Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ΜΑΖΙ...

Μετά την πρωϊνή, ανούσια επίθεση των ΜΑΤ(χωρίς πρόκληση, χωρίς αιτία), τις ζημιές που προξένησαν στα αυτοκίνητα του δήμου και την αναβολή του δικαστηρίου στην Αθήνα, η ημέρα κύλησε σχετικά ήρεμα. Το τραγικό είναι ότι πλέον οι γονείς και οι παππούδες μας δεν έχουν τα άλλοθι, ότι εμείς δε ζήσαμε ούτε κατοχή, ούτε χούντα. Αυτά ζούμε την τελευταία εβδομάδα. Και ΚΑΤΟΧΗ και ΧΟΥΝΤΑ μαζί!!!


Νώρίς το πρωί, γύρω στις 7, δυνάμεις των ΜΑΤ, έσπασαν το μπλόκο που είχε στηθεί στον κόμβο του ΒΙΟ.ΠΑ. Με γερανοφόρα οχήματα, πήραν τα αυτοκίνητα του δήμου και τα μετέφεραν σε δρόμο του ΒΙΟ.ΠΑ.




Προξένησαν ζημιές σε αυτά, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες και κατέλαβαν τον χώρο. Μας προκαλεί εντύπωση(ή μήπως δε μας προκαλεί;) η μανία τους. Κατέστρεψαν ακόμα και το χώρο που είχε κατασκευαστεί ως φαρμακείο και υπάρχουν σημάδια πως έφεραν και τη σήμανση για αποτυπώματα!!! Ίσως για να στηρίξουν φτιαχτές κατηγορίες, όπως των 7 συλληφθέντων.




Καταθέτουν στον εισαγγελέα, ΚΑΡΜΠΟΝ, όλοι οι ΜΑΤατζήδες το ίδιο πράγμα, ώστε να πάνε οι συλληφθέντες για κακούργημα. Αλήθεια, αφού γινόταν χαμός εκείνη την ώρα, πως διέκριναν τα πρόσωπα και τα ρούχα, ταυτόχρονα, όλοι αυτοί οι μάρτυρες; Είναι τόσο προκλητικοί, που μπροστά στον κόσμο έδιναν έντολές για το τι θα καταθέσουν: "ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ".  Οι μέθοδοι αυτές δεν είναι καινούριες και οι πολιτες δεν θα τις ανεχτούν για πολύ ακόμα...




Σκεφθείτε ότι ακόμα και αυτή την ώρα, 10:30 το βράδυ, η αστυνομία έχει κλείσει το δρόμο μετά το Μαρκόπουλο και στέλνει τα οχήματα προς τα Καλύβια, ενώ από το πρωί, έχουμε καταγγελίες από συμπολίτες μας πως εκτός από ερωτήσεις για το που πηγαίνουν, έκαναν και ελέγχους στα οχήματα.



Αγνοούν τις αποφάσεις των δικαστηρίων και ενισχύουν τις δυνάμεις τους. Για ποιο λόγο;



Όλα αυτά μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο, θα το δούμε όλοι μας στο άμεσο μέλλον.


Αυτό είναι το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο που στόλισαν οι μαθητές και οι μαθήτριες χθες το πρωί




Και σήμερα κατέληξε έτσι. Τους έφταιγε κι αυτό...







ΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟ...




Υ.Γ.- Το μήνα Νοέμβριο έχασαν τη δουλειά τους άλλοι 90.000 συμπολίτες μας. Ως πότε θα παρατηρούμε από τον καναπέ; 


ΌΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...

1 σχόλιο:

Giannis Pit. είπε...

Συμπαράσταση στον αγωνιζόμενο Λαό της Κερατέας, που αυτή τη στιγμή ξεπέρασε μια απλή διαμαρτυρία για ένα ΧΥΤΑ και σηκώνει τη σημαία ενάντια στην ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με τις άθλιες πρακτικές της.
Είναι ώρα να βγούν και ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ και να πάρουν θέση έμπρακτα.