Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Περί καντινών και μολότοφ...

Ένα μικρό σχόλιο μόνο.

Όλοι εσείς οι έγκριτοι δημοσιογράφοι που μεταφέρατε την είδηση, είσασταν εκεί;

Κάνατε ρεπορτάζ ή μεταφέρατε τα sms που σας στέλνει η ΕΛ.ΑΣ.;




Την ανακοίνωση από την αστυνομία δεν θα τη βρείτε, μέχρι στιγμής, στην ιστοσελίδα της, όπως δεν υπάρχει η σύλληψη των δύο συμπολιτών μας, που τους φόρτωσαν το μισό ποινικό κώδικα, ούτε ο τραυματισμός από τον εκτοξευτήρα δακρυγόνων...

Κατά τα άλλα ενημερωθείτε




Πυρπόλησαν φορτηγάκι τροφοδοσίας της ΕΛ.ΑΣ.


Επίθεση με βόμβες μολότοφ δέχθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας το κλειστό φορτηγάκι – καντίνα που χρησιμοποιεί η αστυνομία για την τροφοδοσία των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων που εδώ και δύο μήνες σταθμεύουν στην περιοχή της Λαυρεωτικής. Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της ΓΑΔΑ, στις 00:30 το αυτοκίνητο της αστυνομίας έπεσε σε ενέδρα κατοίκων της Κερατέας, με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες και να καταστραφεί ολοσχερώς από πυρκαγιά που προκλήθηκε από ρίψη αυτοσχέδιων εμπρηστικών βομβών μολότοφ. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Κακιάς Θάλασσας λίγα μέτρα από την διασταύρωση που οδηγεί στην Παναγία Γκαρικά και στο ΒΙΟΠΑ.


Ο οδηγός του υπηρεσιακού φορτηγού της ΕΛ.ΑΣ. δεν τραυματίστηκε αλλά υπέστη σοκ από την αιφνιδιαστική επίθεση. Αμέσως μετά την εμπρηστική επίθεση η περιοχή αποκλείστηκε από περιπολικά της αστυνομίας και άνδρες των ΜΑΤ αλλά παρά τις εκτεταμένες έρευνες δεν στάθηκε δυνατό να εντοπιστούν οι άγνωστοι. Όσο για την τροφοδοσία των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή της Λαυρεωτικής ματαιώθηκε καθώς δεν υπήρχε πρόβλεψη για άλλο φορτηγάκι στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής.



Πηγή: lavreotiki.com



Υ.Γ.1 - Αν θέλατε φαγητό, γιατί δεν πηγαίνατε στο Albero ή στον Billy; Είναι ανοιχτά όλο το βράδυ ρε τσίπηδες...



Υ.Γ.2 - Μη φοβάστε για τον οδηγό. Η αστυνομία έχει πολλούς και καλούς ψυχολόγους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: