Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟ ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ ΜΙΣΟΣ!!!


Με αυτά που κάνατε απόψε δε δημιουργήσατε φόβο, ΜΟΝΟ ΜΙΣΟΣ. Και από το πρωί θα το εισπράξετε. ΜΕ ΤΟΚΟ ΑΛΗΤΕΣ


Χωρίς να προκληθείτε κάνατε επίθεση σε ηλικιωμένους και παιδιά, ρίχνοντας με τα ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΈΝΑ ΧΗΜΙΚΑ, σε ΕΥΘΕΙΑ ΒΟΛΗ, στα πρόσωπα των κατοίκων. Καταστρέψατε τα αυτοκίνητα μας, διαλύσατε τα πάντα στο μπλόκο, βρίζοντας και χτυπώντας τους κατοίκους και νομίζετε ότι θα μας φοβήσετε; Νομίζετε ότι θα κάνουμε πίσω;

Μέχρι σήμερα οι περισσότεροι αγωνίζονταν για να φύγουν τα μηχανήματα του εργολάβου από τον τόπο μας. ΤΩΡΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ.ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ...Βίντεο προς το παρόν εδώ: zougla.grΥ.Γ.1 - Ρεπορτάζ από τους ¨δημοσιογράφους¨. Να δούμε και τι θα γράψουν...


Υ.Γ.2 - Ο "γνωστός" μάγκας βαθμοφόρος απειλεί ηλικιωμένους: 

- "Θα βγάλω το 45άρι..."

 Ηλικιωμένοι:

- "Άντε ρε μαλάκα..."

3 σχόλια:

kostas είπε...

Ποιος μπορεί να πει πως δεν έχετε δίκιο; Δίκιο έχετε.. Απλά οι ανίκανοι που μας κυβερνούν, δεν νοιάζονται, δεν αγαπούν το τόπο! Εύχομαι ολόψυχα να καταστραφούν οι ίδιοι, πριν καταστρέψουν τα πάντα σε αυτή τη χώρα. ΝΤΡΟΠΗ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

Μαίρη Σταθοπούλου είπε...

Από τα Χανιά με το βλέμα στραμμένο στον αγώνα σας. Είμαστε μαζί σας για να μην περάσει ο φασισμός της κυβέρνησης της αστυνομίας και του παρακράτους. Μας κάνετε περήφανους! Υπάρχει και ΛΑΟΣ σε αυτή τη χώρα!

Μαίρη Σταθοπούλου είπε...

Από τα Χανιά με το βλέμα στραμμένο στον αγώνα σας. Είμαστε μαζί σας για να μην περάσει ο φασισμός της κυβέρνησης της αστυνομίας και του παρακράτους. Μας κάνετε περίφανους. Υπάρχει και ΛΑΟΣ σε αυτή τη χώρα!