Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Οι "μπράβοι" των ΜΑΤ "τα σπάνε" στο Λαύριο...

“Για άλλη μια φορά η Ελληνική Αστυνομία επιβεβαίωσε το λόγο που όλοι οι αστυνομικοί αποκαλούνται στην καθομιλουμένη «μπάτσοι». Οι άνθρωποι που ορκίστηκαν μπροστά στην ελληνική σημαία να προστατεύουν τους υπόλοιπους πολίτες αυτής της χώρας έδειξαν τον δρόμο....προς τα πίσω όμως. Έδειξαν προς σκοτεινά χρόνια που είχαν άλλες δυνάμεις και δυνατότητες και δυστυχώς κάποιοι αναπολούν και (δυστυχώς πάλι) άλλοι παραλληλίζουν με την σημερινή μας κατάσταση.



Στο μπλόκο του Λαυρίου, τα ξημερώματα της Πέμπτης, μια δύναμη 25 και άνω αστυνομικών των ΜΑΤ εισέβαλαν στα 2 σπιτάκια αιφνιδιάζοντας τους 5 παρευρισκόμενους οι οποίοι έπιναν κρασί. Αφού έριξαν μέσα ένα δακρυγόνο, μπήκαν στα σπιτάκια και χτύπησαν στο «ψαχνό». Οι κάτοικοι της Λαυρεωτικής στριμωγμένοι και ανήμποροι να αντιδράσουν υπέμειναν βάναυσο ξυλοδαρμό, ο οποίος συνεχίστηκε και έξω από τα σπιτάκια όπου και τους έσυραν.



Μεταξύ τους ένα κύριος 65 ετών με καρδιακά προβλήματα και ένας νεότερος (30 ετών) ο οποίος μεταφέρθηκε σε Γενικό Νοσοκομείο για να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές ή θωρακικές κακώσεις που έθεταν σε κίνδυνο την ζωή του. Τα τραύματα στα πόδια του είναι τόσο έντονα και πολλά, όπου υπάρχει κίνδυνος δημιουργίας θρόμβου, ο οποίος μπορεί να προκαλέσει καρδιακή εμβολή κάτι που θα αποβεί μοιραίο για το νέο, ο οποίος καμία στιγμή δεν αντιστάθηκε ή επιχείρησε να βλάψει τα «όργανα» της προστασίας του Έλληνα πολίτη.



Η επίθεση σταμάτησε ύστερα από τρεις προσπάθειες του υπεύθυνου της διμοιρίας να την ανακαλέσει και στην 3η προσπάθεια η απόγνωση στην φωνή του (αν και καλύφθηκε με το αυστηρό ύφος μιας εντολής) ήταν έντονη. Είμαστε σίγουροι ότι για κάποια εφιαλτικά κλάσματα του δευτερόλεπτου ένοιωσε ότι είχε χαθεί ο έλεγχος και ότι οι μπάτσοι του θα έβγαζαν το άχτι τους για την ταλαιπωρία τους 3 μήνες τώρα, σε λίγους ανθρώπους, θα τους σκότωναν, θα τους έκαναν μάρτυρες και μετά το παιχνίδι θα άλλαζε κατηγορία. Αυτό θέλει η κυβέρνηση? Αυτό είναι το «πάση θυσία». Αμφιβάλλω.



Τα «όργανα της τάξης», αυτοί που φωνάζουν ρυθμικά το «Αλέξη, Αλέξη» όταν είναι αντιμέτωποι με κατοίκους σε οδομαχίες, παρά λίγο να δημιουργήσουν έναν ακόμα «Αλέξη». Μέχρι εκεί φτάνει η νοημοσύνη των ανωτέρων? (Γιατί αν αυτή η επίθεση ήταν αυτόβουλη επιλογή μιας διμοιρίας τότε έχει χαθεί ο έλεγχος και εντός της αστυνομίας και αυτό είναι ακόμα πιο επικίνδυνο) Νομίζουν ότι με τέτοιες «καταδρομικές» θα κάμψουν την αντίσταση των κατοίκων? Ότι θα φοβηθούν και θα κρυφτούν στα σπίτια τους μέχρι να περάσει η μπόρα?

Αυτό ήταν αντίποινα για κάτι?

Θα θέλαμε ένας αναλυτής της αστυνομίας ή κάποιος που είναι αποστασιοποιημένος από όλα αυτά να μας πει τι επιχειρησιακό στόχο είχε αυτή την αποστολή των ΜΑΤ και πως συμβάλλει στην θετική έκβαση της αποστολής τους στην Λαυρεωτική.



Λίγες ώρες αργότερα ο Περιφερειάρχης Αττικής μέσω του ραδιοφώνου του ΣΚΑΙ ζητάει από τον Δήμαρχο να συμβάλει ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση? Έτσι θα εκτονωθεί η κατάσταση? Με δολοφονικές επιθέσεις σε κατοίκους? Δεν καταλαβαίνουν ότι χτυπώντας έναν, 5 παραπάνω θα βγουν στον δρόμο την άλλη μέρα?



Σε όλες τις καταδρομικές επιθέσεις που έγιναν στην αστυνομία, ουδέποτε υπήρξε τραυματισμός. Μόνο υλικές ζημιές. Μετά από αυτό μπορεί οι «άγνωστοι-ΟΥΚΑΔΕΣ-ΟΥΦΟ» να σταματήσουν να είναι τόσο προσεκτικοί, αφού ούτως ή άλλως οι κάτοικοι της Λαυρεωτικής είναι αποδέκτες δολοφονικής βίας, δεν έχουν τίποτα να χάσουν πια.



Η έννοια του έννομου κράτους έχει καταλυθεί εδώ και πολύ καιρό πλέον. Και αυτή η κατάσταση δεν εκφράζεται τώρα στην Κερατέα και στην παράνομη κατασκευή του ΧΥΤΑ αλλά εδώ και πολλά χρόνια σε όλη την Ελλάδα. Βατοπέδι, Siemens, Υποβρύχια...ο έλληνας πολίτης (και μέσα σε αυτούς ο έλληνας αστυνομικός) βλέπει την εξουσία να κλέβει και να μην «ανοίγει μύτη», νοιώθει ότι ζει σε κράτος ατιμωρησίας. Έτσι λοιπόν ο έλληνας πολίτης θα «κλέψει» το κράτος και ο έλληνας αστυνομικός θα συμπεριφερθεί σαν άγριο ζώο (δεν λεω γουρούνι, γιατί τα γουρούνια είναι ήσυχα ζώα) γιατί υποσυνείδητα εφόσον ο «μεγάλος» δεν τιμωρείται θεωρεί ότι δεν θα τιμωρηθεί ο ίδιος, ο «μικρός».



Δεν μπορεί η αστυνομία να «καταγγέλλει» ότι καταφεύγει σε βία επειδή τους ρίχνουνε μολότωφ οι κάτοικοι. Στο μπλόκο του Λαυρίου σήμερα τα ξημερώματα δεν μύριζε βενζίνη, μύριζε θυμός, τεστοστερόνη, το αίμα του πληγωμένου αστυνομικού εγωισμού και το αίμα των πληγωμένων Ελλήνων πολιτών.



Καλή τύχη σε όλους μας....θα την χρειαστούμε."



12 σχόλια:

kostas είπε...

Ντρέπομαι για τη χώρα μου, ντρέπομαι.

Βαστάτε ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!

Mιχαήλ Παπαλεοντίου είπε...

pame keratea ola ta mesogeia na tous gamhsoume reeee 3erei kaneis pote 8a ginei h epomenh diadhlwsh !? opwsdhpote 8a eimai ekei na fwna3w gia auto to mpourdelo p exoun kanei thn xwra mas kai sunexizoun!

Mιχαήλ Παπαλεοντίου είπε...

3erei kaneis pote einai h epomenh diadhlwsh? menw porto rafth kai 8a er8w opwsdhpote! olh h a8hna kai ta mesogeia sthn keratea!
gamhste tous!!!

michael είπε...

απλα ΝΤΡΟΠΗ...

Λίνα είπε...

Οσο αγωνίζεστε, διατηρούμε ζωντανή την ελπίδα!

VayaConDios είπε...

ena megalo bravo stoys kyrious mpatsous poy apodeiksan oti einai deiloi.
25 mat gia 5 kakomoira atoma poy ka8ontoysan xwris na enoxlisoyn kanenan.
bravo sas kyrioi mpatsoi......
eimai sigoyros pws oi goneis sas 8a einai poly yperhfanoi gia toys gioys poy exoyn......
sygxarhthria hstaste antrakles me ta ola sas......

efipposefippos@yahoo.com είπε...

Η γκαγκστερική επίθεση στο παράπηγμα και οι κατά συρροή απόπειρες ανθρωποκτονιών που επεχείρησαν οι ένστολοι νεοβάρβαροι εξεγείρουν ακόμη περισσότερο όλους τους Έλληνες κάνοντάς μας να θεωρούμε, πλέον, αυτό το συγκεκριμένο κράτος και τους πρόστυχους πραιτωριανούς του ως τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΧΘΡΟ!

Η παλλαϊκή, πλέον, αποστροφή προς τον γκαγκστερισμό των ενστόλων πραιτωριανών της εγκληματικής συμμορίας που παραπλανητικά αυτοαποκαλείται και "ελληνική" και "αστυνομία" ενώ πρόκειται για αμερικανοτραφή καμόρα προστασίας εργολαβικών συμφερόντων, δρώσα με δημόσιο χρήμα απαιτεί ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ "ΕΛ." "ΑΣ." ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΕΥΟΡΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!

Unknown είπε...

esxos dolofoni dirate anthropoys poy den sas pirajan .pistebete oti etsi dixnete antres;

Ariadni είπε...

Αυτό το παιχνίδι της κολοκυθιάς, που παίχτηκε επί 30 περίπου χρόνια από τα δύο κόμματα της εξουσίας, στην πλάτη του ελληνικού λαού, έχει σαν φυσική συνέπεια αυτές τις εξελίξεις. Ήρθε πλέον ο καιρός να λάβει τέλος. Όσο τους αφήουμε θα γίνονται βαρβαρότεροι. Το κυνήγι του κέρδους του μεγάλου κεφαλαίου θα γεννήσει δυστυχώς και άλλη βία... Χρειάζεται πάση θυσία, που είπε και ο υπουργός, να πάρουν απάντηση συνολικά από τον ελληνικό λαό.

Ariadni είπε...

Αυτό το παιχνίδι της κολοκυθιάς, που παίχτηκε επί 30 περίπου χρόνια από τα δύο κόμματα της εξουσίας, στην πλάτη του ελληνικού λαού, έχει σαν φυσική συνέπεια αυτές τις εξελίξεις. Ήρθε πλέον ο καιρός να λάβει τέλος. Όσο τους αφήουμε θα γίνονται βαρβαρότεροι. Το κυνήγι του κέρδους του μεγάλου κεφαλαίου θα γεννήσει δυστυχώς και άλλη βία... Χρειάζεται πάση θυσία, που είπε και ο υπουργός, να πάρουν απάντηση συνολικά από τον ελληνικό λαό.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ είπε...

ειμαστε στο πλευρο σας dhmotikhkaramouza.blogspot.com

Ellhnas είπε...

eimai astynomikos (den yphreto os emplekomenos ekei sthn perioxh), diafono katheta kai orizontia me thn epilogh ths Ellhnikhs Politeias na eksantlhsei opsima thn aysthrothta ths se mia omada synanthropon-sympoliton mou eno taytoxrona exei diasyrthei se ola ta epipeda...
anergia, atimorhsia ypshla istamenon, plhrhs dialysh ths xoras mas, den paei allo AISXOS!
Keratiotes den eimaste oloi "mpatsoi", yparxoun kai ygeios skeptomenoi astynomikoi...