Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Μίκης Θεοδωράκης: «Η Κερατέα είναι σύμβολο πάλης και αγώνα.»

Στη φιλόξενη για όλους Κερατέα (εκτός από τα ΜΑΤ, τους εργολάβους, τους πολιτικούς και τα αφεντικά τους) βρέθηκε σήμερα ο Μίκη Θεοδωράκης.



διαβάζουμε από το lavreotiki.com

«Αυτό που γίνεται στην Κερατέα είναι ένα συγκλονιστικό έπος. Ξυπνήστε Έλληνες!» Με αυτά τα μεστά λόγια ο Μίκης Θεοδωράκης, περιέγραψε τον δίκαιο αγώνα των κατοίκων της Λαυρεωτικής, που εδώ και 4 μήνες αγωνίζονται ενωμένοι σαν μια γροθιά, αντιμέτωποι με τεράστια οικονομικά συμφέροντα και δουλικούς πολιτικούς. Ο αγώνας των κατοίκων της Λαυρεωτικής, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Μίκης Θεοδωράκης, δείχνει το δρόμο για το πώς θα πρέπει να αγωνιστούν όλοι οι Έλληνες για να διασώσουν την πατρίδα, την τιμή και την αξιοπρέπεια τους. Ο αγώνας είναι τίμιος και στο τέλος θα κερδηθεί.

Δείτε το αποκλειστικό video με τις συγκλονιστικές δηλώσεις του Μίκη Θεοδωράκη, που εμψύχωσε με την παρουσία του στα μπλόκα, τους αγωνιζόμενους κατοίκους της Λαυρεωτικής.

1 σχόλιο:

roadartist είπε...

Μπράβο σου Μίκη! Ακόμη και σε αυτή την ηλικία είσαι κοντά στους αδικημένους από την πολιτεία, σε όσους αγωνίζονται για το δίκαιο!
Υποκλίνομαι και εγώ μπροστά σου, όπως οι κάτοικοι της Κερατέας!