Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Παπουτσής: «Η αστυνομία θα παραμείνει στην Κερατέα» - XAXAXAXAXAXA

Οι πρώτες αντιδράσεις, στη ΣΟΒΑΡΗ απάντηση, ενός ΣΟΒΑΡΟΥ ανδρός(;)


Από εμάς δε χρειάζεται τίποτα άλλο...


Προς το παρόν....



Σχόλια αναγνωστών του  TVXS


bloopers: Ιανουάριος 18,...
Εικόνα: bloopers
Ιανουάριος 18, 2032
Απορρίφθηκε σήμερα για μια ακόμα φορά, η αίτηση αποφυλάκισης του εγκληματίας Χ. Παπουτσή - γνωστού και σαν "ο χημικός τσαγκάρης" - ο οποίος καταδικάστηκε προ 20ετίας για συμμετοχή στο πραξικόπημα του 2010 και την κατοχική κυβέρνηση που το ακολούθησε.
Σημειώνεται ότι ο σε τρις ισόβια καταδικασθείς αρχηγός τότε της στρατιωτική αστυνομίας, έχει πολλάκις βασανιστεί και βιαστεί από τους άλλους κρατούμενους στις φυλακές, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης των τελευταίων για την δόλια και βίαια κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος, με πρόφαση την "εθνοσωτηρία".
Πριν την αίτηση χάριτος που υπέβαλλε πρόσφατα, είχαν επίσης απορριφθεί παλαιότερα αιτήματα αποφυλάκισης του ενλόγω εγκληματία, στα οποία έκανε επίκληση λόγων υγείας, όπως ο καρκίνος παχέως εντέρου από τον οποίο πάσχει, όπως και η χρόνια ακράτεια συνεπεία των επανειλημμένων βιασμών που έχει υποστεί στις φυλακές.
Εγκρίθηκε πάντως, παρά την κακή κατάσταση στην οποία άφησε η συμμορία τα λεηλατημένα δημόσια ταμεία, η χορήγηση στον κρατούμενο μεγαλυτέρων συσκευασιών με πάνες γεροντικής ακράτειας, κάτι που δεν είναι πλέον ιάσιμο αφού οι βιασμοί ευγνωμοσύνης, επαναλαμβάνονται καθημερινά.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες προερχόμενες από υπαλλήλους των φυλακών, στα λουτρά, ακούγεται πλέον πολύ συχνά το τραγούδι:
"Δώδεκα αγόρια στη σειρά,
κι ο Παπουτσής στη μέση,
γαμ[ΜΠΙΠ]σι που θα πέσει."
;)
Τρισ-Aλί Μπαμπά και 300 κλέφτες: Αναντίρρητα πάντως ο εκάστοτε...
Εικόνα: Τρισ-Aλί Μπαμπά και 300 κλέφτες
Αναντίρρητα πάντως ο εκάστοτε υπουργός Μπάτσων και άλλων Γουρουνιών είναι εκείνος που λέει τις μεγαλύτερες παπάρες...Θαύματα παπαρολογίας έκανε κι ο Μάικλ ΦΒΙ, ο Πολύδωρας, τώρα ο Σαμινας...



Rap: Μα είναι δυνατόν? Μας περνάει...
Εικόνα: Rap
Μα είναι δυνατόν? Μας περνάει για εντελώς χάπατα...
----------------------------
«Όσο συνεχίζονται επεισόδια και απειλούνται περιουσίες η Αστυνομία είναι υποχρεωμένη να παραμένει στην Κερατέα»
---------------------------
Μα τα επεισόδια γίνονται ΕΠΕΙΔΗ βρίσκεται εκεί η αστυνομία, και οι μόνες περιουσίες που απειλούνται είναι του κόσμου που διαμαρτύρεται.
--------------------------
«δυστυχώς η παρουσία της στην περιοχή είναι προϋπόθεση για την διασφάλιση απρόσκοπτης ειρηνικής συμβίωσης»
-------------------------
Συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Η παρουσία της αστυνομίας είναι αυτή που δημιουργεί το όποιο θέμα. Δηλαδή με συγκρούσεις καθημερινά διασφαλίζεται η ειρηνική συμβίωση?
-----------------------
«η Αστυνομία, ως μη όφειλε, παίζει και τον ρόλο του τοπικού διαμεσολαβητή για να αποφεύγονται κάθε βράδυ συγκρούσεις»
------------------
Εδώ τι υποννοεί? Ότι οι κάτοικοι τις παίζουν μεταξύ τους, και η αστυνομία τους χωρίζει?
Σταματώ γιατί μου γυρίσαν τα άντερα...
Σάπιοι, υπάνθρωποι...




Xanadu: "«εκείνοι που πετούν μολότωφ...
Εικόνα: Xanadu
"«εκείνοι που πετούν μολότωφ πάνε στην Κερατέα από όλη την Αττική προκειμένου να δημιουργήσουν επεισόδια»"
ναι, ναι μαζεύονται ολοι οι 50ρηδες της Αθηνα και ριχνουν μολοτωφ στην Κερατέα
προσέξτε την εξής λεπτομέρεια: ουσιαστικα προσπαθει το ανθρωποειδες να κακολογήσει την αλληλεγγύη που εχει δειξει πολυς κόσμος στους κατοικους της Κερατεας



erimiotis21: "για να επαναλάβει ότι στην...
Εικόνα: erimiotis21
"για να επαναλάβει ότι στην Κερατέα εφαρμόζεται ο νόμος και η Αστυνομία προασπίζεται αποφάσεις που έλαβε η κυβέρνηση"
Τα σκυλιά και τα αφεντικά τους επιτέλους πρέπει να πάνε εκεί που τους αξίζει,ένα τμ γης και πολύ τους είναι.
Οι ανοχές μας είναι μετρημένες το ίδιο και οι μέρες σας.
gt988: Μπράβο...
Εικόνα: gt988
Μπράβο μ@λ#%!*.


Τρισ-Aλί Μπαμπά και 300 κλέφτες: Γεια σου ρε καπτεν-Σαμίνα,...
Εικόνα: Τρισ-Aλί Μπαμπά και 300 κλέφτες
Γεια σου ρε καπτεν-Σαμίνα, που ανησυχείς και για τις περιουσίες που καταστρέφονται απ'τους πραιτωριανούς σου.
Πόσα σου σκάει ο μπόμπολας για την εξυπηρέτηση θα μας πεις;




Υ.Γ. - ΑΧ ΒΡΕ ΠΑΠΟΥΤΣΗ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΣΠΝΕΟΥΜΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ, 
          ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΧΡΩΜΑΤΑ...

5 σχόλια:

Aelius είπε...

Να παραμείνει...να παραμείνει...

Μία χαρά περνάμε!!!

Aelius είπε...

Βρε Κερατιώτες...μη παίζουμε ξύλο μεταξύ σας κι αναγκάζουμε τα ΜΑΤ να μας χωρίζουν!!!

Άντε διασκεδάσαμε και σήμερα...!!!

HAF59 είπε...

ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΠ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΥΛΟΦΟΡΤΟΜΕΝΟ....
ΤΙ ΠΟΙΝΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.....ΑΛΕΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ?????

the just είπε...

Μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει η απάντηση του υπουργού προστασίας εργολάβων κου Παπουτσή. Διαβάζουμε απ' το άρθρο της Καθημερινής: "Όσο συνεχίζονται επεισόδια και απειλούνται περιουσίες η Αστυνομία είναι υποχρεωμένη να παραμένει στην Κερατέα". Απ' ότι φαίνεται λοιπόν ο κος Παπουτσής δεν ξέρει που βρίσκεται η Κερατέα! Να τον ενημερώσουμε λοιπόν ότι είναι 40 χμ απ' την Αθήνα. Δεν απειλούνται "περιουσίες" παρά ΜΟΝΟ αυτές τον κατοίκων απ' τους αστυνομικούς. Δεν είναι Αθήνα κύριε Παπουτσή που στις διαδηλώσεις "κάποιοι" τα σπάνε και μετά κατηγορούμε τους "γνωστούς άγνωστους". Δεν έχουμε αναρχικούς ούτε ταραχοποιά στοιχεία που απειλούν τις περιουσίες των κατοίκων. Οι περιουσίες απειλούνται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ απ' την παρουσία των ΜΑΤ.

Η παρουσία των ΜΑΤ κρατά τους κατοίκους στο μπλόκο και έχει επιφέρει ΜΕΓΑΛΗ ζημιά στις επιχειρήσεις που βρίσκονται επί της Λαυρίου. Οι κάτοικοι δεν μπορούν να πάνε να περιποιηθούν τα κτήματά τους. Επίσης σύμφωνα με τα ΑΣΥΣΤΟΛΑ ψεύδη τα οποία εξαπολύει λέει ότι η πρόσβαση των κατοίκων στις περιουσίες τους επιτρέπεται! Κύριε υπουργέ ΒΓΕΙΤΕ επιτέλους απ' το λήθαργο και το ωραίο σας γραφειάκι και ανακαλύψτε την πραγματικότητα! Τα ΜΑΤ σπάσανε ΠΟΛΛΑ αυτοκίνητα δημόσια ΚΑΙ Ι.Χ. Και μετά μάλιστα μας λένε με περισσή ΜΑΓΚΙΑ: "Να κάνετε καταγγελία στον εισαγγελέα κύριοι." Και βέβαια εμείς ξέρουμε ποιον εισαγγελέα: Αυτόν που περιμένει "πολιτική εντολή" για να εφαρμόσει αποφάσεις δικαστηρίων!

Ύστερα λέει ότι: «δυστυχώς η παρουσία της στην περιοχή είναι προϋπόθεση για την διασφάλιση απρόσκοπτης ειρηνικής συμβίωσης» ειρηνικής συμβίωσης ΠΟΙΩΝ κύριε υπουργέ; Σιγά δηλαδή να καταλάβουμε. Να συμβιώσουμε οι Κερατιώτες μεταξύ μας; Μια χαρά συμβιώναμε μέχρι που στείλατε τους μπράβους σας!!! Αμ το άλλο; «η Αστυνομία, ως μη όφειλε, παίζει και τον ρόλο του τοπικού διαμεσολαβητή για να αποφεύγονται κάθε βράδυ συγκρούσεις» Και ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ: Διαμεσολαβητή ανάμεσα σε ΠΟΙΟΥΣ; Συγκρούσεις ανάμεσα σε ΠΟΙΟΥΣ; Ποιοι είναι αυτοί που πρέπει να συμβιώσουμε και αυτοί που διαμεσολαβείτε; Έχετε καταλάβει καθόλου ποιοι και γιατί διαμαρτύρονται; Έχετε καταλάβει ότι η παρουσία της αστυνομίας συντηρεί το μπλόκο των κατοίκων; Κύριε Παπουτσή ή ζείτε ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ή σας κρατάνε ανενημέρωτο οι υφιστάμενοί σας!

ΕΛΠΙΖΩ (αλλά αμφιβάλλω) να συμβαίνει το δεύτερο, να ανακαλέσετε ΟΛΑ τα ατοπήματα διότι γελοιοποιείτε τον εαυτό σας. Και αν φταίνε οι υφιστάμενοί σας γι' αυτό πρέπει να επιληφθείτε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!! Το 2ο δελτίο τύπου της ΠΟΑΣΥ με το οποίο συμφωνούμε σε γενικές γραμμές εκτός από 2-3 σημεία (όπου λένε για ΧΥΤΥ και για απρόκλητες επιθέσεις) έχει δίκιο σε ένα πράγμα: Αν συνεχιστεί η συγκρουσιακή κατάσταση των κατοίκων με την αστυνομία υπονομεύεται η έννομη τάξη! Και πως να μην υπονομεύεται όταν οι εισαγγελείς περιμένουν "πολιτική εντολή" για να εφαρμόσουν δικαστική απόφαση που θέτει ΠΑΡΑΝΟΜΗ την παρουσία των ΜΑΤ στο σημείο! Εμείς εδώ στην Κερατέα με τα όσα έχουμε δει και έχουμε ζήσει έχουμε χάσει την εμπιστοσύνη μας στην έννομη τάξη! Κάντε τις απαραίτητες ενέργειες για ΑΜΕΣΗ αποχώρηση των ΜΑΤ και διαψεύστε μας!

Κύριε Παπουτσή σταματήστε επιτέλους να ψεύδεστε ακούσια ή εκούσια, ενημερωθείτε για το τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γίνεται στην Κερατέα και γίνετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ υπουργός προστασίας του ΠΟΛΙΤΗ και όχι των ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όπως και αυτό της Κλιματικής Αλλαγής είναι οργουελιανοί όροι που χρησιμοποιούνται ως προσωπεία του καθεστώτος με σκοπό τον περιορισμό των αντιδράσεων αλλά και την διαπόμπευση όσων έχουν ξυπνήσει και αντιδρούν.

Όπως το Προ.Πο υπάρχει για να απαγάγει, να βασανίζει, να φυλακίζει, να ξυλοφορτώνει και να επιβάλλει τις αποφάσεις του καθεστώτος έτσι και το Κλιματικής Αλλαγής υπάρχει για να:
α)Φτιάχνει χωματερές
β)Γεμίζει περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλους με ανεμογεννήτριες
και άλλα πολλά.

Δεν καταλαβαίνω γιατί εκπλησσόμεθα από τις δηλώσεις του δωσίλογου παπουτσιού. Είναι σαν να εκπλήσσεσαι που σε βαράν τα ΜΑΤ.

Δυστυχώς για τους συμπολίτες στην Κερατέα, ξυπνήσανε βιαίως στην πραγματικότητα. Οι υπόλοιποι είτε έχουν ήδη ξυπνήσει είτε ξυπνάνε σταδιακά.

Μια λύση βλέπω: Ανατροπή του καθεστώτος και αλλαγή σε αμεσοδημοκρατικούς θεσμούς δίχως αντιπροσώπους. Όταν αναθέτεις τη δημόσια ζωή σου σε αντιπροσώπους είναι θέμα χρόνου να σε πουλήσουν. Όπως είπε και ο Καστοριάδης, οι πολλοί διαφθείρονται δυσκολότερα από τους λίγους.