Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΕΥΘΕΙΑ ΒΟΛΗ...Θα συνέβαινε κάποια στιγμή, έγινε τελικά σήμερα. Οι ευθείες βολές από τα όπλα που ρίχνουν τα χημικά δεν είναι κάτι καινούριο. Σήμερα είχαμε ένα τραυματισμό, που για λίγα εκατοστά δεν εξελίχθηκε σε σοβαρό. Το δακρυγόνο έσκασε από απόσταση μικρότερη των 10 μέτρων στο πρόσωπο ενός κατοίκου, λίγο κάτω από το μάτι του. Αρκετά ράμματα και ένα σπασμένο δόντι ήταν το αποτέλεσμα και φυσικά η οργή των παρευρισκομένων η οποία με τέτοιες συμπεριφορές μεγαλώνει. Περαστικά στο φίλο μας, είναι παλικάρι. Τα ΜΑΤ βέβαια έχουν ένα πρόβλημα, αρκετά μεγάλο. Όποιος είναι απέναντί τους πρέπει καλά και σώνει να είναι του "χώρου". Συνεχίζουν να βλέπουν αόρατους εχθρούς και να φωνάζουν το όνομα του "Αλέξη..."


50 ημέρες και ακόμα δεν έχουν καταλάβει...Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση Αλληλεγγύης στον Αγώνα των Κατοίκων της Κερατέας στο Πάρκο Ναυαρίνου. Στη συζήτηση που προηγήθηκε του ντοκιμαντέρ ΧΥΤΑ-ΑΤΥΧΑ, έγινε ενημέρωση από αντιπροσωπεία κατοίκων της Λαυρεωτικής για τον αγώνα ενάντια στην κατασκευή ΧΥΤΑ στο Οβριόκαστρο, της πορείας του και των τελευταίων εξελίξεων.
 
Στη συνέχεια έγινε συζήτηση με τους διαχειριστές του πάρκου Ναυαρίνου και άλλων αλληλέγγυων για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, τη διαλογή στην πηγή και την ανακύκλωση.Εκπρόσωποι των κατοίκων πριν την εκδήλωση παρέδωσαν στο κτίριο της Ηπείρου, όπου φιλοξενούνται οι μετανάστες απεργοί πείνας, ρουχισμό και κουβέρτες σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα τους.
 


1 σχόλιο:

the just είπε...

Ευθεία βολή και πρασινάλογα... ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΤΗΚΕ ρε παιδιά!!!!! :-D