Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΣτΕ...

Η αίτηση αναστολής εργασιών ζητήθηκε από το δήμο Κερατέας, έως ότου εκδικαστούν οι δύο προσφυγές που εκρεμούν στο ΣτΕ (Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων 12.01.2011 και Απαλοτριώσεις 06.06.2011).



Αν η πολιτεία και το δικαστήριο ήθελαν να εκτοκτονώσουν την κατάσταση, θα αποφάσιζαν την αναστολή των εργασίων. Απόφαση που θα συμφωνούσε με την ήδη εκδικασμένη υπόθεση από το Ειρηνοδικείο Λαυρίου, η οποία διατάσσει την αναστολή των εργασιών.




Η σημερινή απόφαση της Επιτροπής Αναστολών του ΣτΕ αφορά την κύρια δίκη της Τετάρτης 12 Ιανουαρίου 2011. Η εκδίκαση της υπόθεσης αυτής, θα αναβληθεί κατόπιν αιτήματος της εισηγήτριας, με την αιτολογία ότι δεν είναι έτοιμη. Η υπόθεση θα εκδικαστεί το πιο πιθανό, τον Ιούνιο του 2011. Συνεπώς κι αυτό το θέμα παραμένει ανοικτό.




Μέχρι τότε, εξακολουθεί να ισχύει η απόφαση του Ειρηνοδικείου Λαυρίου, η οποία έχει απαγορεύσει να ξεκινήσει οποιοδήποτε έργο στην περιοχή.




Η παραπληροφόρηση και η σπουδή των έγκυρων τηλεοπτικών διαύλων να μεταδώσουν την είδηση ότι τάχα ξεκινούν τα έργα, εκφράζει τη βαθύτερη επιθυμία για έναρξη των έργων, των εργολάβων-
καναλαρχών και των υποτακτικών τους, ανεξάρτητων δημοσιογράφων... 




Έχετε στείλει τα ΜΑΤ, δεν εφαρμόζετε τις δικαστικές αποφάσεις, παραπληροφορείτε...






ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΜΩΝΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ...






ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ...





Υ.Γ.- Η απόφαση της Επιτροπής Αναστολών του ΣτΕ μας δικαιώνει για άλλη μια φορά, γιατί μιλάει για ΧΥΤΑ. Οι κυρίες στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ μίλησαν για ΧΥΤ. Να είστε σίγουρες ότι σε λίγο καιρό δεν θα μιλάτε ούτε για Χ. Θαυμάστε ρεπορτάζ και παραπληροφόρηση, μέχρι και το γράφημα με τα μπλόκα είναι λάθος.  Αλήθεια πως συνεχίζει κάποιος κάτι που δεν έχει καν ξεκινήσει; Ντροπή σας κορίτσια και ΟΥΣΤ!!!














Δεν υπάρχουν σχόλια: