
Και η δική μου ερώτηση: ΓΙΑΤΙ δεν ΕΚΘΕΤΟΥΝ αυτούς που τους είπαν να ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ εισαγγελική εντολή και δικαστική απόφαση;;;;

mR_pLaStiQue είπε...

XAXAXAXA......BOUOUOUOUXOUOUOY KRYWNOUME,DEN EXOUME APENADI MAS 15 XRONA KAI GEROUS GIA NA SAPIZOUME STO KSYLOOOOO.......AI SIXTIR KOPROSKYLA ANIKANOI GIA OTIDHPOTE....

Greek Madridistas είπε...

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ - ΕΞΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ.