Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΙΣ 6 μμ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΥΡΙΟΥ !!!

Λαύριο 31/3/2011

Ο σύγχρονος δικτάτορας με την πολιτική περιβολή επιτέλους σήμερα έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο και τι εννοούσε με τη φράση «πάση θυσία»!
Στις 3.45 το πρωί (31/3/2011) 25 άνδρες (;) των ΜΑΤ κατευθύνθηκαν στο ΜΠΛΟΚΟ του Λαυρίου, όπου βρίσκονταν μέσα στα πρόχειρα παραπήγματα περίπου 8 άτομα, κάτοικοι του Λαυρίου.
Αυτό που διαδραματίστηκε είναι αδύνατον να περιγραφεί αφού είναι ασύλληπτο ακόμα και για αστυνομική ταινία! Ανά 2 άτομα οι άνδρες των ΜΑΤ έμπαιναν στο πρόχειρο κατάλυμα, ξυλοκοπούσαν άγρια τους παρευρισκόμενους και αποχωρούσαν. Επί αρκετή ώρα τα ζεύγη των αστυνομικών διαδέχονταν το ένα το άλλο ξυλοκοπώντας και κραυγάζοντας «μέχρι το πρωί θα έχετε πεθάνει όλοι!»


Ένα άτομο νοσηλεύεται σε κεντρικό νοσοκομείο των Αθηνών σε σοβαρότατη κατάσταση, ενώ υπάρχουν και άλλοι ελαφρότερα τραυματισμένοι.
Ανηλεώς ξυλοκοπήθηκε ο Αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής ΚΑΤΣΟΥΝΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, που είναι κατάμαυρος σε όλο το σώμα! Παρά τη δήλωση της ιδιότητάς του έγινε αντικείμενο άγριας κακοποίησης, ενώ έγιναν και σημαντικές φθορές στο αυτοκίνητό του.
Η βία με ευθύνη της Κυβέρνησης και του κ. Ραγκούση εγκαταστάθηκε στη Λαυρεωτική! Το ερώτημα όμως είναι για ποιο λόγο παραμένουν στον τόπο μας οι βιαστές της αξιοπρέπειας, της τιμής και της ζωής μας! Ποιους εξυπηρετούν; Τι συμφέροντα κρύβονται πίσω από αυτή την επιμονή; Τι φυλάνε οι δυνάμεις των ΜΑΤ 111 ημέρες στην Κερατέα αφού τα μηχανήματα είναι καμένα και οι αποφάσεις του Ειρηνοδικείου Λαυρίου απαγορεύουν κάθε εργασία στον αρχαιολογικό χώρο του Οβριόκαστρου;
Τα κτήματα μας τα προσέχουμε και μόνοι μας! Η αστυνομία πρέπει να προστατεύει τους πολίτες και όχι να μετατρέπεται σε αγροφύλακα! Εξάλλου η κυβέρνηση κατάργησε τους αγροφύλακες!
Για μια ακόμα φορά ζητάμε από την Κυβέρνηση να μας προστατεύσει από την Αστυνομία! Να απομακρύνει από τον τόπο μας τους δήθεν προστάτες μας, εκτός κι αν ισχύει η φράση «ο δολοφόνος γυρίζει πάντα στον τόπο του εγκλήματος!»
Ζητάμε επίσης να γίνει δεκτή η πρότασή μας για διαχείριση των απορριμμάτων της Λαυρεωτικής από εμάς τους ίδιους, σε τόπο που ήδη έχουμε υποδείξει και με σύγχρονη και επιστημονικά διασφαλισμένη μέθοδο.
Προτείνουμε λύση όταν κανείς άλλος δεν τολμά! Ας τολμήσει η Κυβέρνηση! Το κέρδος για όλους θα είναι σημαντικό!
Κύριε Υπουργέ,
Η λύση είναι στο χέρι σας και είναι πολύ απλή, αρκεί ο ρεβανσισμός και ο αυταρχισμός να βγουν από τη σκέψη σας! Εξάλλου σε ανθρώπους απευθύνεστε…όχι σε σκουπίδια!

2 σχόλια:

Γιώργος είπε...

Όσο αντέχετε υπάρχει ελπίδα για όλους μας....

Μαζί σας, μ' όποιον τρόπο μπορούμε...

http://ep-anastasi.blogspot.com/2011/03/blog-post_31.html

http://ep-anastasi.blogspot.com/2011/03/blog-post_1719.html

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΙΠΠΗ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ είπε...

Αυτό που συνέβη χθες στην Κερατέα, με την απρόκλητη μεταμεσονύχτια επίθεση κρανοφόρων (=κουκουλοφόρων) ΕΛ.ΑΣ.ιτών κατά Ελλήνων Πολιτών σε ιδιωτικό χώρο, επίθεση η οποία δεν ήταν άλλο παρά κατά συρροήν απόπειρες ανθρωποκτονιών με σοβαρούς τραυματισμούς ανυπόπτων Πολιτών και κατά συρροή καταστροφή ιδιωτικών περιουσιών για λόγους γκαγκστερικής εκδικήσεως υπέρ συμφερόντων μεγαλοεργολάβων, οδηγεί σε εξαιρετικά επικίνδυνα συμπεράσματα και εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις!

Αυτό που διέπραξαν χθες ένστολοι ροπαλοφόροι επίορκοι κατά κατοίκων της Κερατέας αποδεικνύει ότι το σώμα των παρακρατικών πραιτωριανών ούτε «ΕΛ.» (Ελληνικό) είναι , ούτε «ΑΣ.» (Αστυνομικό) αλλά καθαρά ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ και η «ΕΛ.» «ΑΣ.» χρειάζεται άμεση ΔΙΑΛΥΣΗ και ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ σε εύορκη κι ενάρετη «βάση» ώστε να μη χρειάζεται να μιλάμε για εγκληματικότητα, ούτε των λαθρομεταναστών ούτε των γκάγκστερς ενστόλων –δήθεν- αστυνομικών!

Ο Έλληνας Πολίτης απαιτεί ΕΥΟΡΚΗ κι ΕΝΑΡΕΤΗ αστυνόμευση και όχι ένστολο νταβατζιλίκι.