Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011

Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ...

Με αφορμή τη σημερινή παρουσία φίλων μας από την Κερατέα, την αναφορά στην Θερμική Κάμερα και επειδή μας το ξαναζητήσατε, αναδημοσιεύουμε το κείμενο που ανεβάσαμε στις 18 Δεκεμβρίου 2010.

Αρχική ανάρτηση εδώ

Έχουμε δει πολλά σκηνικά απείρου κάλλους, αλλά σαν τα περιστατικά που θα σας διηγηθούμε, δεν περίμενε κανείς μας να τα ζήσει...Την περασμένη Δευτέρα, σχεδόν όλη την ημέρα και πολλές ώρες κατά τη διάρκεια της νύκτας, πετούσε το ελικόπτερο της αστυνομίας πάνω από την περιοχή. Τη νύχτα, με τη χρήση θερμικής κάμερας, έδινε στα ΜΑΤ το στίγμα ομάδων συμπολιτών μας που βρίσκονταν στον ελαιώνα και τα ΜΑΤ τους απωθούσαν...

Με την ανίχνευση των κινήσεων από την θερμική κάμερα, μία διμοιρία των ΜΑΤ κινήθηκε με απόλυτη μυστικότητα μέσα από τον ελαιώνα, στήνοντας ενέδρα στο σημείο που είχε υποδειχθεί από το ελικόπτερο...

Εκεί, τα εκλεκτά σώματα της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν κάτι μοναδικό στα παγκόσμια χρονικά. Κάτι που πρέπει να είναι πραγματικά υπερήφανοι:

Εγκλώβισαν μία επικίνδυνη ομάδα διαδηλωτών, αποτελούμενη από πρόβατα και τσομπανόσκυλα και τον τσοπάνο. Όλο το κοπάδι προσάχθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου βαρύνεται με σοβαρότατες κατηγορίες όπως:
 
Σύσταση συμμορίας, οπλοκατοχή(κουδούνες, κέρατα κλπ), κατοχή εύφλεκτων υλικών(μαλλί για μολότωφ), καταστροφή ξένης περιουσίας(βοσκή) και παρακώλυση συγκοινωνιών...

Έχει οριστεί δικάσιμος την επόμενη εβδομάδα στο προβατοδικείο...

Επίσης έγινε εκτεταμένη χρήση χημικών σε παραπλήσιο κτήμα με γαλοπούλες, οι οποίες, μετά από εξέταση κτηνιάτρου, βγήκαν off.

Αφιερωμένο στον Ευτύχη...


Υ.Γ.1 - Εκτός του προβατοδικείου και της προσαγωγής του κοπαδιού, τα περιστατικά είναι πραγματικά...1 σχόλιο:

theshaolinsnake είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΕΛΙΚΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΜΕΓΑΛΟΚΟΜΠΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ.

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΝΙΓΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΒΙΑ.