Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ - ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΡΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ

Τα κοράκια των ΜΜΕ έπεσαν αμέσως να κατασπαράξουν το πτώμα και να υπερασπιστούν τη "νομιμότητα". Έπρεπε η κυβέρνηση να έχει ένα επικοινωνιακό όπλο για να μπορέσει να κάμψει την αντίσταση των κατοίκων. Δεν τα κατάφερε ούτε σήμερα, απλά ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. Για να ηρεμήσουν όλοι οι φίλοι μας και συμπολίτες μας να σας ανακοινώσουμε ότι η απόφαση που βγήκε σήμερα(εκτάκτως εκδικάστηκε) δεν ακυρώνει την απόφαση του Ειρηνοδικείου η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ...




ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...



Περισσότερα σε λίγο...



Υ.Γ.- Αν το σκεφτείτε, η απόφαση του ΣτΕ μας δικαιώνει για άλλη μια φορά, γιατί μιλάει για ΧΥΤΑ...

4 σχόλια:

samurai είπε...

γεια χαρα αδερφια
μπορειτε να μου στειλετε ενα λινκ να βαλω το τραγουδι επανασταση by ζητημα ζωης
sto blog μου
ψαχνω να το βρω στο u tube αλλα δεν...

antixytax είπε...

@ samurai - κάνε κλικ εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=hY5pfI19EXM

ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ είπε...

Η ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ (by Polites Lavreotikis)
Η ΑΝΆΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΧΕΔΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΤΥΧΗ, ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΑΠΟ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΠΕΛΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΡΥΒΕΙ ΜΙΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Ή ΑΛΛΟ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΆΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ.
ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ Ή ΑΛΛΗ !
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΊΗΣΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΘΕ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΦΟΡΕΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ .
ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΟΡΕΑ ΣΕ ΦΟΡΕΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΦΎΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ !
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΤΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ !
Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ !!!

Unknown είπε...

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ - ΑΣ ΔΙΔΑΧΘΟΥΜΕ ΑΠ ΑΥΤΟΝ. ΣΎΜΠΝΟΙΑ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ, ΕΝΟΤΗΤΑ, ΔΡΑΣΗ - ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΥΣ. ΕΔΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ.ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΤΥΧΗΣΑΜΕ.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΚΆΘΕΚΤΟΙ.
ΟΧΙ ΧΥΤΑ ΟΥΤΕ ΧΥΤΥ ΣΕ ΚΕΡΑΤΕΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ.
http://exotaxyta.blogspot.com/