Δευτέρα, 4 Απριλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ Νο ?

Οι λαϊκές Αγωνιστικές Κινήσεις Δάφνης-Υμηττού, συμπαραστέκονται στο δίκαιο αγώνα του λαού της Κερατέας για να μην υποβαθμιστεί η ζωή τους και για να μην υποβαθμιστεί ακόμα περισσότερο η περιοχή τους με τη δημιουργία της χωματερής.

Οι διαχειριστές του συστήματος δημιουργούν τα προβλήματα και έπειτα βρίσκουν πάντα τις «εύκολες» λύσεις σε βάρος του λαού, διαλέγοντας αντιδραστικούς σχεδιασμούς που βέβαια αποκομίζουν τεράστια κέρδη και οφέλη στος μεγαλοκαρχαρίες.

Αναγνωρίζοντας τον παρατεταμένο και δίκαιο αγώνα σας, την αποφασιστικότητα να παλέψετε για τα στοιχειώδη δικαιώματά σας στη ζωή, ολόψυχα σας συμπαραστεκόμαστε με την αισιοδοξία και την πεποίθηση πως θα νικήσετε. Στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν, για έμπρακτη και ειλικρινή υποστήριξη στον αγώνα σας.Λαϊκές Αγωνιστικές Κινήσεις Δάφνης-Υμηττού

====================================================================

Συμπληρώνονται τέσσερις μήνες που ο λαός της Κερατέας ξεσηκώθηκε σύσσωμος και παλεύει για να μη γίνει η πόλη σας σκουπιδότοπος και η ζωή σας να υποβαθμιστεί ακόμα περισσότερο.

Ένας ξεσηκωμός πρωτόγνωρος για το δυναμισμό και τη μαζικότητα που σας διακρίνει και που εμπνέει και παραδειγματίζει κάθε αγώνα του λαού μας, ενάντια στη συνολικότερη αντιλαϊκή επίθεση που δέχεται.

Το σύστημα και ειδικά η κυβέρνηση με τους φανατισμένους πραιτοριανούς της έχει εξαντλήσει κάθε όριο βίας και τρομοκρατίας εναντίον σας, στην προσπάθεια να περάσει το αντιδραστικό σχέδιό της για τη χωματερή.

Μαθαίνουμε καθημερινά, παρ’ όλη την προσπάθεια στρέβλωσης και απόκρυψης των πραγματικών γεγονότων από τα ΜΜΕ, το «εθνικό έργο» που παράγει η κυβέρνηση στην περιοχή σας, με πρόσφατη τη δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ στις 30/3/2011.

Το «Στέκι της ΧΑΡΑΥΓΗΣ», συλλογικότητα που δημιουργήθηκε στο Δήμο μας ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ τους τελευταίους εφτά μήνες, για την προώθηση δραστηριοτήτων πολιτισμού και δράσης, καταγγέλλει αποφασιστικά την κυβερνητική αδιαλλαξία, τη συκοφάντηση του αγώνα σας και την κρατική τρομοκρατία εις βάρος σας. Στέκεται αλληλέγγυο στο δίκαιο αγώνα σας, που με αυτοθυσία, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία αντιμετωπίζει και παίρνει πρωτοβουλία να οργανώσει στο αμέσως επόμενο διάστημα, εκδήλωση-συζήτηση για την ενημέρωση των δημοτών μας.Στέκι της ΧΑΡΑΥΓΗΣ

ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ

Πεντέλης 12 Πλατεία Χαραυγής


Δεν υπάρχουν σχόλια: