Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗ ΛΑΥΡΙΟΥ...



Δύο ημέρες τώρα, βλέπουμε αυτή την τραγική ιστορία με τους μετανάστες καταληψίες της Νομικής. Ανθρωποι ταλαιπωρημένοι, που ζητούν ένα καλύτερο τόπο από αυτόν που ζούσαν, ήρθαν σε έναν άλλο, που αποδεικνύεται πολύ χειρότερος. Θύματα εκμετάλλευσης, από την ώρα που ξεκίνησαν το ταξίδι της ελπίδας και όπως σε κάθε κομμάτι της πορείας αυτής, έτσι κι εδώ, γίνονται η "αφορμή" για πολιτικά παιχνίδια και χρησιμεύουν, άθελά τους, ως "πιόνια" για τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Βλέπουμε την υποκρισία των πολιτικών με το δήθεν ανθρωπιστικό τους ενδιαφέρον. Συνομιλίες με τους καταληψίες, παρεμβάσεις κομμάτων, εντολές η αστυνομία να είναι συγκρατημένη, οι εισαγγελείς στο καθήκον, τηλεπαράθυρα με τους γνωστούς επαγγελματίες παντογνώστες να αναλύουν. 


Στο τέλος θα πανηγυρίζουν όλοι. Όλοι θα βγουν κερδισμένοι. 

Εκτός από τους μετανάστες. Αφού σβήσουν τα φώτα της δημοσιότητας, θα επιστρέψουν στη μιζέρια τους και κανείς από "αυτούς εκεί ψηλά" δεν θα ενδιαφερθεί.

Μέχρι να τους ξαναχρειαστούν. 

Χαμένοι θα βγούμε κι εμείς, όπως πάντα...



Λίγα χιλιόμετρα μακριά, στο νότιο τμήμα της Αττικής, βλέπουμε ένα άλλο πρόσωπο όλων αυτών των δήθεν εξουσιαστών. Οι αρμόδιοι υπουργοί δε συνομιλούν με τους πολίτες, απλά διατάζουν. Οι αστυνομικές δυνάμεις, δε δείχνουν αυτοσυγκράτηση. Εκτελούν τις εντολές και επιτίθενται. Τα κόμματα δεν κάνουν παρεμβάσεις(και ας θιχθούν μερικοί). Το πολιτικό κόστος είναι μεγάλο. Οι εισαγγελείς απώντες εδώ και ημέρες. Οι δημοσιογράφοι δεν εκτελούν με τον ίδιο ζήλο το λειτούργημά τους. Δεν το εκτελούν καθόλου. 

Οι χειρότεροι όλων. 


Μας αναγκάζουν να φύγουμε από αυτή την χώρα. 


Να γίνουμε κι εμείς, για άλλη μια φορά...


ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ



Αυτή τη στιγμή, βαδίζοντας στην 49η ημέρα που οι πράσινες κατοχικές δυνάμεις βρίσκονται στον τόπο μας, κανείς δε δίνει σημασία. Σα να μην έγινε ποτέ, τίποτα. Κι αυτή την ώρα, αυτή τη στιγμή που όλοι είναι στραμμένοι στη Νομική, στη Λαυρίου γίνεται άλλη μια μάχη. Οι κάτοικοι αυτή της πόλης συνεχίζουν...


Εσείς;




Υ.Γ.1 - Χαζεύοντας τα δελτία ειδήσεων των 8 (μόνο χαζεύοντας μπορεί κανείς να την παλέψει)  και συγκεκριμένα του Antenna, η κ.Χούκλη έκλεισε το δελτίο λέγοντας: "Παρακολουθούμε λεπτό προς λεπτό τα γεγονότα στη Νομική... για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε αμέσως..."


Πόσο ειρωνικά ακούστηκαν αυτά τα λόγια...



Υ.Γ.2 - Σ Υ Ν Τ Ο Ν Ι Σ Τ Ι Κ Η !!!



Υ.Γ.3 - Ο θόρυβος απόψε είναι πιο δυνατός από ποτέ...




1 σχόλιο:

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΨΥΧΟΓΙΟΥ είπε...

Οι μετανάστες είναι της γης οι κολασμένοι . Στον κόσμο των αφεντικών ήμαστε όλοι ΞΕΝΟΙ .