Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΥΤΑ


Το Σωματείο Συμβασιούχων Δήμου Μαρκοπούλου καλεί ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΖΙ στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στους ΧΥΤΑ που διοργανώνουν οι Δήμοι Μαρκοπούλου, Κρωπίας, Παιανίας - Γλυκών Νερών, Σαρωνικού, Λαυρεωτικής, την Κυριακή 13 Μαρτίου 2011 και ώρα 11 το πρωί, στη λεωφόρο Λαυρίου, στο ύψος των εισόδων της πόλης του Μαρκόπουλου.


Δηλώνουμε αλληλέγγυοι στο δίκαιο αγώνα των κατοίκων της Κερατέας, ενάντια στην εγκατάσταση ΧΥΤΑ οπουδήποτε, ενάντια στους εργολάβους τις τράπεζες και τα συμφέροντα που λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα ΜΑΣ, την περιουσία ΜΑΣ, τον τόπο ΜΑΣ, με μοναδικό σκοπό την αύξηση του κέρδους ΤΟΥΣ.

Καλούμε ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ, εργαζόμενους, συνταξιούχους, κατοίκους και επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής να υψώσουν το ανάστημά τους και με τη ΜΑΖΙΚΗ παρουσία τους την Κυριακή 13 Μαρτίου, να αντεπιτεθούμε στη σφοδρή επίθεση που έχουν ενορχηστρώσει Κυβέρνηση-Ευρωπαϊκή Ένωση-ΔΝΤ στα δικαιώματά μας στη δουλειά, την παιδεία, το περιβάλλον, την κοινωνική πρόνοια, το ασφαλιστικό σύστημα. 

ΣΤΗΝΟΥΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ή ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ - ΜΕΓΑΛΟΙΔΙΩΤΩΝ - ΜΜΕ


ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

ΚΟΒΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ - ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
ΣΥΓΧΩΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ: ΠΑΣΟ - ΒΙΒΛΙΑ - ΣΙΤΙΣΗ 

και ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΕΜΑΣ!

Οι προθέσεις τους είναι πλέον σαφείς για τα μεσαία και χαμηλά κοινωνικά στρώματα και έχουν ως στόχο την ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΜΑΣ.  Στη φαρέτρα τους έχουν πολλά όπλα, φανερά και κρυφά. Θα προσπαθήσουν να μας διασπάσουν, να μας φέρουν αντιμέτωπους με τον αδερφό μας, το συνάδελφο, το συμπολίτη, το συνεργάτη. Το μόνο όπλο που έχουμε εμείς είναι η μαζικότητα, η αποφασιστικότητα και η εξάπλωση του αγώνα μας σε κάθε γειτονιά και δραστηριότητα της ζωής μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ!
ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ - ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ



@antixyta: Είμαστε κι εμείς αλληλέγγυοι στον αγώνα των παιδιών και όλων όσων αγωνίζονται να κατοχυρώσουν το δικαίωμά τους για εργασία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: