Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Και η "Λουλού" στον κόσμο της...


Μέτωπο με τους δημάρχους Γραμματικού και Κερατέας ανοίγει ο Ν. Κακλαμάνης


Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος (ΚΕΔΚΕ), καταδίκασε σήμερα τα επεισόδια που διαδραματίζονται στο Γραμματικό με αφορμή την εγκατάσταση ΧΥΤΑ στην περιοχή.
“Θεωρούμε υπερβολικές έως απαράδεκτες τις αντιδράσεις κάποιων αιρετών π.χ. του Γραμματικού και της Κερατέας, που συμπαρασύρουν και μερίδα των κατοίκων αρνούμενοι να δεχθούν είτε τους νόμους, είτε τις αμετάκλητες αποφάσεις των Ανώτατων Δικαστηρίων”, υπογράμμισε στην ανακοίνωσή του ο κ. Κακλαμάνης.
Πρόσθεσε δε: “Η Αττική στο σύνολό της θα κινδυνεύσει μετά από ενάμιση χρόνο να γίνει ένας απέραντος σκουπιδότοπος αν δεν προχωρήσουν τα έργα, της σύγχρονης και φιλικής προς το περιβάλλον, διαχείρισης των στερεών αποβλήτων στους δύο, σύμφωνα με τον περιφερειακό σχεδιασμό, προαναφερθέντες χώρους”.



Ελευθεροτυπία

Photo: ygro-pyr.blogspot.com

3 σχόλια:

Αχιλλέας είπε...

Όλα τΑ σκουπιδια στο Δημαρχείο της Αθήνας. ¨ετσι και αλλιώς η πόλη του δενδροφάγου βρωμάει, δεν έχει δέντρα ούτε δασικές εκτάσεις και δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί με λίγα παραπάνω σκουπίδια

Αχιλλέας είπε...

Μπράβο στους Βουλευτές οικονόμου και Βορίδη που συμμετείχαν στην Διαμαρτυρία

Unknown είπε...

Ένα πολύ ωραίο quiz θα ήταν το εξής:

Οι υπόλοιποι που είναι;

Υπόλοιποι= βουλευτές Ν.Δ., οι υπόλοιποι του ΠΑ.ΣΟ.Κ., αν και η Χριστοφιλοπούλου πρέπει να πήγε, οι βουλευτές του Κ.Κ.Ε. και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ, η GREENPEACE και η WWF...

Οι περισσότεροι των απόντων ήταν δυστυχώς διαχρονικά απόντες...